Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5520G Kullanıcıları Platformu... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.815
Cevap
24
Favori
678.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BLoWeR

@marmaralıterbiyeci

Kardeş bu empowering programlarının webde olduğunu bilmiyordum. Açıklaman ve link için sağol. Bu programlar XP de çalışıyor mu?

Bende de XP kurulu ve şu anda ePower ile ePresentation yazılımları yüklü. Her ikisi de XP ile uyumlu. Diğerleri aklımda kalmadı ama bir tanesi uyumlu değildi. Hatırlamıyorum ama şimdi hangisi olduğunu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: crkoglu

merhabalar

5520g'nin 1 GB ram li modeli hepsi burada stoklarına girmiş. Ben sipariş verdim. Ayrıca Inca Wireless mouse da hediye. İlk 50 müşteriye de 1 GB ram hediye. Yani toplamda 2 Gb olacak. Fiyatta süper 1.256 YTL.

Sonunda kavuşuyorum 5520g ye. Alacak arkadaşlar kaçırmasın bence
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71808

Kardeşim hayırlı uğurlu olsun güle güle güzel günlerde kullan...
    @shotan hiç bir şey aklıma gelmiyo o görüntüyle ilgili. Eğer vista kurulu olsaydı yine bakardım ama hiç bir fikrim yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmaralıterbiyeci -- 1 Kasım 2007; 17:59:28 >

• arkadaşım nerede yazıyo ilk 50 müşteriye 1 gb ram becdava diye bende sipariş vereceğim ama öyle bir şey göremedim
    quote:

merhabalar

5520g'nin 1 GB ram li modeli hepsi burada stoklarına girmiş. Ben sipariş verdim. Ayrıca Inca Wireless mouse da hediye. İlk 50 müşteriye de 1 GB ram hediye. Yani toplamda 2 Gb olacak. Fiyatta süper 1.256 YTL.

• bilgisayar ana sayfasında yazıyor

http://www.hepsiburada.com/department.aspx?catid=1

ver bence fiyat çok uygun, teknosa 5105 i bu fiyata satıyor. Bu hem yeni kasa hem de ekran kartı daha iyi.

Hayırlı olsun şimdiden
  • yar bana bi çareeeee....
    yokmu wista kullanan ardaş her kezde benimki gibimi görünüyo yoksa bende mi bu olay war
  • quote:

Bende XP kullanıyorum internet sitesinde XP için olan var. Link atmaya çalışacağım...

Arkadaşım ePower yazılımını bu linkten indirebilirsin.:ftp://ftp.acer-euro.com/notebook/empowering_technology/utility/as_5510_9500

teşekkürler. bende bu programları arıyordum. vista için olanları kurmaya çalıştım sadece acer grid i yükleyebildim. ama asıl istediğim epower di. yükledim çalışıyor.
  • quote:

merhabalar

tekrar merhaba

maalesef hepsi burada.com yanlışlık yapmış. Siparişleri firmaya geçtiğimizde 19.11.2007 tarihinde elimizde olacağını söylediler diyorlar. İsterseniz o tarihe kadar bekleyin, fiyat farkı ödemezsiniz, fiyat düşerse de bu fiyat düşüşünü yansıtırız diyorlar.

Sizce ne yapayım, ürünü iptal edip h ızlıal.com dan 1.475 ytl ye mi alayım, yoksa 17 gün bekleyip 1.255 ytl ye mi alayuım? Ne dersiniz?

• bu bilgisayarı bulabileceğim bir mağaza biliyor musunuz? internetten olmasın lütfen. exa ya sordum stoklarında olmadığını söylediler. yardımcı olan olursa çok sevinirim
  • arkadaşlar bende acer almak istiyorum ama tam bir oyun hastasıyım acaba aşağıdaki modeli alsam son oyunları kasmadan rahat rahat oynayabilirmiyim nvidia 8400m hakkında bazen kötü yorumlar okuyorum yani şu anda tam olarak kafam çok karışık. bu parayıda çok zor kazandım çar çur etmek istemiyorum lütfen bana yardımcı olurmusunuz

