arkadaşlar 5101 almak istiyorum bana lazım olan tek şey AUTOCAD 3DMAX CAPCAM bu programları çalıştırabilirmi kullanan deniyen arkadaşlar varsa lütfen yardım etsinler bana tabi alırsam ramini 1 gb yapıcam bu koşullarda çalıştırabilirmiyim?
ben 1 gb kullanıyorum bi sorun yok 512 denemedim hiç alırken 1 gb yaptım 512 de sorun yaparmı bilemiyorum ama şuan gayet güzel çalışıyıor.
quote:
Orjinalden alıntı: sener_izmir
quote:
Orjinalden alıntı: bontokano
arkadaşlar 5101 almak istiyorum bana lazım olan tek şey AUTOCAD 3DMAX CAPCAM bu programları çalıştırabilirmi kullanan deniyen arkadaşlar varsa lütfen yardım etsinler bana tabi alırsam ramini 1 gb yapıcam bu koşullarda çalıştırabilirmiyim?
ben 1 gb kullanıyorum bi sorun yok 512 denemedim hiç alırken 1 gb yaptım 512 de sorun yaparmı bilemiyorum ama şuan gayet güzel çalışıyıor.
saol arkadaşım ilgilendiğin için ama bu programların hepsini denedin mi hangilerini denedin? bu üçüde rahat çalışır dimi?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: sener_izmir
quote:
saol arkadaşım ilgilendiğin için ama bu programların hepsini denedin mi hangilerini denedin? bu üçüde rahat çalışır dimi?
max ile autocad gayet iyi cadcamin max den ağır olcağını zannetmiyorum zira professional max kullanıcısıyım
Arkadaşlar bu gün ram takviyesi yaptım. benidekiram 512 samsung tu 512 samsung bulup ekledim ram 896 gözüküyor ekran kartıda 128 oldu otomatikmen ,biostan hiç bir şey yapmadım. ------RAM in dual çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım. everestle baktım çalışma hızları 266 mhz gözüküyor. ------Arkadaki vidalarıda zedeledim garanti uçtu gittimi sizce. teşekkürler
Ben projeksiyon ile kullanıyorumm arkada çıkışı var vga mıydı ismi.
quote:
Orjinalden alıntı: sonromeo
merhaba arkadaşlar 3 gündür bu konuyu ve diğer 5101 konusunu takip ediyorum sizlerin gaza getirmenizle bugün 2 adet aldım koçpa dan inşallah salı elimde olacak (balıkesirdeyim).çoktandır güncel fiyat verilmiyordu ben vereyim. bonusa 10 taksit 1307 ytl ayrıca 2 tane olduğu için çanta hediyesi verdiler sağolsunlar.şimdi benim kafama taktığım konu şu.aletin birini kardeşimin arkadaşına aldık o hiç bilmiyor laptop olayını.fakat aldıktan sonra öğrendik ki o laptoptan sunu yapacakmış.şimdi 5101 in s-video çıkışı olmadığına göre projeksiyondan sunuyu nasıl yapabilir vga çıkışından bağlantı oluyormu projeksiyonlara.?
arkadaşlar bi iki sitede 5101 plus modeli gördüm ekran kartı paylaşımsız yazıyo bi iki özelliğide biraz daha yüksekhttp://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=LSATAS5101AWLMi isterseniz bi göz atın ben 3D çizimlerde kullanıcam sadece bu bilgi sizce 5101 plus mı yoksa normal paylaşımlı ekran kartlısını mı alim özellikle kullanan arkadaşlardan yorumlar bekliyorum
haklısın ekran kartı paylaşımlıymış gözümden kaçmış açıkçası dediğin gibi normalini almak daha mantıklı saol dostum
quote:
Orjinalden alıntı: yucelsag
ekran kartı paylaşımlı arada hd ve ram den başka bir fark yok hd kapasitesi senin için çok fazla önemli değilse normal 5101 al ve ram ekle f \ p daha iyi bir ürün bulamazsın ve gerçekten harika bir cihaz
quote:
Orjinalden alıntı: ENIGMA
acer aspire 5101 amd turion 64 2.0@2.250 stabil gunluk kullanım yuk altında 53 u beklemede 45 i gecmiyor......oyunlarda ve masaustu uygulamarda cok fark etti gozle gorunur bi hız artısı var.....en fazla 2.450 ye cıktım ama ara ara mavi ekran veriyo stabil degil yani... resim yukleyemedim....clockgen ve cpu z den ss ler var.....isteyene msn den gonderirim enigma_1_25@hotmail.com
hangi programla yaptın bu overclock işlemini söyleye bilirmisin?
