Şimdi Ara

acer aspire 5739G aşırı yavaşlama sorunu [ ÇÖZÜLDÜ ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • acer aspire 5739G bilgisayar kullanıyorum. 2 yıldır hiç bir sıkıntı yokken inanılmaz derecede yavaşladı windowsun açılması 8 9 dakikayı alıyor bunun yanı sıra bios için f2 ye bile bastığımda en az 3 dakika sonra dıt sesi geliyor ve giriyor.

Bilgisayar bu yavaşlıkta açıldıktan sonra windowsda yavaş başlata tıkladığımda açılması bile ömür alıyor..

Format attım daha yeni, işletim sistemi win 7 ultimate di tekrar aynı cd ile kurdum değişen birşey yok. Başka bir cd den kurdum yine yok aynı..

Donanımları güncelledim herşeyini yaptım ama yok yani olmuyor..

Var mıdır bir çözüm yolu acil yardım lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eni Vici Vokke -- 24 Temmuz 2012; 13:10:04 >

• format atarken hdd yi biçimlendiriyormusun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: code7

format atarken hdd yi biçimlendiriyormusun ?

D de kendi dosyalarım var onlara dokunmadım, ama sistemi kurtuğum bölümü biçimlendiriyorum, siliyorum tekrar oluşturuyorum..
  • ozaman cihazda ısıya dayalı yavaslama problemi olabilir..teknik bilgin varsa laptopu acıp gpu ve cpu termal macunlarını değiştir
  • quote:

ozaman cihazda ısıya dayalı yavaslama problemi olabilir..teknik bilgin varsa laptopu acıp gpu ve cpu termal macunlarını değiştir

Bilgim var fakat ısısınında herhangi bir problem yok gayet normal, klimasız ortamda
    GPU 49 ile 55 arası
    cpu 31-32
    hdd 45
    anakart 55
  • İşlemlerde durum böyle bu kısma bir şey yapılabilir mi?

acer aspire 5739G aşırı yavaşlama sorunu [ ÇÖZÜLDÜ ]
  • Ağ destekli güvenli modda açıp combofix programı ile tarattır..hdd ne boot virüsü yerleşmiş olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DELL ISINMA PROBLEMİ
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ağ destekli güvenli modda açıp combofix programı ile tarattır..hdd ne boot virüsü yerleşmiş olabilir

Hemen deniyorum, ilgin için ayrıca teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eni Vici Vokke

quote:

Ağ destekli güvenli modda açıp combofix programı ile tarattır..hdd ne boot virüsü yerleşmiş olabilir

rica ederim..inşallah işe yarar ve sorunun çözülür
  • quote:

quote:

quote:

:) Dediğiniz gibi yaptım virüs temizlendi ve artık bilgisayar normal standartlarda kapasitesince hızlı çalışıyor. Teşekkür ederim :) D sürücüsünü silmemiştim malum virüs gitmemiş ama sıkıntı kalmadı çok şükür normal standartlarında artık :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

:) Dediğiniz gibi yaptım virüs temizlendi ve artık bilgisayar normal standartlarda kapasitesince hızlı çalışıyor. Teşekkür ederim :) D sürücüsünü silmemiştim malum virüs gitmemiş ama sıkıntı kalmadı çok şükür normal standartlarında artık :)

• Kardeşim Eywallah Günlerdir Aynı Sorunun Cevaplarını Araştırıyorum Ama Bulamamıştım..
    Senin Bahsettiğin Bütün Sorunlar Bendede War. 2 Haftadır Binkere Format Attım Ama Olumsuz :(
    Su anda Format ATIYORM bitince dediğinizi uygulayacağım fakat diyelim ki virüsü buldu silmek için ne yapmak gerekecek. anti virislemi silinecek yoksaaa. kendisimi silecek acıklarsanız sevinirimmm.
    bu arada "code7" cvp'için EyWaLhh :))) Umarım Benimde Sorunum Çözülür..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.