http://www.hepsiburada.com//productDetails.aspx?CategoryId=98&productId=bd71808#tablnk
  • nasıl yani ya bende dün sipariş verdim hepsiburadadan şimdi yokmuymuş ellerinde, bana şuana kadar hepsiburadadan dönen olmadı herahangi birşey söylemediler var veya yok diye, hayret birşey ya, ben mesaj yazdım müşteri hizmetleri kaç saat oldu hala dönen yok ne bir cevap verdiler ne de aradılar.
    quote:

quote:

merhabalar

tekrar merhaba

maalesef hepsi burada.com yanlışlık yapmış. Siparişleri firmaya geçtiğimizde 19.11.2007 tarihinde elimizde olacağını söylediler diyorlar. İsterseniz o tarihe kadar bekleyin, fiyat farkı ödemezsiniz, fiyat düşerse de bu fiyat düşüşünü yansıtırız diyorlar.

Sizce ne yapayım, ürünü iptal edip h ızlıal.com dan 1.475 ytl ye mi alayım, yoksa 17 gün bekleyip 1.255 ytl ye mi alayuım? Ne dersiniz?

• quote:

Orjinalden alıntı: fyilmaz

nasıl yani ya bende dün sipariş verdim hepsiburadadan şimdi yokmuymuş ellerinde, bana şuana kadar hepsiburadadan dönen olmadı herahangi birşey söylemediler var veya yok diye, hayret birşey ya, ben mesaj yazdım müşteri hizmetleri kaç saat oldu hala dönen yok ne bir cevap verdiler ne de aradılar.
    quote:

quote:

merhabalar

tekrar merhaba

dostum maalesef beni de arayan olmadı. Ben aradım onları ve durumun böyle olduğunu söylediler. Sonra mesaj da çektim cevaben gümrüklerden kaynaklanan bir problem olduğunu söylemişler. Valla ben de şok oldum.

Ama ben bekleme taraftarıyım. 19.11.2007 de kesin gelecek diyorlar. Fiyat bayağı uygun çünkü, oranın dışında sadece h ızlı al da var orada da fiyat yüksek. Ama iptal de ettirebiliyoruz yani o hakkımızda var yani.

• quote:

arkadaşlar bende acer almak istiyorum ama tam bir oyun hastasıyım acaba aşağıdaki modeli alsam son oyunları kasmadan rahat rahat oynayabilirmiyim nvidia 8400m hakkında bazen kötü yorumlar okuyorum yani şu anda tam olarak kafam çok karışık. bu parayıda çok zor kazandım çar çur etmek istemiyorum lütfen bana yardımcı olurmusunuz

http://www.hepsiburada.com//productDetails.aspx?CategoryId=98&productId=bd71808#tablnk

en son çıkan oyunlardan denediklerim test drive unlimited ve medal of honor airborne. bunları oynatıyor ama akıcı oynamak istiyorsan özellikleri sonuna kadar kapatman gerekir. medal of honor dan bir resim koydum. özellikleri sonuna kadar kıstım.

ACER ASPIRE 5520G Kullanıcıları Platformu...

nfs carbonu orta özelliklerde oynayabilirsin.
    iki resim de ondan koydum. kaç fps de oynadığımıda ekranın sol üst köşesinde yazıyor.

nfs de aracı içten sürersen daha akıcı oynatıyor. bu test drive unlimited içinde geçerli.

• Oyunları fişe takılıyken mi bu şekilde oynatıyor yoksa batarya ile mi? Çünkü batarya kullanırken kasması normal? Eğer fişe takılı halde full performans modunda böyleyse kötü ya...
  • arkadaşlar bu bilgisayarın bluetooth'u varmı varsa nasıl çalıştırabiliriz.
    ben kısa yoldaki dügmeyi kullanıyorum ama aygıt bulunamadı diyor.
    ne yapmam gerekiyor bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz.
  • Bluetooth tuşu var ama bluetooth yok maalesef...
  • quote:

Orjinalden alıntı: colleger26

Oyunları fişe takılıyken mi bu şekilde oynatıyor yoksa batarya ile mi? Çünkü batarya kullanırken kasması normal? Eğer fişe takılı halde full performans modunda böyleyse kötü ya...

