Şimdi Ara

Bilen arkadaslar ibiza ve bmw 116i hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba acemi olarak birkac sorum olacak kendi arastirmamla bulamadim
    30 bin civari butcem var ve ibiza almayi planliyorum, ancak bmw 2005 model olan 116i leri de temizleri 35 civari bu araclar bana sikinti cikarir mi ibizadan neyi eksik de bu kadar pahali modelleri olan bmw nin 2005 model araci 35 bine satiliyor ve ic dis görüntü olarak cok daha guzeller.

Bilmedigim icin soruyorum, mesela sunu merak ediyorum ; cok yakar, parçası teknik servisi pahali, bakimlari pahali vs vs.

Bilen bi arkadas aydinlatirsa cok sevinirim.

25-30 arası 2. El baska onerileriniz varsa onlara da bakayim

Simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eski 1 serisi arkayı çok atıyor diyorlardı ama bilmiyorum.

İbiza daha yeni olacak ama diğeride bmw yani. Ben 1 serisi derim

• Araba kullanan arkadaslarim var onlara soruyorum net cvp yok onlar da bilmiyorlar , arada kaldim 5 bin fazla kendimi sıkıp bmwlere bakiyorum ama sonra bilmedigim icin cesaret edemiyorum

• çok yakar az kaçar, bakımı parçası pahalıdır ama güzel arabadır.
  • 35'e boyali ve kazalilari veriyorlar. Eli yuzu duzgun temizler 40-43 binden asagi degil BMW'lerin

• Kardes bir söz vardır.. İlk sahibi bmw ye biner sonra bmw diğer sahiplerine biner :)
    Git ibiza al 0 km

• Daha da zorlayip bmw almayin. Olur da bir ariza cikartirsa kapi onunde kumes olur. 10 senelik araba malum. Bence ibiza iyi bir tercih. 2011+ dizel c3 lere falan da bakabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaklaşık 2 aydır 2005 üstü 1.16 i araştırıyordum ancak vazgeçtim.
    1- 35 e bulacağın 1.16i afedersin içinden geçmiş oluyorlar ayrıca o araçlar boş dijital klima,kolçak,direksiyondan kontrol tuşları yok ve cc siz arabalarda mevcut.
    2-Araştırdığım şuan aklıma gelmeyen kronik arızaları mevcut.
    3-Lpg ile konuşuyorum,2 tane test ettim arabalar gitmiyor, lpg siz o araç 9 lt nin altına inmez.
    4-Süspansiyonları,konforu yol tutuşu hakkında tecrübem yok kısa kullanma şansım oldu.
    5-Temizini bulmak için 40 ın üstüne cıkman lazım. O fiyattan sonrada o paraları hakettiğini düşünmüyorum.
  • Çok teşekkürler yorumlar için o zaman ben normal araclara bakmaya devam edeyim daha 2 ay var nasılsa aklımdaki büyük bi soru işareti gitti :)

Bmw 35 e boyalılar var zaten değişenn yoksa ve boyası oyle aman aman değilse pek takılmıyorum ama arkadasın dedigi gibi 45-50 den sonra başlıyor saglamları , ben simdilik ibiza ve i20 tarzında araba arayayım kafam rahat olsun
  • eski kasa 1.16i lpg de 50 kuruş yakabildim (3000km )kadar kullandım.

Gitmiyor , yakıyor . eski kasa 116i almada ne alırsan al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.