Şimdi Ara

Telefonla bilgisayar kamerasına bağlanmak istiyorum. Mümkün mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bugün 2 tane yavru kedi aldım. Odada duruyorlar. Üniversiteye gitttiğim zamanlar odada bilgisayarı açık bıraksam ve dışarıdan telefonla odayı izleme gibi bir imkanım var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA * Nedvedmania -- 4 Kasım 2015; 1:40:00 >

• Bilgisayarda kamerayı açık bırak teamwiever kur telefonunada kur telefondan pcdeki teama bağlanıp ekranı izle :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle olması için sürekli bağlı kalmam lazım. Bu da Telefonun internetini bitirir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA * Nedvedmania

Arkadaşlar ben bugün 2 tane yavru kedi aldım. Odada duruyorlar. Üniversiteye gitttiğim zamanlar odada bilgisayarı açık bıraksam ve dışarıdan telefonla odayı izleme gibi bir imkanım var mı ?

teamwiever ile çok rahat izlersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beels

quote:

Orijinalden alıntı: uA * Nedvedmania

Arkadaşlar ben bugün 2 tane yavru kedi aldım. Odada duruyorlar. Üniversiteye gitttiğim zamanlar odada bilgisayarı açık bıraksam ve dışarıdan telefonla odayı izleme gibi bir imkanım var mı ?

teamwiever ile çok rahat izlersin.

Tamam denedim oldu teşekkürler. Gerçi Bilgisayarın kamerasında sorun var. Kamera çalışıyor ama kamerayı bulamıyorum Ona da çözüm olarak bilgisayardan skype'a giriyorum, ordaki kamerayı açıyorum :)

• Droidcam var kardeşim telefonun kamerasını bilgisayarda kullanabilmen için android için telefona indir ve bilgisayar için is pc versiyonunu internetten indir kur

kullanımı çok kolay... ip numarasını yazıyorsun bağlanıyor...

normalde telefonun kamerasını pc de kullanıyorsun ama tam tersi var mı bilmiyorum denemedim yani. umarım işine yarar. biraz araştırsan sevinirim. iyi geceler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sadece ip tv için cihaz ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.