Şimdi Ara

ACER ASPİRE 6930G DERNEĞİ (651. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.307
Cevap
47
Favori
978.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 649650651652653
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet modelini bende hd 4650 olarak hatırlıyorum laptopun içi hiç açılmadı tek ekran kartı satma taraftarı değilim komple 250 tlye ekran kırık batarya bitik şekilde satmak istiyorm
  • serquat kullanıcısına yanıt
    Ekran kartini tek satarsan alirim kardes. Askere gidicem bikac gun sonra. Bitince yine sana mesaj atarim. Eger satmadiysan ve sade ekran kartini satarsan kesin alirim. Aklinda bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinyalci52 -- 12 Aralık 2015; 18:27:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinyalci52 kullanıcısına yanıt
    ekran kartını tek satmak istemiyorum, şu an harici monitöre tak kullanmaya devam et modunda ekran kartını çıkartınca tamamen hurda olacak bu haliyle bir öğrencinin işini görebilir.
  • serquat kullanıcısına yanıt
    Anladim. Sagolun

• Bilgisayarımın ekran kartı yandı. Aynı bilgisayardan kardeşimde de vardı. Onunda hem ekran kartı yandı hemde ekranı içten çatladı. Anlamadığım ikiside nerdeyse aynı zamanda oldu. Çok ilginç. Şu an iki bilgisayar da çöp oldu. Ekran kartları hariç diğer donanımlarından faydalanmak isteyen olursa söylesin. Aslında bu olaylar yaklaşık 1 sene önce oldu konuları gezerken burayı gördüm yazayım dedim.

• MErhaba arkadaşlar,

Bilgisayarımın subwooferı windows 7 den sonra hiç çalışmadı. Sırasıyla 8 ardından 8.1 ve en son windows 10 da durumböyle. Sizlerde de aynı sıkıntı var mı acaba? Yoksa çalışıyor mu merak ettim.
  • sFenX_06 kullanıcısına yanıt
    ikinci hardisk kapağına kesin ve pilini talibim :)
  • teo80 T kullanıcısına yanıt
    iki bilgisayarıda bir arkadaş için söz verdim. yılbaşından sonra vereceğim malesef
  • Ekran karti 4650 lazim. satmak isteyen varsa benimle irtibata gecerse sevinirim

• Arkadaşlar merhaba iyi forumlar herhalde ekran kartım yandi böyle bir sorunla karşı karşıyayım çünkü fotolarda görürsünüz ekran sadece güvenli modda açılıyor diğer durumlarda mavi ekran verip kapatıyor. Sorun başka ne olabilir?
    Firinlama yöntemini deneyen arkadaş var mı?
    Ekran kartı satan varsa acil olarak talibim hd radeon 4650 veya mxm II destekli harici bir ekran karti
     ACER ASPİRE 6930G DERNEĞİ ACER ASPİRE 6930G DERNEĞİ

• Arkadaşlar merhaba birkaç gün önce ekran kartı arıza mi paylaşmıştım. Yaptırdım bilgi vermek istyrm. Ekran kartı çipi arizalanmis eskime dolayısı ve/veya aşırı ısınmadan dolayı. 50 liraya yaptırdım. Ancak sürekli devamlılık garantisi vermedi belki 6 7 ay snra yine arızayı tekrarlayabilir dedi. Kroniklesiyormus bazen ama olmayabilir de dedi. Şimdilik bir sıkıntım yok. İyi forimlar

• bu benim 2007deki ilk laptopumdu. efsane bir cihaz. laptopta bass mı olur lan derdi millet inanamazdı :)
    ne oyunlar oynadık kaldırmadığı halde. tasarım da efsaneydi. taa ki ekranı komple çatlattım.. florasan ekran olduğu için 350tl istediler yenisine
  • Arkadaslar elimde ekran kartı bozuk laptobumu satıyorum hdd yi de içinde ailevi resimler olduğu için vermiyor bu halde satın almak isteyen olursa 250 tl numaram 5064198925

