Şimdi Ara

Acer Aspire 5920 Ekran Karti Driver Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Dun aksam bilgisayarimi kullanirken pat kapandi.. dahaa acilmadi bende format attim.. ancak ekran kartinin driverini kuramadim.. nvidia geforce 8600m gs olmasi lazim ekran kartinin. driverlari acerin sitesinden indirdim ancak ekran kartinda problem cikti.. ekran karti driverinin kurulumu yapilirken bilgisayar kapanip yeniden basliyo.. yardimci olabilecek arkadas var mi.. simdiden tesekkurler yardiminiz icin..

• yokmu arkadaşlar yardımcı olabilecek biri?
  • formatı ne şekilde attınız? eğer kendi recovery sinden yaptı iseniz zaten kendi driverlerini kendisi yükleyecektir, kurulum işlemi bittikten sonra aşağıdaki adresten nvidia güncel driverini indirip güncelleyin, muhtemelen acerin kendi sitesindeki driverler nispeten daha eskidir...(işletim sisteminizin vista 32 bit oldugunu varsayıyorum değilse sisteminize uygun driveri seçip yükleyin)...

http://www.nvidia.com/object/notebook_winvista_win7_186.81_whql.html

eğer ki başka bir cd den yükleme yaptı iseniz ve ekran kartı driverini yüklerken sisteminiz sürekli restart atıyor veya karşınıza mavi ekran çıkıyor ise notebookunuzda herhangi bir donanım değişikliği yaptı iseniz geri alın tekrar deneyin...(muhtemel ram değişiminde veya eklemesinde uyumsuzluk)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crower74 -- 19 Ekim 2009; 1:55:13 >

• özür dilerim işletim sistemini yazmayı unutmuşum.. işletim sistemi windows xpdir. herhangi bir donanım değişikliği yapmadım. bir defa daha kurdum ancak yine aynı sorun devam ediyor. ekran kartı driverının kurulumu devam ederken kapanıyor, siyah bir ekran geliyor ve ardından yeniden açılıyor.
  • Evet aynı şey bende de oluyor sebebi nedir acaba deli olacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.