Güzel kardeşim bu fiyata intel 950 sadece desktop gösteren ekran kartlı laptop alabilirsin sadece. Geri kalan conf. da bunun kadar olmaz. Bu cihaz 1900mhz işlemci 2 gb ram 160 hdd ve 8400m g ekran kartlı bir makine ve bu paraya şu an alınabilecek en iyi cihaz. Kötü demeye kötü dedinde iyi oynamak istiyorsan o zaman 5920 alacaksın yaklaşık 400+kdv fazladan ödeyerek. Bence değmez. Bu cihazı Vatan kampanyasından aldım ben ve 1250 ytl ödedim....Önce parasına bak sonra kötüle....

Nvidia'nın 8400 adı altında 3 ürünü var g, gs ve gt...Bu cihazda g yani en düşük olan model var. Ama en kral intel grafik kartlı bir cihazın 3d performansına da 10 basar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLoWeR -- 3 Kasım 2007; 16:48:50 >

• Ben siparişimi iptal ettim nedeni ise bekleyip beklememe sorunu değil müşteri hizmetlerine üç kere mesaj yazdım hala geri dönen olmadı bu vurdumduymaz ve duyarsız tavırlarından ötürü siparişimi iptal ettim ve mesajımdada bunları aynen belirttim. Bakalım ayın 19 unun bekleyip göreceğiz ne olur ne olmaz bunlar bu laptobu bu fiyattan satabiliyosa diğerleri niye satamasın.
    Yine hevesimiz kursağımızda kaldı ama nasip sabredip göreceğiz...
    Eğer sana gönderirlerse haber edersin artık.
    quote:

tekrar merhaba

• Ben cihazı kötülemek istemedim ki... 8500GT'li bilgisayar bile fişe takılı değilken oyunda yavaşlama yapabiliyor. Onun için söyledim. Kredi kartım çıkar çıkmaz alacağım laptopta budur. Peki şunu öğrenebilirmiyim Ati HD2300'den iyi performans verir mi bu kart?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: colleger26

Oyunları fişe takılıyken mi bu şekilde oynatıyor yoksa batarya ile mi? Çünkü batarya kullanırken kasması normal? Eğer fişe takılı halde full performans modunda böyleyse kötü ya..

oyunu fişe takılıyken oynadım. bence 2006 ve öncesi oyunlarda idare eder. zaten bu fiyata bu oyunları oynatması benim için yeterli. medal of honor airborne masaüstü pc mi de bile kasmıştı. core2duo 2ghz 512 mb ekran kartı ve 1 gb ram i var. oyun işini çok abartmadıktan sonra bu laptop bu fiyata bence piyasanın en iyilerinden. ama paran çoksa 5920g modeli o çok daha güzel. onu da ağabeyim kullanıyor. benim laptopum(5520g) pc wizard 2008 skoru az önce 2527.99 çıktı. daha önce 1636.31 i geçememiştim peşpeşe test yapmama rağmen. beni de şaşırttı. bu laptopu kallananlar da skorlarını yazarlarsa karşılatırmak için iyi olurdu.

• quote:

Ben cihazı kötülemek istemedim ki... 8500GT'li bilgisayar bile fişe takılı değilken oyunda yavaşlama yapabiliyor. Onun için söyledim. Kredi kartım çıkar çıkmaz alacağım laptopta budur. Peki şunu öğrenebilirmiyim Ati HD2300'den iyi performans verir mi bu kart?

bende laptopu yeni aldım ve almadan önce bütceme uygun laptopları araştırıp karşılaştırıp durdum. ekran kartı soruna gelince notebookcheck.com da karşılaştırmalar var. Ati HD2300 3Dmark06 dan 896 almış. Nvidia 8400m g ise 1116 almış. sitenin ingilizceye çevrilmiş kısmına ati hd2300 eklenmedi o yüzden almancayı koydum.
    ayrıca bildiğim kadarıyla ati de directx 10 desteklemesi hd2400 modelinde başlıyor ama 8400m g directx 10 destekliyor.

http://www.notebookcheck.com/ATI-Mobility-Radeon-X2300.2923.0.html

http://www.notebookcheck.com/NVIDIA-GeForce-8400M-G.3500.0.html

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.