2009 AUDI Q5 MULTIMEDYA ÖNERİSİ
Merhaba uzun süren araştırmalarımdan sonra çok düşük km 2009 Model Q5 2.0 TFSI aldım.
Multimedyası eski olduğu için değiştirmek istiyorum.
Hangi marka model önerirsiniz?
Aradığım özellikler; tüm tuşların aktif kaldığı, araç ayarlarına tam ulaşım sağlayan, telefona sadece konusmak için değil de telefonda çalan müziği de hoparlöre aktarabilecek.
Kaliteli güzel bir şey olsun istiyorum. Bu MMI sistemlerde Marka ve model bilgim hiç yok. Bilgisi olan arkadaşlardan tavsiye istiyorum.
İyi forumlar
Merhaba,
Şuanda 2016 A4 B9 1.4tfsi 150 hp kullanıyorum. Çok memnunum araçtan. SUV alma düşüncem var.
Suv almaya karar verirsem bu 3 araçtan birisini almak istiyorum. Fiyatları birbirine hemen hemen aynı.
Yakıt konusunda kıyaslama yapmayınız yakıt düşünmüyorum.
2012 RR Evoque Benzinli Km olarak 70.000'i geçmemiş. (RR Motor arızalı diyenler cok duydum. Düşük km araçta da bu sıkıntıları yaşar mıyım? Yoksa kronik RR motor sıkıntısı sadece dizellerde mi geçerli?)
2015 Bmw X3 2015 Exclusive Paket Km olarak 70.000 geçmemiş. (Jant ve M direksiyonu kendim alacağım)
Jeep Compass 2022 veya 2023 Limited Benzinli paket 150 Beygir. (Sıfır gibi)
Performans benim için önemli. 0-100 10 saniye yukarısı olmaması lazım SUV olsa bile. Audi suan 8.5 saniye bazen tatmin etmiyor. Ancak SUV aldığımda ikinci planda olacak ama sırf SUV diye de ölü gibi giden bir araç istemiyorum.
Bu 3 araç arasında gidiyorum. Şuanda Audi kullandığımdan Jeep e geçersem kalite farkını hisseder miyim bu da bir soru işareti.
Farklı önerilere de açığım. Şu tarih itibariyle bütçem 1200-1600 arası.
Şimdiden teşekkürler.
Vw Golf 5 hararet ikaz uyarısı hk.
|
|
Bilen arkadaslar ibiza ve bmw 116i hk.
|
Galaxy Ace ses problemi
|
Acer Aspire 5755G SATA AHCI sürücüsü hatası yardım...
|
Varsayilam alarm sesini degistirmek ?
|
CEPNET internet paketi hakkında bir kaç soru ?
|
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 102
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.096 (Bu ay: 77)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar