Şimdi Ara

ACER ASPİRE 6935G DERNEĞİ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.627
Cevap
21
Favori
427.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Eleman33

Slm arkadaşlar bende 2 gün önce aldım bu benim ilk laptopum. Bilgisayar konusunda çok fazla bilgim saolsun benim bilader kurdu recovery
    cd lerini çıkardı 3 cd. Karspersky , cod5 ,grıd , fifa09 birkaç program daha kurdu fena deil alet oyunları takıntısız oynuyor.Yanlız msn8,5 kurarken biraz problem yaşadık bişekilde halletti.Bide mcafee kaldırmamıza rağmen karspersky kurarken karspersky sürekli mcafee kaldırmamız için uyarı verdi , bizi biraz uğraştırdı.

Benide aranıza eklerseniz sevinirim tşk

Hayırlı olsun ekledim derneğimize
  • kardeşim çok tşkler işe yaradı :)
    quote:

Orjinalden alıntı: sosyalag

quote:

Orjinalden alıntı: gdumrul

arkadaşlar merhaba,bnde 6935 kullanıcısıyım ,ufak bi sorunum var bnm bu dokunmatik konsal bazen fişte takılı değilken çalışmıyor ışığı falan yanmıo acaba bu güç tasarufuylamı ilgili
    2. sorumda daha büyük bi sorunum fişte takılı olduğu halde dün akşamda beri çalışmıyor ışık yanıyo,amma velakin algılamıyo ,acaba kaldırdığım bi acer uygulamasıyla alakalı bişeymidir yoksa arızalımıdır ?

arkadaşım aynı problemle karşılaşmıştım..ama neden olduğunu bir türlü keşfedemedim..ancak pili çıkarıp tekrar taktığımda düzeldi..
    bende de webcam 720 hd de sürekli donuyor. sürücüleri yenilememe rağmen. çözümü olan yardımcı olabilir mi acaba?

• Herkesin ortak bir sorunu var mı? Şimdiye kadar acerdan memnunsunuz herhalde. Bir de ati 4650li modelden alan var mı? Ben ondan düşünüyorum da..
  • arkadaşlar ben foruma yazamıyorum özel msj atamıyorum neyse beni de eklerseniz sevinirim aldım sonunda laptobumu şimdi bundan yazıyorum ve ilk izlenimim güzel.yanlız msn gıcık etti beni bu arada foruma barnak iziylen giriyorum bu dakeyif verici
  • arkadşlar üye olurken teleon istiolar siz verdiniz mi ve sonradan problem olur mu
  • yazabiliyomuşum
  • 4650 modeli bana pahalı geldi
    birde onun bi üst modeli var centrino2 falan güzel bişey 2250 tl civarında fiyatı var ama neyse artık bikaç sene sonra param olunca değiştiririm iyisiyle bu arada klavyeye alışamadım daha yahu harflere basyrum ekranda çıkmıyor bazen saçma sapan kelimeler oluyo:D
  • Arkadaslar Merhaba Pazar Gunu Maltepe Carrefour Teknosadan 2 Tane 6935G Aldım.1556*2 3113 TL Tek Cekim Odedim.Bugun Tepe M1 kartal Teknosaya Gittim.Orda Casper P8600 9600GS Begendim.Urunleri İade Etmeye karar Verdim.urunleri pazar Aldım Odaya Koydum Ve hic Dokunmadım Cunku Dokunursan %15 Kesinti var.Arkadasa Telefon Ettim Evden Taksiyle Urunleri Getirdi.Yukarda Alllah VAr Urunlere hic Dıokunmadım Hep frenledim Kendimi Neyse Posetten Kutuları cıkardılar Teknosa Etiketleri Yırtık Ben De Hic Merak Edip Bakmamıstım.Cok Sasırdım kan Beynime Sıcradı Muduru Cagırdılar Mudur Geldi Dedi Bu Sekilde Alamam Acılmıs %15 Kesinti Yaparım.Adam Dedi Acalım Deneyelim Ben Size inanıyorum Actılar Denediler.Arkadas Da bana Dedi Ki Alırken Onları Satıs Temsilcisi Kesti ben Sana Soyledim Sen Farketmedin Bende Normal Prosedur herhalde Dedim.magaza Muduru Dedi ki Geri iade Olmasın Diye Yapanlar Oluyor Dedi En ufak Bir Abartı ya Da Yalanım Varsa Allah Beni Kahretsin.Bir De Yalancı Konumuna Dustuk Nerdeyse Sonuc Olarak Dediki Ceki Veririm Ama Burdan Cek Karsılıgı Alısveris yapmanız Lazım Yoksa Olmaz Ben Casperi Almaya Karar Verdim A Sınıfı Defolu İdi İsletim Sistemi Kurulmus ve İade Olmus Ben Alacagım Zaman 1884 Du Fiyat Ustunde Carpı var 1696 Yazıyodu %10 indirimli Tam Bilg. A Girdi Fiyat 2048 Oldu 1946 Pesin 2048 Vadeli Oldu.Musteri Hizmetleriyle Konusuyorum 2-3 Gundur 4650 Olan Modeli Alacaktım Fiyat Farkını Sordum.1556-1868 312 Peisn Fiyat farkı vardı.312 Mi Odeyecegim Dedim Evet Dediler Burada Vadeli Fiyat Uzerinden Alacaksınız Dediler İade Oldugu İcin Musteri Hizm. Tekrar Aradık Bu Defa Must. hizm. Yan Cizdi Agız Degistirdi ve Vadeli Fiyat uzerinden Alırsınız Dedi.Sonuc Olarak 160 Milyonda Orda Fiyat Degisikliginden Zararım Oldu.Burası Yeri Degil Biliyorum Ama Teknosadan Alısveris Yapacak Arkadaslar Cok Dikkatli İnceleyip Alsın iade halinde Cok Zarar Edersiniz.Benden Bi Uayrı yada yasadıgım Bi Ornek Olay Olarak Dusunun.Gelelim Asıl Mevzuya
    Acer 4650 Li Modeli De Gordum.Klavyesi Daha farklı yanda Numerik Tus takımı var 1GB 4650 VGA Var Bence 312 Fiayat Farkına Deger karar Sizin tabii Ki Ama Cok iyi Dusunun Ona Gore Karar Verin magdur Olmayın.Saygılar
    Not:Sitedeki Nerdeyse Tum Yoneticiler beni Bilir Ve Beni tanıyanlar yalan Soylemedigimi bilirler.

