Şimdi Ara

ACER ASPİRE 6935G DERNEĞİ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.627
Cevap
21
Favori
427.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım teknosadan acer 6935 alırsan 1556 lira ki 100 lira hediye çeki ile 1456 liraya geliyo casperin bu modeli ise 1700 lira yani aradaki fark 100 lira deil 250 lirayı buluyo.. ki ben de laptop alırken bu modelle arasında kalmıştım.. forumda konu var notebook tavsiyesi bölümünde orayı okyabilirsin. sonuç olarak acer 6935 casperın o modeline 100 basar gönül rahatlığıyla al.. ben çok araştırdım alırken bu fiyata daha iyi bi notebook yok...

quote:

Orjinalden alıntı: bluedream__tt

Casper Nirvana CPM-T640-4K15
    İşlemci : Intel Core 2 Duo İşlemci T6400, İşlemci Hızı 2.00 GHz 2 MB L2 Cache, 800 MHz FSB
    İşletim Sistemi : Orijinal Microsoft Windows Vista Home Basic Türkçe
    Bellek (Ram) : 4 GB DDR2 800 MHz
    Harddisk : 320 GB SATA
    Ekran Kartı : 1024 MB GeForce 9600GS Turbocache Ekran Kartı-512 MB Ayrılmış Bellek
    Ekran : 15.4" WXGA 1280x800 TFT Parlak Renkli
    Ana Kart : Intel PM45 Chipset
    Optik Sürücü : DVD±RW DUAL
    Bluetooth : Bluetooth
    Kablosuz Ağ : Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11b/g
    Card Reader : Multi Card Reader
    Ethernet : Var
    Ses : High definition audio, mikrofon
    USB Port : 2 x USB 2.0 port
    Batarya : Li-ON smart battery
    Kamera : 2.0 MP Web Camera
    Ağırlık : Batarya Dahil 2.4 Kg
    Boyutlar : 357mm. Genişlik, 262mm Uzunluk, 37.8-42.4mm Kalınlık
    Diğer : 1X eSATA, 1X HDMI
    Ekstra : Notebook Taşıma Çantası Hediye
    http://www.casperstore.net/pinfo.asp?pid=1859

ve bildiğiniz ACER ASPIRE AS6935G-643G25MN NOTEBOOK

çok kötü bir şekilde ikisinin arasında kaldım aralarında 100 ytl var o da teknosa hediye çeki ile kapanıyor gibi sizce hangisi demek saçma olur. ama hangisini almalıyım ...

• Casperda Havale İndirimi ile Aşağıdaki Fiyata geliyor yani benim dediğim gibi aralarında 100 ytl birr fark oluyor neredeyse
    Havale İle % 8 İndirimli KDV Dahil:
    1.567,83 TL

Tek İsteğim Yarına Kadar Acer Stoklar Durduğu Yerde Dursun Bitmesin Yarın Sipariş Vericem Çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluedream__tt -- 22 Mart 2009; 22:17:25 >
  • al kardesım al acer ben kullanıorum cod 4 cod5 ve grid oynuorum suan ıcın banamısın demedı oyun performansı olarak gayet tatminkar.
  • arkadaşlar yarın windows 7 yükleyeceğim laptoba ama bu 6935 driverlerini nerden bulabilirim :S
  • 6930 kullanan yok mu hiç? Çok merak ediyorum, performan açısından çok fark var mıdır? Üstadlar cevap bekliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darq

arkadaşlar yarın windows 7 yükleyeceğim laptoba ama bu 6935 driverlerini nerden bulabilirim :S

erecovry ile driver yedeklemesi yaparsanız bunları w7 de de kullanabilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgabc

6930 kullanan yok mu hiç? Çok merak ediyorum, performan açısından çok fark var mıdır? Üstadlar cevap bekliyorum...

