Şimdi Ara

Acer Aspire 5220 Hakkında Suval ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam . Yazcak yer bulamadım Özr. ''Acer Aspire 5220''Bu Notebook'dan alıcam ilerde hızı yetmedigi zamanlar işlemcisini ,
    AMD Turion 64x2 TL-62 TMDTL62HAX5DM 2.1GHz Laptop veya
    AMD Turion 64x2 TL-64 TMDTL64HAX5DM 2.2GHz , ile degisİrmek Mümkün müdür ? Bu verdıgım Modellerden Yuksek Model ve uyumlu Islemcilerde var midir? varsa nerde ne kadar .. .

cvp icin sag olun!

• beyler 550 650 ytl arası lntel islemcili Notebook'da alabilirim Amd sart deqil 4 gb ram'ı destekleyen 4 gb rami taktlkdan sora her oynu acar dıye dusunuyorum ekranı son model olsun dıye bır hevesim yok? ilerde 118 $ fiatli ,Intel Core 2 Duo CPU T7700 CPU 2.4Ghz/4M/800 SLAF7 gibi büyük islemcileri destekliyen 650 ytl'lik notebooklar varmıdır ? hemen heyecanla 1200 2000 ytl vermek ıstemıyorum Notebooklara Yavas yavas yükseltebileyim hem o ara parcalada Ucuzlar diye düsünüyorum..Kafam cok karısdı Acemiyim

degerli yorumlarınızı bekliyorum ..
  • tekrar soruyorum..

Acer'in 4 gb destekliyen ve ramden calıp ekran mgb'si yükselen 550 650 ytl arası Notebook Modellerinde,En fazla En yuksek Uyumlu Islemciler neler hangileridir cevap veren yok mu?.. .

mesela intel islemcili acerin 650 ytl'yi gecmeyen modeline ,Intel Core 2 Duo CPU T7700 CPU 2.4Ghz/4M/800 SLAF7 gibi baba bi islemciyi takabilecegim bi model arıyorum ?canım sıkılırsa takayım baba ıslemcıyı, ekran kartı yuksek diye 1200 2000 ytl'e vermek İstemiyorum

Acil cevap verseniz pek vaktim yok ?
  • Ne Acil kardeşim?

Ev mi yanıyor ? Deprem mi oluyor ?

Flood yapmayın. Üst konuyu kullanın, kuralları okuyun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Aspire 5920 Derneği
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.