Şimdi Ara

Anakartımın Modelinde To Be Filled OEM Yazıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
18.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben ekran kartı alacağım fakat anakart modelimde 'To Be Filled By Oem' yazıyor tüm programları denedim pc nin markası quadro ve bilgisayarcıya gittiğimde anakartını söylemen lazım dedi 2 yıllık garantisinin bozulmaması için açmıyorum yardımcı olursanız sevinirim...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Anakart Modelindeki "To Be Filled by OEM" İfadesi

Anakartınızdaki "To Be Filled by OEM" ifadesi, anakartın orijinal ekipman üreticisi (OEM) tarafından özelleştirileceğini gösterir. Bu, OEM'in anakartı kendi markası ve özellikleriyle özelleştireceği anlamına gelir.

"To Be Filled by OEM" mesajı, anakartın belirli bir sisteme özel olarak tasarlandığını, ancak OEM tarafından henüz özelleştirilmediğini belirtir. Bu ifadenin varlığı, anakartın henüz tam olarak yapılandırılmadığı ve çalıştırılmadan önce özelleştirilmesi gerektiği anlamına gelir.

OEM'ler genellikle anakartları aşağıdakiler gibi özellikler ekleyerek özelleştirir:

• Özel BIOS ayarları
    • Kendi markaları ve logoları
    • Ek bağlantı noktaları veya özellikler

"To Be Filled by OEM" anakartlar, OEM'lere sistemlerini farklılaştırma ve benzersiz özellikler sunma olanağı sağlar. Bu anakartlar genellikle sistem üreticilerinden veya perakendecilerden satın alınabilir ve OEM tarafından özelleştirildikten sonra kullanılabilir hale getirilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • anakart üzerinde işlemci soket yanında veya pcı slotların arasında model yazıyor olmalı
  • Kasayı açarsam 2 yıllık garanti bozulacak anakart modelini öğrendikten sonra ekran kartı siparişi vereceğim o yüzden kasayı açmadan bakamazmıyız??

Anakartımın Modelinde To Be Filled OEM Yazıyor
  • AbdullahSevindik A kullanıcısına yanıt
    ekran karti aldiginda takmak icin zaten kasa acilcak..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almak istediğim Ekran kartı 2 gb 128 bit bilgisayarcı psu yetersiz olabilir dedi veya anakart uymayabilir dedi o yüzden sordum...
  • anakartın driver cd si bulunmuyormu içerisinde aldıgınız ürünün orada yazar vede ay_tech doğru söylüyor ekran kartı alnca mecburen açacaksınız derseniz ki garanti yerinden alacam o zaman kasayı götürün orada acsınlar ekran kartınıda ona göre versinler.
  • AbdullahSevindik A kullanıcısına yanıt
    bilgisayarin altinda yaninda arkasinda ozelliklerin yazili oldugu bi etiket falan yokmu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doğru söylüyorsun sanırım garanti belgesinin içinde olabilir bi bakayım ... :)
  • www.vatanbilgisayar.com
    Zotac Gt630 Synergy Gddr3 2gb 128bit Nvidia Geforce Dx11 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/zotac-gt630-synergy-gddr3-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti.html#genel-bakis

Diyelim ki açtım anakarta baktım istediğim ekran kartı uyuşmadıysa ekran kartsız devam edeceğim boşuna 2 yıl garanti gitsin istiyorsanız açayım???
    Yani illa ekran kartı alacağım diye birşey soylemedim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.