Şimdi Ara

ACER ASPİRE 6935G DERNEĞİ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.627
Cevap
21
Favori
427.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar yedekleme yapan varmı benımkı 5 dvd surdu 4 dvd surmesı gerekmezmı ayrıca dahada surucektı ben ıptal ettım vısta olarakmı kullnana cogunlukta xp olarak kullananmı acaba xp yukleyenler cıhaz garantı dısı kalıcagını soyledıler bana teknosadan...
  • selam arkadaşlar bende dün itibari ile aranıza katıldım. yıllardır teknoloji şirketlerinde çalışan biri olarak hep teknosadan mal alınmaz diyordum ama tükürdüğümü yaladım bu aleti aldım. şimdilik bir sıkıntısı yok gibi gözüküyor. inşallah hayırlı olur hepimize....
  • arkadaslar bende 1 hafta once aldım bu laptopu ama ses bana az gelıyor sankı sesin cok cok daha fazla gelmesı gerekır gıbı dudsunuyorum yoksa programlardan kaynaklanan bır sey mı? birde nvidia nın yeni driverını yuklerken ses ile birlikte yukledım ses olayı tamamen karıstı acer eaudio menagement kapandı durdu falan bu sorunları nasıl cozebılırım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: chomar

arkadaslar cok sukur bende kavustum bugun notebookuma yalnız bı sorunum var ılk actıgımda dokunmatık bolum calısıyodu ancak daha sonra ışıkları yanmasına ragmen calıstıramadım farkında olmadan bıseymı yaptım acaba bı yardım edebılecek olan varsa cok guzel olur.bırde ben genelde evde kullanacagım ıcın adaptorde kullanıyorum dogrumu yapıyorum?yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler.

Adaptörle kullanman elbette daha iyi ancak bataryasıda hazır olsun alette.Elektrik kesintilerinde direk devreye girerek bilgisayarının zarar görmesini engeller...

Bu arada hayırlı olsun abi
  • Bende bu cihazdan teknosadan aldım fakat xp cd sini takıp boot ettiğimde mavi ekran geliyor farklı 2 tane cd ile denedim fakat yine aynı problem var acaba neden kaynaklanıyor olabilir bilgisi olan varmıdır ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhat306

arkadaslar yedekleme yapan varmı benımkı 5 dvd surdu 4 dvd surmesı gerekmezmı ayrıca dahada surucektı ben ıptal ettım vısta olarakmı kullnana cogunlukta xp olarak kullananmı acaba xp yukleyenler cıhaz garantı dısı kalıcagını soyledıler bana teknosadan...

Cihazınız hayırlı olsun arkadaşım.Ben cihaza herhangi bir program yüklemeden hemen recovery işlemine geçtim.Dvd+r kullandım ve 4 dvd'ye yaktım.Yaklaşık 1 saat sürdü.Diğer konular hakkında ise bir bilgim yok açıkcası.Makineyi bana verdikleri vista ile beraber kullanıyorum ve xp'ye de geçmeyi şu anda düşünmüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: delton

quote:

arkadaslar yedekleme yapan varmı benımkı 5 dvd surdu 4 dvd surmesı gerekmezmı ayrıca dahada surucektı ben ıptal ettım vısta olarakmı kullnana cogunlukta xp olarak kullananmı acaba xp yukleyenler cıhaz garantı dısı kalıcagını soyledıler bana teknosadan...

Cihazınız hayırlı olsun arkadaşım.Ben cihaza herhangi bir program yüklemeden hemen recovery işlemine geçtim.Dvd+r kullandım ve 4 dvd'ye yaktım.Yaklaşık 1 saat sürdü.Diğer konular hakkında ise bir bilgim yok açıkcası.Makineyi bana verdikleri vista ile beraber kullanıyorum ve xp'ye de geçmeyi şu anda düşünmüyorum.

bende recovery 1 bıttı 3 dvd olarak sonra recevery2 basladı oda bır dvd yaptı ıkıncısını ıstedı bos dvd yoktu elımde anlamadım gıttı ...

• Hayırlı olsun herkese.

quote:

Orjinalden alıntı: chomar

arkadaslar cok sukur bende kavustum bugun notebookuma yalnız bı sorunum var ılk actıgımda dokunmatık bolum calısıyodu ancak daha sonra ışıkları yanmasına ragmen calıstıramadım farkında olmadan bıseymı yaptım acaba bı yardım edebılecek olan varsa cok guzel olur.bırde ben genelde evde kullanacagım ıcın adaptorde kullanıyorum dogrumu yapıyorum?yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler.

Bende şu ana dek ilk şarjdan sonra hiç şarj etmedim..Yani hep takılı kullandım.Sadece dün gece yarım saat falan şarjını çıkardım o kadar..
    - Ekran ışığını kıstığında ve Areo sanırım böyle yazılıyor temasını kapattığımzda daha az pil gidiyor bunu farkettim..Dengeli modda kullanıyorum ,güç tasarrufuna tıklasam dahi dengeli ye geri dönüyor

- Uzun süre beklediğinde sistem stand-by moduna bile geçmedi şaştım kaldım acaba o özellikleri nasıl değiştirelim ? Yani stand by moduna geçtiğinde tekrar geri dönmediği oluyor ,bunu yaşamak istemem..

-McAfee virüs programı çok iyiymiş..Şimdi bu programı etkinleştriğiğimzde bizim mi olacak yoksa ? Bir süre denemek için mi ? Office programları gibi.

-Msn de eksi sürümü 7.5 u yükleyebilen yok mu ? Vista kabul etmiyor ...
    bazı programların ve benim en çok kullandıklarımı çalıştırmıyor..Google Earth-Sipru-Adobe Flash-Ac Reader ..Bu son ikisini nasıl çalıştırmadı şaştım..Sanırım bir şey oldu yarın tekrar denerim.Jdownlaederi de önce yüklemedi sonra denedim yükle kurdum hatta indirmeye bile başladım ama yeniden başlattığımda JDown programının yokolduğunu gördüm.Uçmuş gitmiş ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 20 Mart 2009; 12:48:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: disasterx

java kuramadım bi türlü ya link verebilecek varmı

Ben de tedirgindim bu da kuurlmaz diye ama resmi sitesinden indirdim kurdum çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 20 Mart 2009; 12:46:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: disasterx

Yeni format attım bilgisayara
    Vista puanımda Bellek(ram) 5.6 puan aldı bu sefer

Pilde ben dengelide kullanıyorum oyun vs. işlerde performansa getiriyorum

formatı nasıl atıyoruz recoveryden gerimi aldın yoksa nasıl
    bende almadım laptopu ama herseyini ogrenioz 5930 a da ole olmustu :D
  • vırus programının bana 60 gunluk oldugunu soyledıler teknosadan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sjsero

Bende bu cihazdan teknosadan aldım fakat xp cd sini takıp boot ettiğimde mavi ekran geliyor farklı 2 tane cd ile denedim fakat yine aynı problem var acaba neden kaynaklanıyor olabilir bilgisi olan varmıdır ?

xp kurulum cd sine sata sürücülerini eklemen gerekiyor
    bu işlem için n-lite programı ve sata sürücüleri lazım
  • Arkadaşlar cihaz için çanta alan varmı? hediye çeki ile teknosadan alayım diyorum ama hangisi 15,4" çantalar bu cihaza küçük gelirmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtcakmak

Arkadaşlar cihaz için çanta alan varmı? hediye çeki ile teknosadan alayım diyorum ama hangisi 15,4" çantalar bu cihaza küçük gelirmi?

15.4 tam oluyor kardesım ben dırek teknosadan aldıgım ıcın hedıye cekı alamadım haberımde yoktu zaten...
  • az önce bilgisayarıma kavuştum ben de.. Hayırlı olur umarım, bazı korkularım vardı ama bir sorun yok gibi görünuyor.. Sadece klavye biraz kabarıktı fakat biraz bastırınca yerine oturdu..
    Kurulumu hala devam ediyor.. Pilin şarz edilmesi ile ilgili bazı şeyler okudum, 5 saat 8 saat gibi; 3.dizüstü bilgisayarım bu kendime aldığım, bir çok arkadaşıma da alıp herşeyiyle kurup teslim ettiğim oldu, hiç birinde oyle saatlerce şarzda bekletme olayını yapmadım, faydası olacağını da düşünmedim çünkü pil dolduğunda bilgisayar pile güç gönderimini kesiyor diye biliyorum.. Açıkcası bunca zaman şarz olayında bir sorun yaşamadığım için yine pil doldu gösterdiğinde kurulumum da tamamlandıktan sonra şarzdan çıkartırım diye düşünüyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtcakmak

Arkadaşlar cihaz için çanta alan varmı? hediye çeki ile teknosadan alayım diyorum ama hangisi 15,4" çantalar bu cihaza küçük gelirmi?

