Şimdi Ara

Acer aspire 5810tzg wlan sorunu! yardim lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

acer aspire 5810TZG model bir laptopim var ve buna demin format atip windows7 yükledim am wlan´da sorun veriyor. su an kablolu bir sekilde internete girebiliyorum sadece.klavye takiminin hemen üzerindeki wlan tusuda calismiyor. wlan icin driveri denedim ama olmadi. ayni sorunu yasayan, bu konuda da bir fikri olan var midir acaba? yardim lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi floydian -- 18 Nisan 2012; 12:51:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: floydian

selam beyler ,

acer aspire 5810TZG model bir laptopim var ve buna demin format atip windows7 yükledim am wlan´da sorun veriyor. su an kablolu bir sekilde internete girebiliyorum sadece.klavye takiminin hemen üzerindeki wlan tusuda calismiyor. wlan icin driveri denedim ama olmadi. ayni sorunu yasayan, bu konuda da bir fikri olan var midir acaba? yardim lütfen...

http://support.acer.com/us/en/product/default.aspx?tab=1&modelId=1291 adresindeki driverların sonsürümünü yüklemeni öneririm ,
    en olmadı "driver genius" programı kesin çözüm sunar. Driver genius ile wlan kartınıza ait son sürüm sürücüyü indirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dumura Uğrayamayan Adam -- 19 Nisan 2012; 15:50:12 >

• wlan açıp kapatma düğmesi olabilir orayı kontrol ediniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.