Şimdi Ara

ACER ASPİRE 6935G DERNEĞİ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.627
Cevap
21
Favori
427.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bataryayı daha çıkarmadım.Bir yerde okumuştum, elektrikler kesilirse laptoplarda bozulma oluyormuş diye(ya da birkaç kişi kendi laptoplarında sorun oluştuğunu söylemişlerdi tam hatırlamıyorum).Bizim Samsun' da da elektriklerin ne zaman gideceği belli olmadığı için bataryayı çıkarmaya hiç uğraşmıyorum.Sadece iki günde bir bataryalı kullanıp, doluluk oranını azaltıyorum.Ondan sonrada prize takılı kullanıyorum.İnşallah bataryada büyük bir sorun oluşmaz.
  • Öncelikle Arkadaşımın 1 adet olu piksel olan 6935g sini değiştirdik hiç bir problem çıkmadı ve çokta guler yuzlu davrandılar (teknosadan almiştik laptopu)

Arkadaşım senin dediğin gibi değiştirdim ve logitech v220 aldım artan parayada bişeler daha aldım ama hala aklım microsft bluetooth mouse 5000de çok guseldi. özellikle yanda olan ve backspace işlevini goren tuş çok kullanışliydı ikinci mausemi kesinlkile microsoft almayı düşünüyorum... neyse daha var tabi 75 tl az para deil bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcbjudge -- 22 Mart 2009; 13:08:23 >
  • @delton

bana kalırsa hiçbirşey olmaz.. ben yaklaşık 4 sene fujitsu-siemens in amilo serisi laptobunu kullandım, ilk şarjını 8 saat civarında yaptım ve sonrasına hiç dikkat etmedim, hep laptopta takılı durdu, kafama göre şarj ettim, şu an için pilim 2 saatten birascık fazla gidiyor:D sakınan göze çöp batarmış, diyip üzerine fazla düşmemek gerekiyor bence, sonra nazar değiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzy_oasis -- 22 Mart 2009; 12:58:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcbjudge

quote:

Orjinalden alıntı: bpmbadillo

Merhaba arkadaşlar bende dün akşam bu güzel aleti almıs bulunaktayım derneğe kayıt edebilirseniz sevinirim.
    Bu arada cinedash tuşlarıyla sorun yaşayanlar varsa (kitlenme gibi) bilgisayarı kapayıp bataryayı cıkarıp tekrar taksınlar cinedash resetleniyor.

Benimde bir sorum var notebook u batarya takılı olarakmı kullanalıyım , çıkarsam fark edermi bataryanın ömrü için çıkarılması gerektiğini okumustum.

Herkese iyi günler aranıza katılmaktan memnun olucam

Öncelikle Arkadaşımın 1 adet olu piksel olan 6935g sini değiştirdik hiç bir problem çıkmadı ve çokta guler yuzlu davrandılar (teknosadan almiştik laptopu)

Arkadaşım senin dediğin gibi değiştirdim ve logitech v220 aldım artan parayada bişeler daha aldım ama hala aklım microsft bluetooth mouse 5000de çok guseldi. özellikle yanda olan ve backspace işlevini goren tuş çok kullanışliydı ikinci mausemi kesinlkile microsoft almayı düşünüyorum... neyse daha var tabi 75 tl az para deil bence...

iyi yapmışsın v220 gerçekten güzel mause . Hayırlı olsun arkadaşım

• disasterx haklısın güsel mouseymiş bide bi program indirdim mousenin scroolun işlevini değiştireceğim başarabilirsem...
  • @cydonia

verdiğin bilgiler için teşekkürler..

6930 un ati ekran kartlı olanında e-sata var.. diğerinde var mı bilmiyorum.. birde aklıma takılan bişey var benim; şimdi ben bu laptobu aldıktan hemen sonra bi tane de hdmi kablo alacam, bu kablo ile sesi lcd den almak mümkün mü acaba, yoksa ayrıca ses kablosu alıp lcd ye bağlamak mı gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzy_oasis -- 22 Mart 2009; 16:16:56 >
  • Ben de ölü piksel var mı yok mu dikkat etmedim..Dikkatimi çekmedi ,Microsft Bluetooth Mouse 5000 aldım bende.Memnunnum ama bir faydasını da görmedim..Şu ana kadar laptop u hep prize takılı kullandım ,ama her çarşamba boşaltıp dolduracağım...
  • şimdi ben çok kararsız kaldım 6935 9600gtli si mi yoksa 6930 atı 4650 mı hangisi atı nın 2.2 ghz t 6600 çok büyük bir fark mı 300 ytl ye değer mi sizce???
  • HDMI kablo LCD TV de görüntüyü + sesi veriyor
  • Yavaş yavaş Vista yı çözmeye de başladım....
    Acer lerin parmak izi özelliği varmış , dosya şifreleme için falan gereksiz benim için..Bu parmak izi özelliği hangi programlar içn ve nasl aktif yapıyoruz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

Yavaş yavaş Vista yı çözmeye de başladım....
    Acer lerin parmak izi özelliği varmış , dosya şifreleme için falan gereksiz benim için..Bu parmak izi özelliği hangi programlar içn ve nasl aktif yapıyoruz ?

Acer Bio Protection AAV açınca ne yapılacağını gösteriyor zaten
  • Merhaba arkadaslar bende gecen hafta teknosadan aldım makineyi,çok fazla kullanma şansım olmadı ama bir sorunla karsı karsıyayım...özellikle hdd den film izlerken yada herhangi bir siteden (youtube vs...)hdd den geldiğini sandıgım bir tık sesi ile beraber donma yasıyorum...aynı şey birşey download ederkende var,bir anda bütün işlemler duruyor ve aynı tık sesiyle yeniden başlıyor...Cd den veya flash diskten film izlerken herhangi bir problem yok...Hdd den problemin kaynaklandıgını düşünüyorum,sizin makinelerinizde de garip bir tık sesi geliyormu hdd den ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holyfire -- 22 Mart 2009; 20:43:58 >
  • Benden hiç gelmiyr.
    quote:

Orjinalden alıntı: disasterx

quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

Yavaş yavaş Vista yı çözmeye de başladım....

