Şimdi Ara

BMW F30 3.16i klima problemi hakkında yardım lütfen...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 gün önce 2012 model BMW F30 3.16 araç satın aldık. Akşam saatlerinde aracın içini ısıtmak için sağ sol sıcaklıkları 28 dereceye ayarlamamıza rağmen sol taraftan çok sıcak hava üflüyor. Ancak sağ taraftan soğuk hava üflüyor. Dörtlülerin alt tarafındaki sıcak soğuk düğmesini sağa sola çevirsekte birşey değişmiyor. Fan hızını artırdığımızda göğüsün arka tarafında bir uğultu ses çıkıyor.

Problem neyden kaynaklı olabilir. Sağ taraf neden sürekli soğuk üflüyor. Mekanik bir arıza mı vardır ki ? Uğultu sesi bu problemden kaynaklı mıdır? Nasıl bir tamir işlemi olabilir. Basit bir işlemle çözülebilir mi?

Tavsiyeleriniz ve tecrübeleriniz ile yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

Saygılarımla

• Benim 2 ay önce başıma geldi serviste 2.700 lira ya yaptılar radyörüne kadar değiştirdiler ve sorun çözüldü.klimanın tozdan dolayı bozulduğunu söylediler fazla ayrıntıya girmeden yaptırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdinç34

Benim 2 ay önce başıma geldi serviste 2.700 lira ya yaptılar radyörüne kadar değiştirdiler ve sorun çözüldü.klimanın tozdan dolayı bozulduğunu söylediler fazla ayrıntıya girmeden yaptırdım.

Tek taraftan yaşanan bu problem için bu kadar kapsamlı bir değişimin yapılması gerekiyor muymuş? Çok ciddi bir masraf gibi gözüküyor o zaman.
  • Ayn sorun benim e90'da da var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün benim F30 dada aynı problem oldu.Sol taraftan ayarladığım sıcaklık geliyor sağ taraftan ise tamamen soğuk.Klima açıkken ve kapalı iken denedim değişiklk olmadı.

Özel servisi aradım sordum kodlama yapılıp denenir olmassa kaza'nın değişmesi lazım dedi.

yabancı forumlarda araşrırdım uzun süre aynı modda kullanıldığı zaman kelebek kapağının süngere yapıştığını dolayısıyla kırıldığını anlatıyorlar.Yaptıranlar ön konsolun sökğldğünü yazmışlar.bir kısmıda sıcaklık müşürünün değişmesi gerektiğini söylemiş.vs..

- eğer ön konsol sökülecekse şahsen yaptırmam.
    - fiyatı 2700 tl olursada yaptırmam..
  • bu arada benimkide 2012 model..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.