Şimdi Ara

Acer Aspire 5742G Format Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
3.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle meraba arkadaşlar :) Benim bilgisayarım çok fazla donduğu için (muhtemelen virüs yüzünden) F5+F8 ile recovery menüsünde 2 tane format seçeneğinden birini seçtim format atmaya çalıştım ancak format yaklaşık 12 saat sürüp bitmedği için ben de kapattım bilgisayarı, bilgisayarı tekrardan açıp dğer format seçneğini seçmek için f5+f8 yapsamda recovery menüsü gelmedi bende recovery dvdleriyle denedm bu sfer ısrarla sabırla bekledm ancak 23 saatte gene formatlama olmayınca kapattım gene bilgisayarı evet arkadaşlar durum bu sizce sorun nedir ? formatın bu kadar uzun sürmesi normal mi yoksa başka bi sıkıntı mı var ? şimdiden teşekkür ederim :)

• Şu anda Windows'u açabiliyorsanız HD Tune programı ile hard diskinizde bad sector taraması yaptırın, o kadar uzun sürmesi hiç normal değil. Windows'u açamıyorsanız ve elinizde Windows 7 DVD'si varsa eğer onunla kurulum yapmayı deneyin, bakalım bu şekilde kurulum düzgün olarak tamamlanabilecek mi... Eğer sorunsuzca tamamlanırsa temiz kurulum yaptığınız için sadece gerekli programları yüklersiniz. Kurulum sorunsuzca tamamlansa bile her ihtimale karşı hard diskinizde bad sector taraması yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 28 Temmuz 2011; 19:00:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

Şu anda Windows'u açabiliyorsanız HD Tune programı ile hard diskinizde bad sector taraması yaptırın, o kadar uzun sürmesi hiç normal değil. Windows'u açamıyorsanız ve elinizde Windows 7 DVD'si varsa eğer onunla kurulum yapmayı deneyin, bakalım bu şekilde kurulum düzgün olarak tamamlanabilecek mi... Eğer sorunsuzca tamamlanırsa temiz kurulum yaptığınız için sadece gerekli programları yüklersiniz. Kurulum sorunsuzca tamamlansa bile her ihtimale karşı hard diskinizde bad sector taraması yapın.

bilgisayar hiç açılmıyor şuan siyah bi ekran çıkıp kalıyor windows 7 cdside mevcut deil onu da deniyemiorm ayarladığm zmn denerim ama hardisk ölmüş olabilir mi acaba diyede düşünmiyo deilim açıkcası
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.