değerlendirmeler 6930 un( HD 4650) , oyunlarda %15-20 daha performanslı olacağını gösteriyor.
  • Normal kullanımda şarj süreleri ne kadar? Her türlü şarjı deneyen varsa, onları da yazabilir mi; performans ve güç tasarruf modunda ne kadar dayandığını da merak ettim..
    6930lu modelde işlemci farkı ne kadardır, crysis için mesela(karşılaştırma açısından)?
  • Arkadaşlar acaba yüklediğiniz denediğiniz oyunlardan SS ekleyebilirmisiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tcebeci

HDMI kablo LCD TV de görüntüyü + sesi veriyor

Ben lcd tv e bağladım. Lakin ekran tam oturmadı.
  • Arkadaşlar bir forum üyesi,

bu aletin pil modelini yazabilirmi?

Pili çıkartıp sadece üstüne bakıcaksınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: ice2blue

quote:

Orjinalden alıntı: tcebeci

HDMI kablo LCD TV de görüntüyü + sesi veriyor

Ben lcd tv e bağladım. Lakin ekran tam oturmadı.

Aynen.Soldan ve alttan kırpılma var.Gerçi oyun oynarken pek hissedilmiyor ama diğer şeyleri yaparken lcd'ye görüntü tam otursun istiyor insan.Onu hangi ayarlardan getirebiliriz acaba?
  • Ayrıca 1 değilmiş ölü piksellerim, iyi bir tarama sonucunda öğrendim ki, 2 ölü pikselim varmış.. Doğuyormu bunlar ne oluyor.
    Sizde taratabilirsiniz.http://tireal.com/tfttest.zip
    Lcd Tv de ölü piksel konusunda şansım vardı ama, Bu Acer da yok gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cydonia

Arkadaşlar bir forum üyesi,

Pili çıkartmadım ama belki işini görür
     ACER ASPİRE 6935G DERNEĞİ

ACER ASPİRE 6935G DERNEĞİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtcakmak -- 22 Mart 2009; 23:47:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cydonia

Arkadaşlar bir forum üyesi,

AS07B41
    4400mAh,49Wh
  • Parmak izlerimi tanıtmıştım ,aslında dosyaya şifre koymak istemiştim koymamıştı bende ama sonra sistemi yeniden başlatınca bir de bakmışım ki oturuma parmak izi şifresi koymuşum.Nasıl olduysa artık ? Dosya ya şifre koymak istemiştim halbuki... Nasıl düzeltebilirim ? ..
    Kullanıcı hesaplarından parola yı kaldır diyorum parmak izimi tanıtıyorum ama şifre istiyor ? Hem şifre hem de parmak izi neden yapılmış ki ? Anlamsız değil mi ?
  • Sağlam oyun oynayan yok mu aranızda. İleriye dönük laptop için 6930 modelini düşünüyorum; bu 6930 modelinin 3dmark06 puanını koyan yok mu?
  • slm arkadaslar bende bugun aldım yorumlara bakıncada goruluyorkı ıyı bır makıne almısım
    yanlız sole bı sorun var sızlerde de oldumu bılmıyorum ama recovery alırken dwdrw sankı kendını yırtıyor bır tıtreme bır ses anlamadım daha oncede laptop kullandım ama boyle bır sorun gormemıstım cevaplarsanız sevınırım
    bu arada benıde uye edersınız heralde
  • screenshot isteyenlere screenshot :D

Assassin's Creed

http://img4.imageshack.us/img4/6611/assasinc.jpg

Fallout 3

http://img4.imageshack.us/img4/6061/fout.jpg

Call Of Duty 5

http://img26.imageshack.us/img26/7338/cod1x.jpg

çok uraştım crysisten alamadım ss. daha elimdeki oyunların çoğunu yüklemedim yükledikçe koyarım yine shots ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neckreaper -- 23 Mart 2009; 4:37:39 >

• bu arada donanımhaber in foto yükleme olayında bi problem var galiba sayfası açılmıyo böle yükledm ben de
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.