merhaba şu konügrasyona bi bakar mısınız CREA WIDE X4 Intel Pentium-M 760 (2.0 GHz, 2MB, 533FSB) 512 MB RAM 60 GB Harddisk DVD-RW Dual 128MB Nvidia 6200 PCI-E 16X VGA 14"" WXGA (1280x800) SD/MMC/MS Kart Okuyucu 802.11b/g 54Mbit Kablosuz Erişim Hafif Tasarımı ile 2.2 kg TR Q Klavye 6 Cell Li-Ion Pil - 4 saat pil ömrü Microsoft Windows XP Home Türkçe Entegre Kamera / CREA Beyaz kasa
ben bizzat gördüm ve çok hoş bi makinaya benziyo fakat fiat 1399+kdv aklım biraz buna kaydı gibi... saygılar
Yani AS5502WXMi 'lerin hepsi x700'lü değil sanırsam.. Hepsiburadaki acer AS5502WXMi x700 lü. Başka yerde satışı varmı bunun. İnfronic'de bulamadım bu ürünü???
arkadaşlar acer aspire 5502 daha bir hafta önce aldım.sizleri aydınlatmak için herhalde en taze yorum olacak.benim ayrıca hb celoron islemci bir laptopum da var. acer 5502 yi ben çok beğendim. bi kere çok kibar ve şık duruyor. 14.1 cristal parlak ekranı mükemmel. özelliklerinin hepsini saymama gerek yok zaten yukarıda yazılı. evet kilo 2,25 kg çok hafif, arkadaşın biri pil durumunu sormuş. pil yazıldığı gibi 4.5 saat falan gitmiyor 2.5 saatte bitiyor. bilgisayarın performansı mükemmel derecede. oyunlarıda gayet süper oynuyor takılmıyor, ekranı paylaşımlı olmasına rağmen. ben bilgisayarda sadece bir sikayetim var. bu bazıları için çok önemli. bu şikayette fan sesi. sarj kablosu takılıyken fan sık çalışıyor, ama bataryayla çalışırken böyle deil. eğer aynı bilgisayardan alan arkadaşlar varsa bu fan sesi onlarda da öylemi cevap yazarlarsa memnun olurum. yada bu fan sesisini azaltmanın yolları varmı. tabiki bu fan sesi benim diğer bilgisayarım hb de yok onunla karşılaştırınca rahatsız oldum. aynı ses toshibalarda da var. bu konuda yardımcı olacak arkadaş varsa yazsın lütfen.
fan sesi dışında laptop mükemmel çok şık ve performanslı. ben gold bilgisayardan gecen hafta aldım 889 dolar + kdv.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme