Şimdi Ara

ACER ASPİRE 6930G DERNEĞİ (650. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.307
Cevap
47
Favori
978.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 648649650651652
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayarımı 6 yıldır kullanıyorum ve aramızda duygusal bir bağ var. Bu bilgisayarla büyüdüm resmen . İlk çıktığında kampanyadan Win 8 alıp güncellemiştim. Şu an 8.1 yüklü ve 10 çıktığında da güncelleyeceğim. Ram miktarı artsın diye 64 bite güncelledim bu ay. Eskiden ram 3 GB idi, 1 GB'si ise ekran kartıyla paylaşılıyordu. Güncelledikten sonra fark ettim ki ekran kartının kendi 1 GB belleği varmış zaten .

Ara sıra sorunlar oldu tabii ama bilgisayarımdan asla vazgeçmedim. Örneğin 8.1'e güncelleyince AMD sürücüsüyle uyumsuzluk sorunu çıktı ama sonunda yüklemeyi başardım. Bu yıl içinde de ekran kartım yandı ve bilgisayar kullanılamaz hale geldi ancak bilgisayarcıya yaptırdım;

http://forum.donanimhaber.com/m_101072203/f_//tm.htm#101072203

Bilgisayarı aldıktan sonra HDD sorun çıkarmaya başladı. Tık tık tık tık diye ses çıkarıyordu ve bilgisayar donuyordu, reset atmadan düzelmiyordu. Sonra kendi kendine geçti ve 3-4 yıldır aynı sorunu tekrar yaşamadım. Ancak yine da HDD ömrünün sonlarına yaklaşmıştır diye düşünüyorum ve 250 GB'lik bir SSD ile değiştirmek istiyorum. Uyumluluk sorunu olur mu? Bilgisayar SATA 2'yi destekliyorsa okuma yazma hızı maksimum ne kadar olur? Teşekkürler.
  • Melikşah kullanıcısına yanıt
    1,5 sene önce 2. hdd yuvasına ssd taktım pc de hem ssd hem hdd var. işletim sistemi ssd de kurulu bir sorunla karşılaşmadım. ssd ile yeni bir pc almış kadar hızlandı fark müthiş. sata2 okuma yazma 300mb civarlarında buda gerçekten hızlı. sata 3 gibi 500 550 olsa tabi daha iyi olur heralde ama normal kullanıcı bu farkı anlayamaz bence.
  • slm arkadaşlar bana 6930g laptop için ekran kartı lazım sıfır veya işlem görmemiş olmalı.yardımcı olabilecek varmı
  • Acer 6930g icin banafa ekran karti lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9300m gs var 2. el işlem görmemiş. pm atabilirsiniz.
  • Arkadaşlar merhaba,
    6930g bilgisayarımı yıllardır vista ile kullanıyordum biraz önce win 8.1 pro 64 bit işletim sistemi kurdum fakat bir sorunum var.

Windowsta CTRL tuşu çalışmıyor, atıyorum firefoxta örneğin sorunsuzca çalışıyor rahatca ctrl+c ctrl+v vs.. yapabiliyorum.
    Ama örneğin masaüstünde yada klasörlere girdiğimde bu CTRL tuşu çalışmıyor dolayısıyla c/p yapamıyorum, sorun neyde olabilir nasıl düzeltebilirim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • WebServisi kullanıcısına yanıt
    sağ taraftaki crtl çalışıyormu bakamısın ve ya yapışkan tuşlarına bak belki etkin olmuştur
  • Beyler bilgisayarım bügün birden kapandı ve bir daha açılmadi şarj aletini takiyorum bilgisayarda hicbir tepki yok ama şarj aletinin ışığı yanıp sonuyor lutfen yardim edin

• quote:

Orijinalden alıntı: Rigor Mortis

sağ taraftaki crtl çalışıyormu bakamısın ve ya yapışkan tuşlarına bak belki etkin olmuştur

Hepsi çalışıyor hocam web tarayicidayken vs. Rahatca kullanabiliyorum o tuşları sadece windows içerisinde çalışmıyor sebebi ne olabilir?