• Telefon numaranız bi sorun yaratmaz arkadaşlar.
    canocan,gdumrul,samuray019 ekliyorum derneğe sizide.

@tolgabc

BEn memnunum şu ana kadar ortak sorunu yada büyük sorunu olanıda görmedim daha Sorun olsa ilk bende olurdu zaten
  • Yok disaster senden önce benim başıma geldi bu bilgisayar system tool u kaldırmıyor. Daha doğrusu nvidia system tool u yükledikten sonra bilgisayarı yeniden başlatmayı dene başlatamıyorsun karanlık ekranda kalıyor :=) ne garip bir olaydır ki başlamıyor pili çekip cıkaracaksın sonra başlayacak sen bu konulara daha sıcaksın diye sana söylemek istedim. umarım bu sorun sadece bendedirde garantiye verince düzelir eğer hepsindeyse overclock hastalarına kötü bir sorun olucak..
  • Ben system tool u yüklemiştim format atmadan önce hızlarıda yükselttlim ama 3dmark yapmadım.
    Sende bi format atmayı denesene servise vermeden. 1.5ay beklemiştim acer5930 u serviste
  • arkadaslar sımdık ben recovery yaptım o otomatık cıkan programla 4 dvd taktım toplam olarak ancak bırınde hata verdı sanırım 3 dvdye yazdırdım normalmıdır bu bakıorumda bazı arkadaslar recovery1 ıcın 4 cd harcamıslar bı garıplık var sankı bende ne dersınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: chomar

arkadaslar sımdık ben recovery yaptım o otomatık cıkan programla 4 dvd taktım toplam olarak ancak bırınde hata verdı sanırım 3 dvdye yazdırdım normalmıdır bu bakıorumda bazı arkadaslar recovery1 ıcın 4 cd harcamıslar bı garıplık var sankı bende ne dersınız?

Bende 3dvd recovery yaptım.

21 kullanıcımız oldu 6935 kullanıcılarımız artıyor hergün
  • Grid full ayarlar
     ACER ASPİRE 6935G DERNEĞİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackberry Smoke -- 21 Mart 2009; 13:12:28 >
  • bu ekrana oyun oturma ayarlarımı var.kendi ayarlıyomu undercover cristemi takılıyo driver kurtarırmı yada xp.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre675

bu ekrana oyun oturma ayarlarımı var.kendi ayarlıyomu undercover cristemi takılıyo driver kurtarırmı yada xp.

Ne demek istediğini anlamadım. Biraz daha özenli yazarmısın
  • bazıları demiş 6xte oynuo fsb 20 e iniyo o nedir.bide undercover criste takılma varmı.xp yüklemede sorun oluyomu 6935 te prmak izi blutut cam falan eksikmi oluyo hdmı.
  • quote:

bazıları demiş 6xte oynuo fsb 20 e iniyo o nedir.bide undercover criste takılma varmı.xp yüklemede sorun oluyomu 6935 te prmak izi blutut cam falan eksikmi oluyo hdmı.

http://www.tdk.gov.tr/TR/Default.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF4376734BED947CDE

Şuraya bi bak istersen
  • quote:

bazıları demiş 6xte oynuo fsb 20 e iniyo o nedir

dostum bu 6x oyunlarda grafik ayarından biri mesela crysiste antialising ayarı var x,2x,4x,6x gibi
    tabi bu "x" in önündeki sayı artıkça oyundaki fps de düşüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeYLeR. -- 21 Mart 2009; 16:37:52 >
  • Beyler bu aldıgınız aletlerde 9600m gt ekran kartını sorunsuz bir şekilde overclock edebilen var mı yoksa sadece bende mi sorun meydana gelmekte ?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.