Öncelikle merhaba arkadaşlar benim sorunum başlıktanda anlaşılabildiği gibi VGA dan TV Out almak istiyorum. Fakat Tv LCD olmadığı için bir türlü görüntü alamıyorum. Şuan kullanmakta olduğum Profilo 72 Ekran Tüplü versiyonu TV ve Acer Notebook Aspire 5535 serisi ekran kartı " Up to 1408 MB ATI Rradeon HD 3200 " , Çevirici olarakta VGA-S-Video-3RGA-TV-Out-Kablo kullanıyorum. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum...
VGA-S-Video-3RGA-TV-Out-Kablo
Tvnizin lcd veya crt olması farketmez.
Tvnizin arkasında scart veya s-video girişlerinden biri varmı. Mümkünse resmini çekip konuya koyabilirmisiniz
quote:
Orijinalden alıntı: krm-iks
Tvnizin lcd veya crt olması farketmez.
Tvnizin arkasında scart veya s-video girişlerinden biri varmı. Mümkünse resmini çekip konuya koyabilirmisiniz
Televizyonun arka kısmında 2 adet scart girişi ve normal şebeke anten girişi var. 1. Scart AV1 için 2. ise AV 2 için... Dolap içerisinde monte edildiği için şuan televizyonun arka kısmına ulaşamıyorum. Bu yüzden resim ekleyemedim.
Kardeşim aynı sorunu ebnde yaşıodum şu saniyeye kadar tv nin etrafına bakmam yetti tv nde resimdeki kablonun gireceği yer varsa hiç bir sorun olmaz o kablodan al birini pc ne diğer ucunada tv ye tak ve tv kumandasından av ayarından PC RGB ye gel orda ekranı alabileceksin ses pc haporlerinden gelir o ayrı şey.
aktarılır ama görüntü çok kötü olur uğraştığına değmez , vga veya hdmi li bir çözüm lazım yani lcd lazım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme