Şimdi Ara

ACER ASPIRE 5755G KULLANICI İNCELEMESİ(video inceleme eklendi.) (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.149
Cevap
5
Favori
91.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne yaptıysam bu başlangıçta geç açılma konusuna çözüm bulamadım msconfig falan hepsini denedim acaba hdd'de sıkıntı olabilirmi winrardan masaüstüne dosya çıkartıyorum yenileyince görünüyo dosya
  • arkadaşlar öncelikle merhaba
    bende acer aspıre 5755g kulanıcısiym islemcim oyunlarda 95-100 dereceyi gördüğü oluyor ekran kartı ise 90 ın üzerine çıktıgnı görmedm şimdye kadar normalmidir? İ7 işlemci 2670qm ekran karti gt630m
  • Arkadaşım da var sımsıkı taş gibi.Güzelde kullanıyor özene bözene
  • quote:

Orijinalden alıntı: _çağ_

arkadaşlar öncelikle merhaba
    bende acer aspıre 5755g kulanıcısiym islemcim oyunlarda 95-100 dereceyi gördüğü oluyor ekran kartı ise 90 ın üzerine çıktıgnı görmedm şimdye kadar normalmidir? İ7 işlemci 2670qm ekran karti gt630m

Bu seride ısınma sorunu var.Sana tavsiyem bi tane soğutucu al.Açıkçası o sıcaklıklarda sürekli oynarsan ekran kartın yanabilir veya performans düşüklüğü yaşayabilirsin.Oyunlarda grafikten azıcık kısman lazım.Sonuçta notebooklar oyun için kullanılmamalı..Eğer oyun oynayacaksanızda sıcaklığı 70-80 ni geçmeyecek şekilde oynayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

quote:

Orijinalden alıntı: _çağ_

arkadaşlar öncelikle merhaba

Bu seride ısınma sorunu var.Sana tavsiyem bi tane soğutucu al.Açıkçası o sıcaklıklarda sürekli oynarsan ekran kartın yanabilir veya performans düşüklüğü yaşayabilirsin.Oyunlarda grafikten azıcık kısman lazım.Sonuçta notebooklar oyun için kullanılmamalı..Eğer oyun oynayacaksanızda sıcaklığı 70-80 ni geçmeyecek şekilde oynayın.

70 i garanti geçiyor oyuna giriyorum 10dk sonra 80-85 arası oluyor şuan 86 nın üstüne çıkmıyor 2 saattir oynuyordum

• Dediğim gibi.İyi bir notebook soğutucusu şart..Aslında eğer imkanın varsa notebooklar için tasarlanmış masalar var.Dikdörtgen şeklinde kesilmiş boşuklar var.Mesela masanın altına masaüstü vantilatörlerden koyup iyi bir soğutma sağlayabilirsin.Çünkü notebook soğutucular iyi soğutma yapmıyor.İşin kötü tarafı bu seriyi hangi ileri zekalı tasarladıysa hava akımının girip çıkma şekli çok kötü ayarlanmış.Zaten fanı küçücük.Alttan havalandırma ızgaraları hemen hemen hiç yok.Malzeme kalitesi aslında çok önemli.Ben Toshibada kullandım zamanında.1920*1080 çözünürlükte mafia 2 yi en son ayarlara yakın oynamama rağmen 70-75 i geçmiyordu.Altında soğutucuda yoktu ve oda sıcaklığı rahat 35 derecenin üzerindeydi.Bu serilerde sadece nete bile girsen 60 larda geziyor sıcaklık.
  • merhaba arkadaşlar bu gün acer aspie timelinex 5830tg modelini aldım 1400 tl mal oldu ürün sıfır.
    ürünle ilgili fazla bir bilgim yok herhangi bir sorunda yok sadece ön yargılarımı kırmak için sizin gibi dostlardan bir değerlendirme isteyecem.
    i7 işlemci 2620m 2,7 ghz (with turbo bost up to 3.4 ghz)
    8 saat pil ömrü
    nvidia geforce gt 540m up to 2741 mb turbocache
    15.6 16:9 hd lcd4gb ddr3 memory
    120 gb ssd
    dlna
    usb 3.0
    şimdiden cevaplarınız için teşekürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hencaro62 -- 22 Eylül 2012; 17:55:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hencaro62

merhaba arkadaşlar bu gün acer aspie timelinex 5830tg modelini aldım 1400 tl mal oldu ürün sıfır.
    ürünle ilgili fazla bir bilgim yok herhangi bir sorunda yok sadece ön yargılarımı kırmak için sizin gibi dostlardan bir değerlendirme isteyecem.
    8 saat pil ömrü
    120 gb ssd
    dlna
    usb 3.0

bence çok iyi bir rakama almişşinız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hencaro62

merhaba arkadaşlar bu gün acer aspie timelinex 5830tg modelini aldım 1400 tl mal oldu ürün sıfır.
    8 saat pil ömrü
    120 gb ssd
    dlna
    usb 3.0

nerden aldınız bu ürünün?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürün avrupadan bir arkadaş getirdi hatta gitti gidiyorda satışa sunmuştu sordum araştırdım bizim elazığlı çıktı.ayda bir manyak diz üstü bilgisayar navigasyon ve telefonlar getiriyor.sitede tabi biraz tuzlu satıyor ama ben uygun aldım.
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/acer-aspire-timelinex-p5lj0-kargosuz-sifir-64706551 bu ürünü ben aldım daha kaldırmamış yayında
  • Arkadaşlar bu makinada msata yuvası varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shanke

Arkadaşlar bu makinada msata yuvası varmı ?

Kimse bilmiyor mu ? O kadar kullanıyorsunuz aleti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shanke -- 25 Eylül 2012; 0:57:38 >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bu makinada msata yuvası varmı ?

Kimse bilmiyor mu ? O kadar kullanıyorsunuz aleti :)

Benimkinde yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: yogitech

Ben de aktif değilim, genellikle konu dışı.

kardeş biraz alakasız olacak ama bilgisayarın sistem derecelendirmesinin resmini koyabilirmisin sana zahmet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim notebookta ara sıra ekranda yavaşlama görüyorum.Şöyleki.Notebooku başlatıyorum.Görüntüyü sanki yavaşlatılmış olarak veriyor.Mesela başlata basıp orada programlar gözüküyor.Bunu video olarak kaydedip ağır çekimde izliyormuş gibi görünün.Aynen öyle oluyor ara sıra.Bu sorun notebooku yeniden başlattıktan sonra düzeliyor..Açıkçası buna ne sebep olabilir.Yani res atınca düzeliyor..Benim korkum ekran görüntüsünün tamamiyle gitmesi.
  • Görev yöneticisinden işlemciye dikkat etsene. Sanki o esnada işlemci %100e vurduğundan kasılma yapıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dEs_

Görev yöneticisinden işlemciye dikkat etsene. Sanki o esnada işlemci %100e vurduğundan kasılma yapıyor..

Alakası olduğunu sanmıyorum.Çünkü notebooku açar açmaz oluyor.Otomatik açılan programda yok gibi bişey..Kasılma olduğunu sanmıyorum.Normalde sayfayı yenile dediğim zaman saniyenin çeyreğinden bile hızlı yapıyor bunu ama görüntü nedense yavaşlatılmış olarak geliyor.Yani bu görüntüdeki yavaşlama notebook açılır açılmaz oluyor.Notebooku açıpta 3-4 saat sonra kullandıktan sonra değil.Bidaha olursa işlemciye bakarım ama dediğin gibi olsa ısınma olurdu.Oda yok..Nunu ara sıra notebooku açtığımda yapıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

quote:

Orijinalden alıntı: dEs_

Görev yöneticisinden işlemciye dikkat etsene. Sanki o esnada işlemci %100e vurduğundan kasılma yapıyor..

Alakası olduğunu sanmıyorum.Çünkü notebooku açar açmaz oluyor.Otomatik açılan programda yok gibi bişey..Kasılma olduğunu sanmıyorum.Normalde sayfayı yenile dediğim zaman saniyenin çeyreğinden bile hızlı yapıyor bunu ama görüntü nedense yavaşlatılmış olarak geliyor.Yani bu görüntüdeki yavaşlama notebook açılır açılmaz oluyor.Notebooku açıpta 3-4 saat sonra kullandıktan sonra değil.Bidaha olursa işlemciye bakarım ama dediğin gibi olsa ısınma olurdu.Oda yok..Nunu ara sıra notebooku açtığımda yapıyor..

Durumu tam anlayamamış da olabilirim ama tahmin yürüttüğüm durum ise aklıma sadece işlemci geliyor.

• Bu Asus 5755g nin ekran kartı nvidia değilmi geçen çözünürlükle ilgili özelliklere bakarken gördüm intel grafig family yazıyor neden acaba
  • Çift ekran kartı olduğundan öyle görüyorsun. o/b intel ve harici nvidia...
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.