Selam . Yazcak yer bulamadım Özr. ''Acer Aspire 5220''Bu Notebook'dan alıcam ilerde hızı yetmedigi zamanlar işlemcisini , AMD Turion 64x2 TL-62 TMDTL62HAX5DM 2.1GHz Laptop veya AMD Turion 64x2 TL-64 TMDTL64HAX5DM 2.2GHz , ile degisİrmek Mümkün müdür ? Bu verdıgım Modellerden Yuksek Model ve uyumlu Islemcilerde var midir? varsa nerde ne kadar .. .
cvp icin sag olun!
beyler 550 650 ytl arası lntel islemcili Notebook'da alabilirim Amd sart deqil 4 gb ram'ı destekleyen 4 gb rami taktlkdan sora her oynu acar dıye dusunuyorum ekranı son model olsun dıye bır hevesim yok? ilerde 118 $ fiatli ,Intel Core 2 Duo CPU T7700 CPU 2.4Ghz/4M/800 SLAF7 gibi büyük islemcileri destekliyen 650 ytl'lik notebooklar varmıdır ? hemen heyecanla 1200 2000 ytl vermek ıstemıyorum Notebooklara Yavas yavas yükseltebileyim hem o ara parcalada Ucuzlar diye düsünüyorum..Kafam cok karısdı Acemiyim
degerli yorumlarınızı bekliyorum ..
tekrar soruyorum..
Acer'in 4 gb destekliyen ve ramden calıp ekran mgb'si yükselen 550 650 ytl arası Notebook Modellerinde,En fazla En yuksek Uyumlu Islemciler neler hangileridir cevap veren yok mu?.. .
mesela intel islemcili acerin 650 ytl'yi gecmeyen modeline ,Intel Core 2 Duo CPU T7700 CPU 2.4Ghz/4M/800 SLAF7 gibi baba bi islemciyi takabilecegim bi model arıyorum ?canım sıkılırsa takayım baba ıslemcıyı, ekran kartı yuksek diye 1200 2000 ytl'e vermek İstemiyorum
Acil cevap verseniz pek vaktim yok ?
Ne Acil kardeşim?
Ev mi yanıyor ? Deprem mi oluyor ?
Flood yapmayın. Üst konuyu kullanın, kuralları okuyun...