Arkadaşlar yaklaşık 6-7 ay önde aldığım bu bilgisayarın bir ay öncesine kadar hiç bi sıkıntısı yoktu. Sebebi nedendir bilmiyorum ama bir aydır inanılmaz derecede fazla ısınıyo. Pes 2013 en düşük ayarlarda bile açınca 10 dakika sonra ısınıp kapanıyo. Öyle ki bu ısınma elimi bile yakabiliyo. Bugün tozlanmış olma ihtimaline karşı açıp baktım, fanın çalıştığını gördüm yinede komprasör ile toz aldım ama aynı sorun devam etti.
İşletim Sistemi: Win7-Ubuntu İşlemci: İntel Core i7-2.20 GHz RAM: 8GB Sistem Türü: 64 Bit Ekran Kartı: Nividia GT 630m (2GB)
Virüs bulaşıncada böyle sorunlar oluşabiliyor birde arka planda çalışan programları kapatın.
Aynı sorun benim casper marka bilgisayarım da da mevcut. Fan masaüstü fanı gibi çalışıyor ve gerçekten bazen elim yanıyor. Ama ben açıp bakmadım garanti yüzünden :) Win7 de altta widget bulunduğundan dolayı masaüstü simgelerini kaldırmanızı öneririm. çok fazla CPU kullanıyor masaüstü de.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme