Şimdi Ara

ACER ASPİRE 6935G DERNEĞİ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.627
Cevap
21
Favori
427.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3dmark06 testini yaptım şimdi 5682 aldı. ss koyacağım birazdan
  •  ACER ASPİRE 6935G DERNEĞİ
  • webcam ile bir ss alabilcek var mı ?
  •  ACER ASPİRE 6935G DERNEĞİ

Florasan ışığında çekilmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackberry Smoke -- 19 Mart 2009; 20:23:16 >
  • arkadaşlar xp driveri yok mu yaa nerden inidirebilirim??
  • arkadaşlar bende yeni aldim beni de derneğe uye ediverin bari :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: disasterx

3dmark06 testini yaptım şimdi 5682 aldı. ss koyacağım birazdan

ayarlar defaulttamuı yoksa bi artırma fln uyguladınmı,bazı programları temizleynce puan daha cok artıyor demistin tam olarak neler yappmıssıtn

vista sp1 limi geliyor?,5+1 takılabiliyormuydu laptopa?
  • Ayarlar defaultda. Acerle gelen programları sildim sadece bide ccleaner le tarattım.
    Vista sp1 ile geliyor.5.1 de takılabiliyor
  • Vista SP 1 ile geliyor evet..Yasal olarak.
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

Yedekleme bitti..Çok kolaymış..Boşa panik yaptık
    Önce normal yedek aldı ,sonra 3 dvd ..Tamam deil mi başka birşey de yok zaten ?

Başka birşey yok tamamdır
    Dvdlerinizi iyi saklayın arkadaşlar:) Koybolursada aramızda paylaşım yaparız.

Yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun derneğe ekliyorum hemen

1 Webcam gerçekten iyi..Şimdi vista dan yeni messenger olayından başka memnunum..Yeni MSN berbat..Eski 7.5 Sürümünü yüklemeye çalışıyorum olmuyor..Yokmudur bir yolu ??
    2 Oyunlar için bakmadım henüz.Zaten indirmedim bile..İleride FİFA 08 denerim yazarım..
    3 Şimdi Acer in kendi programlarını halen tam çözemedim.Yoksa çözmeyeyim mi.
    Pil olayını nasıl kullanayım ; Dengeli olarak mi güç tasarrufu mu ? Yoksa farketmez mi ? Bugün devamlı prize takılı duruyordu..
    Yalnız şöyle birşey varmış ; kitapçık da yazıyor..Eğer şarj için üçlü dörtlü priz kullanacaksanız bu prizlerin adaptör voltajını kaldıracak olmalarına dikkat edin diye yazıyordu . Ara kablo kullanmak gerekiyor çünkü her yerde olmuyor bu laptop olayı..
    Son olarak tecrübeli Vista kullanıcılarından tavsiyeler paylaşılsın isterim ne yapmak ne yapmamak gerekir Vistayı en hızlı kullanmak için ? Kısaca bilgileri paylaşırsak..Ben de öğrendikçe birşeyler eklerim...
    MCAfee ve C.Powerdirector programlarını da kuracağım...
    Şu Office olayını da aslında yasal olarak kullanmak istiyorum laptopta ama işte ne yapacağım bilemiyorum..20 hak kaldı

Şu andaki tek sorun ; Masaüstü pc nin WUS Usb adaptörü ile bağlanmaması ..

• Yeni format attım bilgisayara
    Vista puanımda Bellek(ram) 5.6 puan aldı bu sefer

Pilde ben dengelide kullanıyorum oyun vs. işlerde performansa getiriyorum
  • quote:

Yeni format attım bilgisayara
    Vista puanımda Bellek(ram) 5.6 puan aldı bu sefer

Pilde ben dengelide kullanıyorum oyun vs. işlerde performansa getiriyorum

Arkadaşım formatı direk vista cdsi ile mi attın yoksa recovery olarak mı??? Bide sen hangi programları sildin vista puanın arttı??
    Gerçi benim için vista puanı okadar onemli deilde sadece merak ettim cevaplarsan sevinirim...

Bir de iki arkadaşim laptopu bende gordu ve onlarda aldı Laptopta şeytan tüğü var heralde...

Ayrıca buraya bi çok bilgi girmek istiyorum ama çizim derslerinden başımı kaldıramıyorum bunuda çay molasında yazdım Örneğin arkadaşlara bilgi olması için acer bio protection programını anlatmak isterdim nereden baksan resimli şekilde anlatmak 1-2 saatimi alır heralde... Ama en kısa zamanda anlatmayı düşünüyorum ayrıntılarıyla.

• quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

Vista SP 1 ile geliyor evet..Yasal olarak.

• merhaba arkadaslar benıde eklersenız sevınırım lısteye..

bıde bı sorum olucak ben 3 gun once aldım teknosadan arkadasım calısıyor o back up'ı d ye yaptı yede orda var ama ben bıde cdye yazmak ıstıyorum acaba nasıl yapıcam ....ılk kurulurken cıkan ekranı bulamıorum bulsam yapıcam orda cdye yaz cıkıodu ama acaba pc nın neresınde sımdı bı yardımcu olursanız sevınırım...

• java kuramadım bi türlü ya link verebilecek varmı
  • Galiba çoğumuzun ilk göz ağrısı oldu bu 6935

Ben bu cihazı aldım ve kullanıyorum. Benide alın aranıza
  • quote:

Orjinalden alıntı: ice2blue

Galiba çoğumuzun ilk göz ağrısı oldu bu 6935

Ben bu cihazı aldım ve kullanıyorum. Benide alın aranıza

Aldık gitti hayırlı olsunn

Grid yükledim az önce hayran kaldım:)
  • arkadaslar cok sukur bende kavustum bugun notebookuma yalnız bı sorunum var ılk actıgımda dokunmatık bolum calısıyodu ancak daha sonra ışıkları yanmasına ragmen calıstıramadım farkında olmadan bıseymı yaptım acaba bı yardım edebılecek olan varsa cok guzel olur.bırde ben genelde evde kullanacagım ıcın adaptorde kullanıyorum dogrumu yapıyorum?yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: chomar

arkadaslar cok sukur bende kavustum bugun notebookuma yalnız bı sorunum var ılk actıgımda dokunmatık bolum calısıyodu ancak daha sonra ışıkları yanmasına ragmen calıstıramadım farkında olmadan bıseymı yaptım acaba bı yardım edebılecek olan varsa cok guzel olur.bırde ben genelde evde kullanacagım ıcın adaptorde kullanıyorum dogrumu yapıyorum?yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler.

Reset atınca düzel o büyük ihtimalle. BEnde hep ec takılı kullanıyorum doğrudur
  • arkadaslar birisi xp driverlarinin linkini versin yahu kaldi öle bilgisayar :(
  • Bende dün aranıza katıldım arkadaşlar. (Derneğe giriş ücretsiz ise benide kayıt edin) Bu benim ilk dizüstüm inşallah sorun yaşamam birde şu vista puanına nasıl bakılıyor yükseltmek içim ne yapılıyor.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.