Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5101ANWLMI AMD 64 MK36 (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
908
Cevap
0
Favori
50.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende hiç takılma olmadı cd ya da dvd yazarken.
    konu ile ilgisi var mı bilmiyorum ama ben biosumu güncelledim netten.
  • Beyler sonunda benden de kurtuldunuz Bugün Asus F3WF aldım. hadi hayırlısı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydinunlu

Beyler sonunda benden de kurtuldunuz Bugün Asus F3WF aldım. hadi hayırlısı...

hayirlisi olsun ama 64 bit destegi yok aletin .. vista 64 bit kullanmayacakmisin ?
  • Aletin üstünde vista capable logosu var. dogrusunu sölemek gerekirse vistayı cokta önemsemiyorum. zamanı gelince saglam bi desktop toplarım vista icin. su an icin bana yeterde artar diye düşünüyorum bu sistem icin. sonucta 64 bit li yazılımlar en az 1 sene icinde standart hale gelir diye düşünüyorum. yanılıyorda olabilirim tabi bilgisayar dünyası yarın ne cıkacagını kimse bilemez.
  • vista 32 bit kullanıyorum, ve açıkçası denedikten sonra xp'ye dönmeyi düşünecek kişi sayısı da azdır kanaatimce.
  • Arkadaşlar ben dvd yazıyorum genelde, hiç sorun yaşamadım, doğru düzgün cdler kullanırsanız sorun olmaz herhalde. Ama örneğin orjinal film vcdsi kopyalarken hata aldığım oluyor, dvd sürücü için güncelleme yapan varsa bilgi verirse sevineceğim, kendi sürücü güncellemesi mi yoksa rastgele denkgelmiş bir güncelleme mi yaptınız vs. neler farketti bahsederseniz memnun olurum..
  • ewet 5101 kullanıcıları ramleri hızlandıralım
    everest home editionda şu değerler var dualchanel için ne tavsiye edeceksiniz. Az bir araştırma ile cl zamanının çokta iyi olmadığını anladım bilmem yanılıyor muyum. Aranızda dualchannel yapmak isteyen olursa ramimi satabiliim veya sizin raminizi alabilirim . Ben kocaelindeyim istanbul gebze adapazarı bir yerde buluşup şu işi halledelim gidip 512 lik bir kingston alsam veya samsun ram bulsam uyum sorunu çıkar ama laptoun üzerinden söküle ile çıkmaz herhalde. Ramini satan giderkendine dual chanelli bir ram takımı alrı haksız mıyım. Fikri olan söylesin bakalım başımızın çaresine

BilgiAlanı Değer
    Bellek Birimi Özellikleri
    Birim Adı Samsung M4 70T6554CZ3-CD5
    Seri Numarası F4409C50h
    Üretim Tarihi Hafta 51 / 2006
    Birim Boyutu 512 MB (2 ranks, 4 banks)
    Birim Türü Unbuffered
    Bellek Türü DDR2 SDRAM
    Bellek Hızı DDR2-533 (266 MHz)
    Birim Genişliği 64 bit
    Birim Voltajı SSTL 1.8
    Hata Tespit Yöntemi Yok
    Yenileme Hızı İndirgenmiş (7.8 us), Self-Refresh

Bellek Zamanlamaları
    @ 266 MHz 5.0-4-4-11 (CL-RCD-RP-RAS)
    @ 266 MHz 4.0-4-4-11 (CL-RCD-RP-RAS)
    @ 200 MHz 3.0-3-3-8 (CL-RCD-RP-RAS)

• bu arada aletin default olarak kullandığı seçenek, ortadaki, yani @266 4-4-4-11-16. benim aldığım kingston @266 4-4-4-10-15, ancak aletin kendi ram değerlerinde dual çalışıyor.
  • --------------------------------------------------------------------------------

Arabaci72 ------------- ram satacak veya sizin reminizi alacak Kocaeli derince deyim yakında oturan arkadaşlarla görüşelim

benimkinin ram i samsung samsung olanı alabilir veya isteyene satarım anlaşmaya bağlı sonuçta amaç 2 raminde aynı markada olması buda ancak böyle mümküm Kingston alıp taksam dual channel çalışmayacak aynı marka olması şart.

Kocaeli derince murattugrul72@msn.com 0505 262 3638 görüşelim ramlari takar deneriz beğenen alır problem değil.
  • Merhaba sevgili 5101 ciler.Ben de geçen hafta 0 kilometre bir 5101 aldım.Ayıptır söylemesi biraz ucuza geldi; 1milyara 12 taksitlen 1GB ram lik modelini aldım.internet cafemize malzeme aldığımız toptancı arkadaşa kıyağı için şükranlarımı sunuyorum,heheh :) nefis bi alet,pek seviyom ben 5101 imi :) iyi günler sevgili 5101 ciler.kendinize iyi bakın :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizozarslan

