Bilgisayarıma windows 7 kurmayı denedim ancak kurulum bir türlü başlamadı ve sata olduğu için biosdan sata secenegini ahci dan ide ye cektim ve kurdum . Ancak suan oyunlarda takılma yapıyor eekran kartım kaldırabildiği halde kapılardan geçerlen sarjor deiştirirken veya film girecekken takılıyor ve bu benim canımı sıkıyor. Bende problemin bundan olabilecegini düşündüm. Ancak AHCI ya geri çektiğimde bios dan windows acılmıyor. Driverini indirdim ve kurarken sistem degerleriniz minimumun altında oldugu için kurulamadı hatası veriyor. Ben bu takılmaları nasıl düzeltebilirim veya tekrardan AHCI seklinde nasıl windows 7yi kurabilirim. ?
Şimdiden teşekkürler.
Up +++ ...
Satalı disklere W7 rahatlıkla kurabilirsin. Sen biostan ide ye çevirdiğinde hdd yi, diğer sistem çökmüş oluyor ve bundan dolayı kurulum yapabiliyorsun. HDD yi eski haline getirip tekrar kurmayı bir denersen çözülecektir. Olmadı 100MB lik parçayı ve sistemin olduğu parçayı xp cd si ile aç parçaları sil ve F3 ile cıkıs yap biçimlendirme yapmadan öyle bi denersin.