Acer Bio Protection AAV açınca ne yapılacağını gösteriyor zaten

Acer in şu programlarını tez zamanda çözmeli ol halde.
    Evet hallettim..Parmak izlerimi başarıla tanııtım 2 tanesinin,ama bir dosyaya sifre atamaya gelince olmadı.Yani atadım fakat dosya yine normal olarak açıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 22 Mart 2009; 21:38:30 >

• Sizlerin yorumlarınıza değer verdiğim için bana bir yol göstermenizi istiyorum....

Acaba kırmızıyla işaretlediğim özelliklerden dolayı 6930G 'ye 300 TL daha fazla vermek mantılı mıdır?... Ben biraz daha fazla verip bu 6930G 'yi almayı düşünüyorum aslında...

Yorumlarınız nedir arkadaşlar...

ACER ASPİRE 6935G DERNEĞİ

ACER ASPİRE 6935G DERNEĞİ

• evet arkadaşlar 6935 mi yoksa. atı 4650 6930 modelimi hangisi daha mantıklı fiyatları bakımından ? ikisinin özelliklerinde çok bir fark yok mu ?

oyun açısından ve bilgisayarın hızı bakımından çok büyük fark varmı ? 300 ytl değer mi ? atı 1 gb ekran kartı nasıl ? bileniniz varsa çok ii olur hızlı bir cvp

alırsak ii olur yarın ona göre gittip alacam ,
  • Casper Nirvana CPM-T640-4K15
    İşlemci : Intel Core 2 Duo İşlemci T6400, İşlemci Hızı 2.00 GHz 2 MB L2 Cache, 800 MHz FSB
    İşletim Sistemi : Orijinal Microsoft Windows Vista Home Basic Türkçe
    Bellek (Ram) : 4 GB DDR2 800 MHz
    Harddisk : 320 GB SATA
    Ekran Kartı : 1024 MB GeForce 9600GS Turbocache Ekran Kartı-512 MB Ayrılmış Bellek
    Ekran : 15.4" WXGA 1280x800 TFT Parlak Renkli
    Ana Kart : Intel PM45 Chipset
    Optik Sürücü : DVD±RW DUAL
    Bluetooth : Bluetooth
    Kablosuz Ağ : Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11b/g
    Card Reader : Multi Card Reader
    Ethernet : Var
    Ses : High definition audio, mikrofon
    USB Port : 2 x USB 2.0 port
    Batarya : Li-ON smart battery
    Kamera : 2.0 MP Web Camera
    Ağırlık : Batarya Dahil 2.4 Kg
    Boyutlar : 357mm. Genişlik, 262mm Uzunluk, 37.8-42.4mm Kalınlık
    Diğer : 1X eSATA, 1X HDMI
    Ekstra : Notebook Taşıma Çantası Hediye
    http://www.casperstore.net/pinfo.asp?pid=1859

ve bildiğiniz ACER ASPIRE AS6935G-643G25MN NOTEBOOK

çok kötü bir şekilde ikisinin arasında kaldım aralarında 100 ytl var o da teknosa hediye çeki ile kapanıyor gibi sizce hangisi demek saçma olur. ama hangisini almalıyım ...

• tabiki acer
  • @cydonia
    öncelikle verdiğin bilgiler için saol.
    fakar gözardı etmemen gereken birşey var ki
    2mb l2 ile 4mb l2 arasındaki performans farkının %8 10 ila değişebileceğini söyledin.
    bu kesinlikle işlemcinin teknolojisine mimarisine göre değişiklik gösterir.2mb l2 önbelleği olan işlemci 4mb olandan iyi ve performanslı da olabilir.
    dediğine bakılırsa 2.4ghz t7700 4mb l2 cache işlemcinin p8600 2.4ghz 3mb l2 cache den daha performanslı olması gerekiyor fakat bütün testlerde p8600 önde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: manyat

evet arkadaşlar 6935 mi yoksa. atı 4650 6930 modelimi hangisi daha mantıklı fiyatları bakımından ? ikisinin özelliklerinde çok bir fark yok mu ?

oyun açısından ve bilgisayarın hızı bakımından çok büyük fark varmı ? 300 ytl değer mi ? atı 1 gb ekran kartı nasıl ? bileniniz varsa çok ii olur hızlı bir cvp

alırsak ii olur yarın ona göre gittip alacam ,

eğer 3dmark06 puanı 6000 i devirmiyorsa parana yazık bence,9600m gt olanı al. fakat bunun için de teknosadaki makineye 3dmark yüklemen gerekecek :)
    eğer 6500+ çıkarsa ati daha mantıklı ki ddr2 bellekle o puan biraz zor.

bana sorarsan daha önce de demiştim t9400 işlemcili asus makinede ati 4650 ddr2 grafik kartlı alet 3dmark06 dan 6000 almıştı.
    bunun yüzde yüz doğru olduğunu varsayarsak 300 ytl ye yazık verilmez o alete.

• JasoNBuraK Yorum için Tşk ederim bende bu günden itibaren acer düşünüyorum hatta yarın sipariş vermeyi düşünüyorum inş. yarın bitmiş olmaz Teknosa böyle bir kampanya yapmamış olsaydı casper alıcaktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluedream__tt -- 22 Mart 2009; 22:05:21 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.