Şimdi Ara

Acer Aspire 5741G Wireless Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık bir aydır kullanıyorum bilgisayarı ama bir problemi çok uğraşmama rağmen çözemedim. Sorunum; Wireless ağlara bağlanırken sürekli hata alıyor olmam. Şifreli ya da şifresiz farklı modemlerle denememe rağmen sürekli aynı hatayı aldım. Başka laptoplar rahat rahat bağlanırken ben bağlanamıyorum. Benzer sorunu yaşayan varmı ? Ya da nasıl çözebileceğimi bilen birileri var mı ?

Şimdiden teşekkürler.

• merhaba..

bendede 5739G de böyle bi problemım vardı belli bi mesafeden sonra sureklı baglantı hatası verıyordu. leptopu garantiye gönderdim wirelessinde problem varmış düzeltip gönderdiler 1 hafta içinde şimdi hiç bi problem yok..
  • Merhaba,

Sorunun işletim sisteminden kaynaklanmadığına eminseniz, sorun donanım sorunu gibi görünüyor.
    Problem genelde wireless'ı kontrol eden çipten kaynaklanıyor.
    Eğer ürün garantili ise vakit kaybetmeden servisine gönderin.
    Garantili değilse servis için tavsiyede bulunabilirim.

Saygılar
  • Arkadaşlar benim de bir sorunum var.Acer Aspire 5741G model laptopuma Xp yükledim ancak Wireless Driverini Bulamadım.Diğer Driverleri Win 7 nin driverlerini kabul ediyor.Bazı sitelerden Wireless Driverini indirdim ama olmuyor.Birde blutut driverleride olmuyor.Hadi bulutdan vazgeçtim ama Wireless lazım nasıl bulabilirim.Saygılar
  • arkadaşım biz de bir tanıdığa 5739g aldık seninkiyle aynı problemi yaşadık bimekse gittik aynısınyla değiştirdiler şans bu ya yeni verilen de de bu sorun ortaya çıktı sonunda 5741g aldık sorunsuz çalışıyor keşke 1 ayı doldurmadan aldığın yere götürseydin ama serviste kartı değiştirerek sorunu çözüyor.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.