kardeşim senin dediğin 3dmax programını asla kaldırmaz bundan eminim bunun için sen git en azından hp nin amd işlemcili çift çekirdekli turion tl-60 işlemcili 1 gb ramlı aynı ekran kartı var bununla en azından onu al vede üzerine 1 gb daha ram tak belki ufak tefek işlerini görür anladın mı kardeşim...
Arkadaşlar 4 aylık bilgisayarımdan çıkardığım HYNİX MARKA 512 MB 533 mhz 2Rx16 PC2-4200 NOTEBOOK RAMİ sağlam ve performansı yüksek bir ramdir. isteyen arkadaşlara elden teslim edebilirim
arkadadaşlar bende acer aspire 5101 notbook shibiyim şimdilik bi problemim yok makineden memnunum aldığım yaklaşık 1 ay oldu şarjı dışında bi sorun yaşamadım. biyere gittiğim zaman araba içindeyken uzun yollarda yarıda kalıorum araç şarj kiti varmı acaba bi bilginiz varmı ben araştırdım ama bişi bulamadım yardımlarınız için şimdiden çok tşk ederim...
yardımcı olduğun için teşekkür ederim...
quote:
Orjinalden alıntı: HoPaRLoR
aydinunlu hayırlı olsun kardeş.. galiba masivada hala haber yok yada ben göremedim
abi ben bu başlığı kaybettim diğer başlıktaydım 4 ay sonra buldum:)..valla bende memnunum birde şu fan çenesini kapatsa tam süper olacak!bu arada aydınulu yu esefle kınıyorum yamuk yaptığı için :D
carrefourlarda var kardeşim hemde 1299 ytl 1300 bilene degil bi bak
quote:
Orjinalden alıntı: basturkemin
quote:
Orjinalden alıntı: meyel
5101 i 1300 ytl nin altında bir türlü bulamıyorum ya stoklarda yok yada pahalı
1300 ytlye nerde var yaw? hemen alayım ben off kafam mahvoldu stok bakmaktan hiçbiyerde bulamıorm..
2 gün önce pcdepo.com'dan Acer Aspire 5101 Plus AMD-64Turion 2.0GHz 80 Gb 1024MB DDR-2 aldım. Makine geldi fakat makinenin üzerinde model Aspire 5100 yazıyor.. ama özellikler uyuyor (ram,ekran kart harddisk ) Neden olabilir?*
makineyi çalıştırdım xp home kurulumuna geçti. kurdum bugün kullanırken mavi ekran geliyor donma yapıyor ve reset atıyor.. bu kaç kere oldu.. neden olabilir sizce.. pazartesi garantiyle görüşecemm..
merhaba acer 5100 var. professional kurdum bütün sürücüleri tanıttım ancak usb portların hiçbiri çalışmıyor. sistemde usb controler taınmadı görünüyor. siresinde driveri yok. usb hubların özelliklerine sistemden baktığımda biri hariç hepsi çalışıyor, çalışmayanda bilinmeyen aygıt yazıtor forumu inceledim benzer bir sorunla karşılaşmadım, yardımlarınızı bekliyorum
Benim de usb lerimden biri çalışmıyor. ama başta çalışıyordu sonradan bozuldu. "tanınamıyor" uyarısı veriyor