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde ekran kartım bozuldu ati 4650 modeli

yıllardır seviyeli bir birlikteliğimiz vardı ve ben çok seviyordum bilgisayarımı

şu anda ekran kartı tamiri veya yeni bir laptop alma arasında kararsız kaldım bu pc fazlası ile işimi görüyordu.

tavsiyeniz nedir ekran kartı bulabılırmıyım bulduklarımda ne kadar sağlıklı olur

ömrünü tamamlamışmıdır bu bilgisayar yorumlarınız nedir
  • uzun zaman sonra forumda olmama vesile olan ve 2008den bu yana kullanmakta olduğum emektar acer6930 bilgisayarımı autodesk revit kullanabilmek üzere güncellemek istiyorum. Ram kolay bulunmuyor sanırım, ama ssd + ram takviyesi düşünüyorum arkadaşlar. ekran kartı 256mb bendeki versiyonda. Sizce yeterli bir performans artışı olur mu? Bir de düzgün bir batarya yenilemesi için uygun fiyat ne olmalı? Envai çeşit fiyat çıkıyor, güvenemedim. Batarya meselesi hassas diye düşünüyorum. Bir ara yüksek amperli batarya furyası vardı. Deneyen var mı? Performansı nasıldır yeterli mi?
  • Emektar pc'me windows 10 yukledim. Gayet iyi calisiyor. Ekran karti driveri yukledikten sonra goruntu problemi cozuluyor. Diger suruculeri w10 karsiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 9metal_99

Emektar pc'me windows 10 yukledim. Gayet iyi calisiyor. Ekran karti driveri yukledikten sonra goruntu problemi cozuluyor. Diger suruculeri w10 karsiliyor.

Ben de yaklaşık 2 yıldır win10 kullanıyorum. Harddiski de ssd ile değiştirip eskisini 2.yuvaya taktım. Yenilere taş çıkartır maşaallah.
  • Arkadaşlar merhaba;
    Acer 6930 G bilgisayarıma ram yükseltmesi yapmak istiyorum.Aida64 ile özelliklerini incelediğimde mevcut ddr2 ram ile birlikte; ddr3 1066 mhz desteklediği görülüyor.Hız artması için ddr3 ram kullanabilirmiyim.İnternette araştırdığımda bazı siteler kulanılabilir bazıları kulanılamaz diyor.Böyle bir değişim yapan yada bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orse

Arkadaşlar merhaba;
    Acer 6930 G bilgisayarıma ram yükseltmesi yapmak istiyorum.Aida64 ile özelliklerini incelediğimde mevcut ddr2 ram ile birlikte; ddr3 1066 mhz desteklediği görülüyor.Hız artması için ddr3 ram kullanabilirmiyim.İnternette araştırdığımda bazı siteler kulanılabilir bazıları kulanılamaz diyor.Böyle bir değişim yapan yada bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum.

ddr3 ramlarin soket girişleri farklı diye biliyorum. yine de bir bakın isterseniz.
  • asnote A kullanıcısına yanıt
    Aylardır bu sıkıntıyı kendime dert edinmiştim. Elimde fazla HDD varken neredeyse SSD alacaktım. Bana ilham ve cesaret verdiniz ve sizin sayenizde bende kapağı bir eğe yardımı ile 2.5 saatte uyumlu hale getirdim, teşekkür ederim efendim. (@asnote) Sayenizde HDD 2 tane ve 2 TB oldu. (developers.harunistenci.com)
    Bu mesaja eklenen görseller:

ACER ASPİRE 6930G DERNEĞİ ACER ASPİRE 6930G DERNEĞİ ACER ASPİRE 6930G DERNEĞİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunistenci -- 13 Haziran 2016; 17:21:20 >
  • 
Sayfa: önceki 649650651652653
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.