Şimdi Ara

Acer Aspire 5740g

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 hafta önce elektrik gitti ve bilgisayarım kapandı. Daha sonra bilgisayarımı açmak istediğimde açılmadı. Fişini prize taktığımda power ışığı dahil hiç bir ışığı yanmıyordu. Tamirciye götürdüm tamircide istanbula yollamış ve bilgisayrım yapılmadan geri geldi. Anakartın üzerindeki çip yanmış ve ellerinde yokmuş. Anakartı değiştirmemi bununda 400 liraya mal olacağını söyledilere. Bu çipi nerde bulabilirim yada değiştirtebilirim? daha önce bu sorunu yaşayan oldumu ?

• gncll
  • Aynı problem bende de oldu mutfağa yemek yemeye gittim hazırda beklet dedim geldiğimde açmak için power tuşuna bastım tık yok elektrikte almıyordu. Garantisi dolduğu için dışarda güvendiğim bir tamirciye verdim 35 gün bekledim ama yapılamadı dediğin çip kuzey kutbu chipseti 2 kere değiştirilmiş ama anakartım yakmş en iyisi anakart değişimi denildi ama sorun şu anakartı bulamıyorum. 400tl de olsa razıyım bu özellikte laptop pat diye çöpe atılmaz..
  • Gönderin bana bir bakayım. Elimden geleni yaparım 400 tL de tutmaz sanırım masrafı ama bir bakmak lazım. Göndermek isterseniz özel mesaj atın adres bilgilerini vereyim ...
  • Bende de aspire 5740g var, 4gb ram var ama bu ram i yükseltmek istiyorum, şuan boşta slotu var mıdır acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.