Merhaba sevgili 5101 ciler.Ben de geçen hafta 0 kilometre bir 5101 aldım.Ayıptır söylemesi biraz ucuza geldi; 1milyara 12 taksitlen 1GB ram lik modelini aldım.internet cafemize malzeme aldığımız toptancı arkadaşa kıyağı için şükranlarımı sunuyorum,heheh :) nefis bi alet,pek seviyom ben 5101 imi :) iyi günler sevgili 5101 ciler.kendinize iyi bakın :)

ben normal fiyatina bulamiyorum insanlar 1 gb ramle 1 milyara 12 taksit alıyor

carefourda var galiba, sitesinde var demişler ama o da 1.400 ytl .. pahali ya

• @unpop ben satayim sana saka maka askerlik yolu gozuktu inceden.zaten masaustumde war.alali bi ay oldu heralde faturadan bakip kesin tarihi soylerim. g.o.l.d dan aldim kadikoy. cok sansliyimdir zira en ufak bi sorun cikmadi makinede.olu piksel, isinma gibi problemler yok. almak isteyen bekar ewime buyurabilir we kendi gozleriyle bakip deneyebilir.sifirindan bi farki yok su an.ayrica cantasida war.
    son olarak altini cizeyim.illa satacam demiyorum zira ilan filan da wermis diilim.ama benden daha cok kullanicak we isine yaricak birine satabilirim. (pm..)
  • 5101 de tasarım programı kullanan var mı?

Özellikle Autocad, Catia, Solidworks, ProE ve 3D Max programları ile çok parça içeren montaj içerecek detayda kullanan???????????????????
  • 5101 i 1300 ytl nin altında bir türlü bulamıyorum ya stoklarda yok yada pahalı
  • Lutfen BEŞ dakika ayırın LUTFEN!!!

Arkadaslar laptop'u servise gondericem ya benim inverterda sorun var yada bu ozellik acerlar'a ozgu bir ozellik...

1. Bilgisayarı kapatın
    2. bilgisayarı adaptor takılı olmadan acın
    3. windows'dan "log off" (oturumu kapat) yapın
    4. bir ekran cıkacak sol ustte acıktan koyuya giden bir mavilik var oraya dikkat edin
    5. laptop'a adaptor fişini takın
    Renk gecişleri cok belirginken birden renk gecişleri duzeliyor benim laptop'ta

(not: onemli olan log off konumundayken adaptoru takmak, bilgisayarı muhakkak adaptor takılı olmadan acın)
    eger sizlerde renk geçişleri adaptor takılı degilken'de belirsizse benim inverter'da sorun var demektir
    lutfen arkadaslar ankaradayım taa burdan istanbula laptop gondermek istemiyorum, lutfen 5 dakikanızı almaz bi bakıverin...
    5 haftadır bunla ugrasıyorum kimseden cevap gelmedi...

LUTFEN !!!

• quote:

Orjinalden alıntı: akcar

Lutfen BEŞ dakika ayırın LUTFEN!!!

Arkadaslar laptop'u servise gondericem ya benim inverterda sorun var yada bu ozellik acerlar'a ozgu bir ozellik...

1. Bilgisayarı kapatın
    4. bir ekran cıkacak sol ustte acıktan koyuya giden bir mavilik var oraya dikkat edin

(not: onemli olan log off konumundayken adaptoru takmak, bilgisayarı muhakkak adaptor takılı olmadan acın)
    eger sizlerde renk geçişleri adaptor takılı degilken'de belirsizse benim inverter'da sorun var demektir
    lutfen arkadaslar ankaradayım taa burdan istanbula laptop gondermek istemiyorum, lutfen 5 dakikanızı almaz bi bakıverin...

LUTFEN !!!

YA BEYLER ŞU ARKADAŞA ALLAŞKINA TATMİNKAR Bİ CEVAP YAZIN YA. YAZIK ADAMA. KAC GÜNDÜR SORUYOR Bİ TANE CEVAP YAZAN YOK. ABİDİK GUBİDİK SORULARA CEVAP VERİYORSUNUZ, ŞU SORUYADA BİR CEVAP VERİN.

• evet, bu tarz sorunlara dikkat edin. Genel olabilir. Bizim X700 lerde de Ati CC ye kastırıcı bir işlem yaptıktan sonra girememe sorunumuz vardı. Sonra baktıkki hepimizde var bu sorun daha sonra doğru sürücüyü bulmuştuk...
  • quote:

Orjinalden alıntı: akcar

Lutfen BEŞ dakika ayırın LUTFEN!!!

1. Bilgisayarı kapatın

LUTFEN !!!

Arkadaşım adaptör takılıyken ve pilde çalışırken parlaklık değerleri farklı oluyor, birde ekranın açısına göre renkleri ve parlaklığı farklı görme ihtimalin var bence bunlardan kaynaklanıyordur diye düşünüyorum. Hemen bakıyorum..

Evet.. bende de oluyor, adaptör takılıyken ordaki renk geçişleri belli olmazken pille kullanırken hafif katman katman oluyor.. Ama bir sorun teşkil ettiğini düşünmüyorum, pille kullanım olduğundan o şekildedir sanırım. Catalyst Control Centeri kurcala derim belki bi ayar bulursun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturkemin -- 5 Aralık 2006; 5:19:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: meyel

5101 i 1300 ytl nin altında bir türlü bulamıyorum ya stoklarda yok yada pahalı

1300 ytlye nerde var yaw? hemen alayım ben off kafam mahvoldu stok bakmaktan hiçbiyerde bulamıorm..
  • benim gördüğüm en ucuz yer burası,
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=1643

çanta hediyeli, verdikleri çanta snopy suni deri (ortalama 35-40 ytl) onu çıkarsan 1300 YTL ye gelir.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.