Şimdi Ara

ACER ASPİRE 6935G DERNEĞİ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.627
Cevap
21
Favori
427.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Deneyebilecek varmı o/c yapmayı? Bendede açılmama sorunu olduğunda system tools yüklüydü
  • arkadaşlar beim dvd koyduğum zaman acayip sesler geli resmen laptop titrio sizdede aynı sorun var mı szdeki ses hangi seviyede lütfen cevap verin:S
  • Merhaba Beyler;

Benim sıkıntım parmak izi okuyucusuyla. Kurulumdan sonra yüklenenlerle acer bio protection sürekli takılıp duruyordu. bi şekilde dosyalarını sildim.(uninstall yapamadım. çünkü çalışmıyordu) Yeni driverları ve programı buldum. Bu seferde yüklemeye başladığımda Eski versiyonu kaldırın önce diyip duruyor ve kurulum yapmıyor. Ne önerirsiniz?

Ayrıca Özellikle önerdiğiniz bir driver güncellemesi varmıdır??
    ekran kartı driverlarını güncellenmesi gerektiği söylenmiş fakat ben bulamadım.

yardımcı olursanız sevinirim.
  • ekran kartı sürücüsü 179.48 iyi
  • benim bir sorunum daha var pes9 oynarken ekranda aşagıdan başlatıp yukarıya doğru bi dalgalanma var ekran kart kaldırmıyor desem kaldırması lazım bu sizce neden olabilir
  • system tool ewet windows un destekmediği bi kaç dosya bulunmakta. yada biosunun. ama rivatuner yükleniyor fakat hızaşırtmak için gpu clock ve memory clock değerleri saçma cıkıyor gpu 600 e max memory de 450 ye max çekilio fakat alet zaten 500 800 1250 olarak calısmakta :D eminim rivatunerde bi kaç ayar var fakat bulamadım bu işten anlayan arkadaş varsa bana yardımcı olabilirse bu rivatuner konusunda cok sevineceğim rivatuner limitlio yani asıl yükseltilebilecek değerlere çekemiyorum.
  • işte bu 6x ve fsb nedir onu bilmiyom.
  • ARKADAŞLAR BÖYLE KOCAMAN KOCAMAN MI YAZMAK GEREK YAW.

XP KURUP XP DRIVERLERINI BULAN VAR MI BU CİHAZ İÇİN??
  • XP yükleyen yok daha forumda. Ama 6930 un driverleri uyar büyük ihtimalle
  • OHH NİHAYET Bİ CEVAP GELDİ SAOL KARDEŞ ;)

DENEYEN OLURSA YADA BULAN OLURSA PAYLAŞALIM BEYLER. ŞİRKET ALDI BANA BUGUN PROGRAM GELİŞTİRİYORUZ BİZ YAZILIM ŞİRKETİYİZ VİSTA DA PROBLEM ÇIKIYO VB.NET TE MUTLAKA XP KURMAM LAZIM
  • Dene bi istersen ilk olursun:)

Olmazsa altf10 yapıp kurarsın vistayı yine. İnternetim hızlı olsa ben indirip denerdim ama çok yavaş:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackberry Smoke -- 21 Mart 2009; 22:04:01 >
  • Ahh ahh şu driver cdlerinide verselerdi olmazmıydı şimdi windows 7 ye geçicem ama şu anda imkansız gibi :S belki overclock orda hata vermez :D Birde biosu uyar mı 6930 un bu 6935g lere ? bilen var mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darq -- 21 Mart 2009; 22:02:22 >
  • Bios acerin sitesinde var driveri ama aynı daha yenii çıkmamış. System tool sorununa çözüm arıyoruz hala.

Bendede touch pad hata verip kapanıyor hep
  • Ekranda ölü piksel taraması yapan varmı. Bende 1 tane var. Acer da ölü piksel standardı hakkında bilgisi olan var mı?.
  • benim mesaj arada kaynadı herhalde beni hala eklememişsiniz listeye
    Bu arada disasterx bir kaç proğram sildim ve format attım demiştin. Hangi proğramlar gereksiz, format atmak için vista cd si gerekiyor değilmi ?
    Birde bu vista çok yavaş geldi bana, yada makina çok yüklü
  • Merhaba Arkadaşlar.

Sonunda ben de ilk Laptopumu alabildim ilk pc'm 6935 oldu :) Derneğinize beni de eklerseniz sevinirim..

DN : disasterx, sana özel msj atmayı denedim ama sayfa sorun çıkarıyor açamadım bana özel msj atarsan sormak istediğim bir kaç soru var. Simdiden tsk.ler :)
  • sol tarafta ki media consele nasıl calıstıramadım nasıl calısıyor herhangı bır drıvere ıhtıyac varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: sehzade666

sol tarafta ki media consele nasıl calıstıramadım nasıl calısıyor herhangı bır drıvere ıhtıyac varmı

hayır kurulumdan sonra direk çalışıyor. Belki bir yerlerden kapatılıyordur, hiç ışık yokmu üzerinde?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtcakmak

benim mesaj arada kaynadı herhalde beni hala eklememişsiniz listeye
    Bu arada disasterx bir kaç proğram sildim ve format attım demiştin. Hangi proğramlar gereksiz, format atmak için vista cd si gerekiyor değilmi ?
    Birde bu vista çok yavaş geldi bana, yada makina çok yüklü

esobi game zone orion vcm bu prgramları sildim hep.
    Format içinde pc açılırken ilk ekrana görüntü geldiğinde alt+f10 a basıyorsun kendi atıyor cd olmadan.

@qrhN
    Ekliyorum derneğe senide hemen:)
  • birde vista deilde xp de veya diğer işletim sistemlerinde çalıştırmayı denemek lazım çünkü donanımsal bi hataya benzemiyor system tool çünkü kurunca bilgisayar yeniden başlayınca açılmama sorunu varken system tool u kaldırınca bu sorun kalkıyor benim tahminim system tool yüklenirken c:/windows içine bir kaç dosya atıyor ve o dosyalar büyük ihtimal sisteme uymuyor. Driverleri bulabilirsem tamamnı xp ye geçip deneyeceğim birde :S yada windows 7 ye ..
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.