Şimdi Ara

ACER ASPİRE 6930G DERNEĞİ (654. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.301
Cevap
47
Favori
978.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 652653654655656
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynı özelliklerde adaptör ile denediğimde daha önce sadece oyunlarda olan sorun şimdi web te gezerken de olmaya başladı. Adaptör takılı değil iken sorun olmuyor ancak adaptörü takınca problem olması adaptör girişinden itibaren güç aktarımında bir sorun olduğunu düşündürüyor. Tekrar açmak için fırsat bulduğumda anakartı incelemek üzere profosyonel bir yardım almayı düşünüyorum.
  • Gezerken denk geldim, bir yad edeyim dedim...

Gelmiş geçmiş en baba ve en uzun kullandığım laptoptur, 2 yıl boyunca hafta sonları karaoke partilerinde yılmadan çalışmış, üzerine dökülen bira, kola vs.ye banamısın dememiş, verilen parayı 50 katıyla geri ödemiş ve halen ciddi bir sıkıntısı olmadan çalışan 10 yıllık efsanedir, candır, adamdır...

Hey gidi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: traumaniac

Gezerken denk geldim, bir yad edeyim dedim...

Gelmiş geçmiş en baba ve en uzun kullandığım laptoptur, 2 yıl boyunca hafta sonları karaoke partilerinde yılmadan çalışmış, üzerine dökülen bira, kola vs.ye banamısın dememiş, verilen parayı 50 katıyla geri ödemiş ve halen ciddi bir sıkıntısı olmadan çalışan 10 yıllık efsanedir, candır, adamdır...

Hey gidi günler
    Bu kadar uzun ömürlü olacağını ve zevkle kullanacağımı bileceğim bir dizüstü olsa hiç düşünmem alırım ama çevremde bile daha 3-4 yılı dolmadan cortlayan cihazlarla dolu.
  • ssd harddisk ve çinden 10dalardı galiba bide t9600 işlemci aldım sıfır hğncel cihaz gibi oldu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bende aspire6930g kullanıcısıyım. Power tuşuna bastığım zaman ekran hariç her şey çalışıyor fakat ekrana ışık gelmiyor söktüm baktım bir şey bulamadım ekran kartı arızası olduğunu söylediler ama emin değiller aynı sorunu yaşayıpta çözüm bulan varmı ?
  • matadore2961 M kullanıcısına yanıt
    Aynısı bende de oldu ama temassızlık sorunu yaşamadım adaptörün girişinden kaynaklanıyor olabilir.
  • 0burak000 0 kullanıcısına yanıt
    harici olarak tv bagla bios ekranı geliyormu.... gelmiyorsa sıkıntı büyük bios uçmuş olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: 0burak000

Merhaba arkadaşlar bende aspire6930g kullanıcısıyım. Power tuşuna bastığım zaman ekran hariç her şey çalışıyor fakat ekrana ışık gelmiyor söktüm baktım bir şey bulamadım ekran kartı arızası olduğunu söylediler ama emin değiller aynı sorunu yaşayıpta çözüm bulan varmı ?

Ekrana fenerle baktın mı ? Sadece ekranda ışık mı yok yoksa fener tuttuğunda hiç bir yazı da mı görünmüyor ?

Böyle bir şey olduğunda ilk bunu deneyin eğer hiç görüntü gelmiyor ise sorun daha ciddidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam iyi gunler. 6530g adaptoru, bataryasi, lcd ekrani, invertor ,data kablosu, dokunmatik paneli, touchpad flex kablosu vs... 6930g ye uyar mi? Uyup uymadigini nasil anlariz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 19 Haziran 2018; 6:41:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

Hocam iyi gunler. 6530g adaptoru, bataryasi, lcd ekrani, invertor ,data kablosu, dokunmatik paneli, touchpad flex kablosu vs... 6930g ye uyar mi? Uyup uymadigini nasil anlariz?
    Youtube'da bu cihazları tamir videolarının popüler olanlarının altına yorum bırakın cevap gelecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • efsane aspire 6930g cihazim satiliktir.

tamir gormemistir. sadece bataryasi degismistir. herseyiyle calisir durumdadir. hicbir problemi yoktur. belki son 4 senedir dogru duzgun kullanilmamistir. akilli telefonlar piyasaya cikinca. windows 10 yukludur.

raden 4650 ekran kartlidir. ilk alindiginda bilesenleri ne ise aynisidir. ekleme yapilmamistir. kirik yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9metal_99 -- 3 Ağustos 2018; 7:22:52 >
  • Merhaba Arkadaşlar,

Çok sevdiğim emektar bilgisayarımın ekranında açıldıktan birkaç saniye sonra soldan, yukarıdan aşağıya pembeli-mavili çizgiler çıkmaya başladı.Sonrada kapanıyor zaten.

HDMİ kablosu ile tv ye bağlandığımda herhangi bir görüntü gelmedi.

Galiba ekran kartında problem oldu.Tamirciler ekran kartını tamir ederiz fakat 2 ay garanti veririz dediler.

Daha önce başına gelen var mı? Nasıl bir yol izleyebilirim ? Çıkma parçayla falan ucuza halledilir mi ?

• hakan355 H kullanıcısına yanıt
    Yeni cihaz almak istemiyorsan anakart değişimi olmalı derim çünkü ekran çipi değişimi geçici çözüm tamirciler de bildiğinden sadece 2 ay garanti veriyorlar.

Seçim size kalmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakan355 H kullanıcısına yanıt
    Ekran karti arizalanmis.

Arkadaslar emektarim kasaya aldigi darbe sonucunda anakart arizalandi. Ram portlarinda lehimler atti. Bu sebeple kendisini satiyorum. Parca amacli almak isteyen varsa satiliktir.
  • cihangir151 kullanıcısına yanıt
    hocam kaça satıyorsun yada parça parça satıyormusnuz

• teo80 T kullanıcısına yanıt
    300 tl ye bırakırım

• 0burak000 0 kullanıcısına yanıt
    Harici bir ekran baglama sansiniz varsa deneyin yoksa arkadasin da dedigi gibi fenerle ekrani kontrol edin yuksek ihtimal inverter veya florasan gitmistir emin olursaniz elimde var

• 9metal_99 9 kullanıcısına yanıt
    fiyat nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan355

Merhaba Arkadaşlar,

Çok sevdiğim emektar bilgisayarımın ekranında açıldıktan birkaç saniye sonra soldan, yukarıdan aşağıya pembeli-mavili çizgiler çıkmaya başladı.Sonrada kapanıyor zaten.

HDMİ kablosu ile tv ye bağlandığımda herhangi bir görüntü gelmedi.

Galiba ekran kartında problem oldu.Tamirciler ekran kartını tamir ederiz fakat 2 ay garanti veririz dediler.

Daha önce başına gelen var mı? Nasıl bir yol izleyebilirim ? Çıkma parçayla falan ucuza halledilir mi ?
    merhabai benim cihazda bu şekilde oluyor ancak sadece video açtığım zamanlarda ekran bu şekilde karıncalanma yapıyor ve kapatıyor kendisini. Video vs. izlemediğim zamanlarda normal kullanıma devam edebiliyorum.
    Sizce sorun nedir? Yeni laptopların fiyatları ortada pek değiştirmek istemiyorum. Ram ilavesi ve ssd ekleyerek devam etmek istiyorum.
  • Arkadaşlar anakart arızalı notebooku parça niyetine komple satılıktır fiyatı 200tl 'ye çektim

9600m gt 512gb gddr3 lü model
    2x2 4gb ddr2 ram li
  • 
Sayfa: önceki 652653654655656
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.