Şimdi Ara

Acer ASPİRE 5742G inceleme(acemi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarı dün bimeksten aldım. Bu bilgisayarı almak isteyenler için belki az bir şeyde olsa yardımcı olabileceğimi sanıyorum .
    bu notebooka bu linkten ulaşabilirsiniz.
    Acer
    NOT: Bimekste şuan kampanya var ilgelenenlere.

(Acemi olduğum için yapacağım yanlışlıklardan dolayı özür dilerim . )

Notebook'un özelliklerinden bahsetmek istiyorum.
    İşlemci : İntel core i5 460m 3 mb cache bellek
    Ram : 4 GB
    HDD : 640 GB
    Ekran kartı : NVIDIA GeForce GT 420M (2GB harici )
    Ekran boyutu: 15.6" HD LED LCD
    İşletim sistemi : Windows 7 home premium
    DVD-Super Multi DL drive
    1 hdmı
    3 usb 2.0
    bluetooth 3.0
    vga port
    kard okuyucu

Klavyesi, touchpad i gayet iyi rahat .fazla ses gelmiyor sadece çok sessiz bir mekanda iken hdd nin sesi çok az ama çok az bi şekilde duyuluyor . ısınma sorunu şimdilik yok gibi . dediğim gibi acemi olduğum için fazla bir şey yazamıyorum . Sorduğunuz sorulara bildiğim kadarı ile cevaplayabilirim ama oyunlar hakkında fazla yardımcı olamam .

Acer ASPİRE 5742G inceleme(acemi)

• Oyunlarla aram yok o yüzden lütfen oyunlarla ilgili fazla soru sormayın. Net im sınırlı bu yüzden oyun oynamıyorum indiremem.
  • Bende bu modelden aldım elktroworld den . Merak ettiğim bir soru var . Aldığımda benimle ilgilenen arkadaş bana bunda iki adet gt420m 1gb ekran kartı var dedi acaba doğrumu bu.
  • 2 tane deilde 2gb gt 420 var en azından ben böyle biliyorum
  • laptopta 2 adet ekran kartını monsterlar hariç görmedim. Aynı model bende de var. Ram 3, hdd500, ekran 1gb olandan. sıcaklık 85leri buluyor reset atıyor bazı oyunlarda. bi ooler aldım 11tl ye pek bi yararını göremedim. Adam gibi bir şey alcam :S.
  • nasıl suana kadar bilg herhangi bir olumsuzluk oldu mu bende almayı düşünüyorum da
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.