Şimdi Ara

Hdd aldım üzerinde Recertified yazıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıfır manasına gelmiyor ama refurbished'de değil. Tam olarak nedir anlayamadım. Kabul etsem mi ki ihtiyacımda vardı arkadaşlar. Riskler nelerdir?

• herhangi bir sbepbten dolayı üretici tarafından tekrar etiketlenip paketlenmiş.
    satılmayan bölgdeden toplanıp başka bölge için hazırlanmış olabildiği gibi bıos hatası keşfedilip satılmadan geri çağrılıp firmware güncellemesi alıp tekrar etiketlenmişte olabilir.
    kafaya takmaya pek gerek yok.
    dünyanın en büyük pc üretiileri bile bu tarz hdd alımları yapmaktadır.
    ekleme
    normal hdd den daha uyguna almış olmanız lazım.genelde böyle satılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 28 Nisan 2018; 3:57:30 >
  • Teşekkürler dostum, hdd seagate sitesinden garanti sorguladığımda aşağıdaki hatayı veriyor. Ürün kesinlik ile kullanılmamış diyebilir miyiz acaba? Uyguna alıysak bile 370tl'ye aldım 3tb hdd. Zaten çoğu yerde 400tl civarında 30 tl için riske girmeye değer mi bilemiyorum.

Hdd aldım üzerinde Recertified yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangokudbgt -- 28 Nisan 2018; 2:15:2 >
  • sangokudbgt kullanıcısına yanıt
    faturalı alınıp kullanılmaya başlandıysa hdsentinel ile sağlık değerlierne bakıp %100 kullanmaya devam..
    tahim ettiğim gibi seagate onaylı işlem görmüş.çekik gözlüler tarafından sağı solu merdiven altlarında değiştirilmişte olabilir.
    garantilik durumda satıcı iligilenecektir.faturaayı kaybedip yurt dışına yollarsnaız seagate bakmayacaktır.
    (bazı pazarlardan aynı şekilde gelen ürüne ilk ayda bakar.3 sınıf ülke diye baktıkalrından bize bakmıyorlar.)
  • Cevapların için teşekkür ederim dostum. Daha poşetini açmadım ama gelen poşetin üzerinden etiketi okuyorum sadece. Kesin geri gönderecektim ancak söylediklerinden sonra kafama yattı gibi. Teşekkür ederim
  • Seagate almayın diye yüzbin sefer söyledik. Hep sorun çıkaran arızalı diskler üreten firma. Kaç kişinin canı yandı bu markadan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • WarSaw kullanıcısına yanıt
    Bende şu an 2 tane seagate hdd var. Tam tersine geçen gün durduk yere samsung marka olan arıza yaptı bende yenisini almak zorunda kaldım. Mimli serileri var seagate'in ancak o serilerden uzak durursanız hata oranı diğer disklerde daha fazla değil diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.