• kullanmış olduğum acer 6930g parmak izi okuyuculu laptopumu satıyorum. 575 tl istediğim fiyat. laptopum çok temiz olup pili 1,5 saate yakın dayanmaktadır. hiçbir arızası vuruğu ve kırığı yoktur.
  • Sonunda benim cihaz da herkesin ki olduğu gibi ekrandan su kattı. Ekran lambası yandı yani. Değiştirmeyi düşünmüyorum lambayı, harici bir ekranla sorunsuz kullanıyorum fakat yaptıranlar kaça tamir oluyor paylaşırsa sevinirim.
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt
    Elimde florasan var takabilirseniz veya taktırabilirseniz kargo size ait olmak şartıyla 30 tl ye gönderebilirim.
  • selam arkadaslar 6530g laptop umu yedek parca amacli satiyorum ekrab karti falan hersey saglam tek sorunu bios u yanlis guncelledim pc acilip kapaniyor istanbul ici elden disariya kargo yaparim havaleli dusunen pm bios u kyrtarma varmis ben yapamadim alan her parcasini kullanir

• eveeet ekran cortlamaya başladı kırmızı bir düz çizgi var ne yapmalı bunun tamiri varmı biliyormsunuz yoksa sanalpazarda baktım 400liraya lcd satıyorlar çözüm omu olacak
  • Mrb..
    7 senelik emektar pc bugun acilmadi. Sanırım kullanım suresi doluyor..
    Pc acılıyor, ama acılırken acer yerde duruyor ve araklılı olarak bir ses cıkaryor. Ses pcyi acarken cıkan sesle aynı. Aralıklı olarak devam ediyor. Sanırım yeterli enerjimi gitmiyor. Acılıyor ama devam etmiyor. Yazılımla alakalı gibi gorunmuyor. Cunku ses geliyor. Acılmaya calısıyor ama acılamıyor gibi oluyor.
    Birgisi vaya oneri olan yardım ederse sevinirim...
  • bilgisayarım acer 6930g fan kirlendi temizlemem lazım servise vermek istemiyorum nasıl fanı temizlerim hangi vidaları açarsam fanı temizleyebilirim
  • arkadaşlar vin 10 kuran varmı varsa düşüncelerini paylaşırsa memnun olurum

bilgisi olan arkadaşlara sormak isterim vin 10 kurarken özel bir bios ayarı yapıyormuyuz 6930g de vin 7 kurmak gibi midir
    herhangi bir sürücü sıkıntısı oluyormu hızı artıyormu kullanmak nasıl vin 7 den geçmeye değermi
  • caliskansinan84 C kullanıcısına yanıt
    w10 kullanıyorum ilk yayınlama ile w7 den yükseltme yapmıştım. herhangi bir sıkıntı yaşamadım şuana dek.
  • Edit: ekran almaktan vazgeçtim yedek parça olarak satmak istiyorum, ekran hariç 6930 g yedek parçaları için bana ulaşabilirsiniz.
    Çok sevdiğim laptopumu koyduğum dolapta üzerine ağır bir şey koyulmuş malesef baskıdan dolayı ekranın bir kısmı bozuk gözüküyor
    daha öncede konuda belirtildiği gibi ekran bulmak biraz zor sanırım ekran konusunda yardımcı olabilecek yada
    makineyi satın almak isteyen varsa bana ulaşabilir, Bataryası 5 dk dayanıyor ve ekran kırık , klavyesi de yeni değişti bunun dışında bir problemi yok umarım ekran bulabilirim makul fiyata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serquat -- 28 Kasım 2015; 11:20:29 >
  • serquat kullanıcısına yanıt
    Ekran karti ati radeon hd 4650 mi. Eger oyleyse bir sorunu var mi tamir gordumu. Fiyat ne olur

• 
Sayfa: önceki 648649650651652
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.