Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5755G KULLANICI İNCELEMESİ(video inceleme eklendi.) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.149
Cevap
5
Favori
91.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erhan@@

bluetoth konusunda yardımcı olabilcek varmı acamıyorum ben bluetothu

aynı sorun var FN+F3 açıyorum ama cebimi görmüyor.2 driver yükledim yine yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

quote:

Orijinalden alıntı: erhan@@

bluetoth konusunda yardımcı olabilcek varmı acamıyorum ben bluetothu

aynı sorun var FN+F3 açıyorum ama cebimi görmüyor.2 driver yükledim yine yok

Bende fn+f3 lede açmıyor sadece wireless ışığı yanıp sönüyor
  • 5755g modelinde bluetooth yok diye biliyorum... Kutunun yanındaki özellikler bölümünde n/a işaretliydi sanki.
    Yarın cihaz elimde olur bi bakayım merak ettim.

Bu arada İstanbul'da uygun lcd nerden temin edebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frk_Plt -- 29 Temmuz 2012; 18:34:54 >
  • bluetooth yok diye biliyordum
  • Valla galiba yok ama 5755g seçince blutut driver çıkıyor hemde 2 tane atheros ve broadcom diye.birde launhcherdan f3 ile açınca hem wifi hem blutut gözüküyor.garip.

• Şimdi normal yok ama acer ülkeler arası donanım faklılığı yaptığından başka ülkelere pazarladığı 5755g modeline bluetooth eklemiş olabilir arkadaşlar.
    Kutusuna ulaşabilecek arkadaşım yan tarafına baksın. Özellikler bölümünde bluetooth n/a yazması gerek...
    Birde şu benim sorulara cevap verecek yok mu yahu
  • arkadaşlar bende bluetooth var. driverinı kurdum. sonra bluetooth ayarlarından görünmesini ayarladım. telefonuma bir kaç şarkı falan attım. fn +f3 yapınca bluetooth aktif ettikten sonra bleutooth tıklayın sonra ayarlarından oluyor.
  • arkadaşlar benim 5755g 'de inversion, pes2012 gibi oyunları oynarken şöyle bir sorunla karşılaştım. pc şarzda iken sorun olmadan oyunları oynuyorum. ama pc pilde çalışırken oyunaşırı yavaşlıyor. sanki pc'nin gücü yetmiyor gibi. aynı sorunla karşılaşan var mı ? acaba cevaplarsanız sevinirim. hayırlı ramazanlar herkese!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: necirvan1212

arkadaşlar bende bluetooth var. driverinı kurdum. sonra bluetooth ayarlarından görünmesini ayarladım. telefonuma bir kaç şarkı falan attım. fn +f3 yapınca bluetooth aktif ettikten sonra bleutooth tıklayın sonra ayarlarından oluyor.

işlemcin i5 mi i7 mi?
  • Everest kullanan arkadaşlara rica etsem monitör bilgilerini bana yazabilir mi?
    Menü - Görüntü Birimi - Monitör
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

arkadaşlar bende bluetooth var. driverinı kurdum. sonra bluetooth ayarlarından görünmesini ayarladım. telefonuma bir kaç şarkı falan attım. fn +f3 yapınca bluetooth aktif ettikten sonra bleutooth tıklayın sonra ayarlarından oluyor.

işlemcin i5 mi i7 mi?

işlemcim i7
  • quote:

quote:

quote:

işlemcin i5 mi i7 mi?

işlemcim i7

sanırım i7 lilerde bluetooth var.
  • Benim de i7 ama harici adaptör ile bağlanıyorum.dur bi kutusuna bakayım merak ettim

• Şimdi kutusuna baktım bluetooth 4.0 + HS diyor yani var ama niye çalışmıyor anlamadım

• i5 lerde yok ama i7 lere eklemişler demek ki...
    Everest kullanan i5 kullanıcısı aranıyoooorrrr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frk_Plt -- 30 Temmuz 2012; 17:22:18 >
  • Bluetooth var arkadaşlar.i5 modeli var bende.Ocak ayında almıştım.Çatır çatır şarkı atıyorum telefona
  • quote:

Orijinalden alıntı: dEs_

i5 lerde yok ama i7 lere eklemişler demek ki...

kardeşim ben suan diger bilgisayarımdayım. aksama acer e gecince vericem ben sana bilgileri

hayırdır neye bakıcan
  • quote:

quote:

kardeşim ben suan diger bilgisayarımdayım. aksama acer e gecince vericem ben sana bilgileri

hayırdır neye bakıcan

Kardeşim sen biliyorsun ya benim pc'nin ekran çatladı
    Everest ile monitör seri numarasını öğrenip ona göre yeni lcd bulmaya çalışacam ondan yani

• quote:

quote:

quote:

hayırdır neye bakıcan

Kardeşim sen biliyorsun ya benim pc'nin ekran çatladı
    Everest ile monitör seri numarasını öğrenip ona göre yeni lcd bulmaya çalışacam ondan yani

anladım kardesim. aynı seri numara olurmu bilmiyorum ama ben yinede aksama veririm

• quote:

Orijinalden alıntı: ByProdigy

Bluetooth var arkadaşlar.i5 modeli var bende.Ocak ayında almıştım.Çatır çatır şarkı atıyorum telefona

şanslısın valla. bende de i5 var ama kutusuna baktım bluetooth un yanında koca bir NO yazıyor
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.