Şimdi Ara

Bilgisayarı modem olarak kullanıp telefon ile internete baglanmak mümkün mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
50.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Galaxy Ace kullanıyorum ve modem evin tam öbür ucunda laptopumdan baglantıya baglanabiliyorum fakat telefonumdan baglanmak için mutfaga veya o odaya geçmem gerekiyor. Bunu ortadan kaldırabilir miyim herhangi bir program veya başka birşeyle. Yani ben bilgisayarımla evimdeki wirelessa baglandıgımda aynı zamanda telefonumla da benim bilgisayarıma baglanmak istiyorum böyle birşey mümkün mü ?
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)

• Yani sen remote desktop mu istiyorsun kardeşim ben anlayamadım? Sanırım öyle

http://hotfile.com/dl/125642062/c04fa7d/app.apk.html

Bir ara kullanıyordum, hoşuma gitmişti. Markette güncel sürümünü bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: side_effect

Yani sen remote desktop mu istiyorsun kardeşim ben anlayamadım? Sanırım öyle

http://hotfile.com/dl/125642062/c04fa7d/app.apk.html

Bir ara kullanıyordum, hoşuma gitmişti. Markette güncel sürümünü bulabilirsin.

yok bu değil :) bu pc yi kullanmaya yarıyor direk , ben pc yi modem ile telefonum arasında bir router olarak kullanmak istiyorum köprü tarzında. pc modeme , telefonda pc ye baglanıcak ama wireless baglantısı olarak baglanıcak

• www.connectify.me
    virtualrouter.codeplex.com

bunları kullanabilirsin
  • laptop windows7 ise connectify dan daha iyi bir cozum dusunemiyorum, sizin dediginiz sekilde ben aylardir kullaniyorum.

bende odadan cekmemek degil de cok zayif cekme problemi vardi, yine internete girebiliyordum ama sinyal cok zayif olunca pili cok harciyordu, simdi sinyali laptopumdan yayiyorum, telefonla laptopun agina baglaniyorum, sorun kalmadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManoMachine

laptop windows7 ise connectify dan daha iyi bir cozum dusunemiyorum, sizin dediginiz sekilde ben aylardir kullaniyorum.

bende odadan cekmemek degil de cok zayif cekme problemi vardi, yine internete girebiliyordum ama sinyal cok zayif olunca pili cok harciyordu, simdi sinyali laptopumdan yayiyorum, telefonla laptopun agina baglaniyorum, sorun kalmadi.

Evet denedim o programi fakat becermedim galiba agi telefon gormuyodu ve pc bir turlu kuramiyodu olustur dedigimde takilip kaliyodu ve yeniliyodu sonra ayni seyi
  • connectify zaman zaman sıkıntı yaratıyor

kesin çözüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaraKule06

connectify zaman zaman sıkıntı yaratıyor

kesin çözüm

hata veriyor :/

• Usta, kesin çözüm mü istiyorsun ?

Al sana baba çözüm :

Varsa elinde eski pc veya kullandığın pc, yüklüyorsun bir server 2003 veya 2008 ent. sürümünü, takıyorsun bir iki ethernet kart'ı daha, sonra çalıştırıyorsun routing servisini, yapıyorsun ayarlarını bitti gittiii.. Al sana babalar gibi windows router
  • quote:

Orijinalden alıntı: side_effect

Usta, kesin çözüm mü istiyorsun ?

Al sana baba çözüm :

Varsa elinde eski pc veya kullandığın pc, yüklüyorsun bir server 2003 veya 2008 ent. sürümünü, takıyorsun bir iki ethernet kart'ı daha, sonra çalıştırıyorsun routing servisini, yapıyorsun ayarlarını bitti gittiii.. Al sana babalar gibi windows router

onu son care olarak tutuyodum :D ama ugrasamıcam daha yarın gidip 5-6 m. bir kablo daha alıyorum sonra routeri mutfaga havadan dogru uzatıyorum oraya çiviliyorum tamamdır :D
  • arkadaşlar konuyu yeni gördüm acaba en başta arkadaşın sorduğu soruya güncel çözüm verebilecek var mı ?
  • bilgisayarınızı wifi cihazı olarak gösterebilir ve telefonunuzda internete bağlanabilir.Hotspot yapmanız gerekiyor.WiFi HotSpot Creator isimli bir program var sanırsam işinizi görecektir.Konu biraz hortladı ama neyse :)

• quote:

Orijinalden alıntı: KaraKule06

connectify zaman zaman sıkıntı yaratıyor

kesin çözüm

Vallahi allah razı olsun çatır çatır giriyorum
  • Selamün Aleyküm arkadaşlar bu verdiğiniz programları masaüstü bilgisayarlardada yapabiliyormuyuz ben de de aynı problem var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.