Ben aldım.. Teknosadan 15.4 inç lik sırt çantası aldım..Fiyatta uygundu....Uyar dediler ama daha denemedik
  • sımdı ben dun aksam yedeklemeyı yaptım recevery 1 bıttı 4 dvd olarak sonra bırdaha ıstedı recevery 2 yazdı onuda yaptım hala dvd ıstıyor bunu anlamdım nıye bukadar uzun yedekleme yaptı ayrıca xp yuklersem cıhaza garantı dısı kalabılıcegını soyledıler teknosadan benım pek fazla laptop deneyımım yok bunları bılmek ıstıyorum...
  • quote:

sımdı ben dun aksam yedeklemeyı yaptım recevery 1 bıttı 4 dvd olarak sonra bırdaha ıstedı recevery 2 yazdı onuda yaptım hala dvd ıstıyor bunu anlamdım nıye bukadar uzun yedekleme yaptı ayrıca xp yuklersem cıhaza garantı dısı kalabılıcegını soyledıler teknosadan benım pek fazla laptop deneyımım yok bunları bılmek ıstıyorum...

evvela istersen xp istersen pardus yükle hiç bir şekilde ürün garanti kapsamı dışına çıkamaz
    recovery de fabrika varsayılan diski normalde 3 dvd bunu geçmemesi gerekiyor sizde neden 4 dvd anlayamadım
    ben recovery almadım gerek duymuyorum hdd de zaten kayıtlı (hdd 3 parça bunun 2 sini kullanıyorsun 3 . vista sürcü prog var ama bilgisayarımdan göremezsin gizlidir bu bölümü silmedikçede istediğin vakit vistayı kurabilirsin)
    xp yüklemek aslında çok mantıklı bende düşünüyorum zaten bi xp ye geçersen daha vistaya geçmeyi düşünmezsin zaten windows 7 geliyor
    xp ye geçmeni tavsiye ederim
    xp ye geçiş için gerekli unsurları toplar toplamaz burda paylaşırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeYLeR. -- 20 Mart 2009; 15:45:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: PeYLeR.

quote:

sımdı ben dun aksam yedeklemeyı yaptım recevery 1 bıttı 4 dvd olarak sonra bırdaha ıstedı recevery 2 yazdı onuda yaptım hala dvd ıstıyor bunu anlamdım nıye bukadar uzun yedekleme yaptı ayrıca xp yuklersem cıhaza garantı dısı kalabılıcegını soyledıler teknosadan benım pek fazla laptop deneyımım yok bunları bılmek ıstıyorum...

evvela istersen xp istersen pardus yükle hiç bir şekilde ürün garanti kapsamı dışına çıkamaz
    recovery de fabrika varsayılan diski normalde 3 dvd bunu geçmemesi gerekiyor sizde neden 4 dvd anlayamadım
    ben recovery almadım gerek duymuyorum hdd de zaten kayıtlı (hdd 3 parça bunun 2 sini kullanıyorsun 3 . vista sürcü prog var ama bilgisayarımdan göremezsin gizlidir bu bölümü silmedikçede istediğin vakit vistayı kurabilirsin)
    xp yüklemek aslında çok mantıklı bende düşünüyorum zaten bi xp ye geçersen daha vistaya geçmeyi düşünmezsin zaten windows 7 geliyor
    xp ye geçmeni tavsiye ederim
    xp ye geçiş için gerekli unsurları toplar toplamaz burda paylaşırım

tesekkurler xp ye gecmeyı su anda dusunmuyorum ama bakalım cok zorlarsa bızde gecerız sen kendıne kur burdan tarıfle bızde yaparız herhalde sızın kadar bılgım yok cunku benım...

• peyler hiç oyun yükledin mi veya undarcover cysis gibi ağır oyuları yükleyeb arkadaşlar oldu mu bene oyun performasını paylaşısan sevinirim bu arada bende aldım benide derneğe ekleyin ama fazla inceleme fırsatım olmadı ilk izlenimim iyi fakat biraz şarzı az gidio gibime gelio sizinki ne kadar gidio
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.