Şimdi Ara

ACER ASPİRE 6935G DERNEĞİ (224. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.627
Cevap
21
Favori
427.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lehim falan o ince işlere basit bile olsa girmek istemyiorum
    Zaten satarsam da parça parça değil bütün satarım.Bilemiyorum şu an için.Elimde 4 gb ram fazla var ama uyumlu mu değil mi bilmiyorum ? Onları takar jack girişi yaptırır,bir de içini temizletir daha da kullanırıım zaten 6935'i . Ama son zamanlarda açmadığım için fazlalık gibi geliyor
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    anakart ddr2 ve ddr3 (max 1333mhz) destekliyor. rami taktıktan sonra bilgisayar açılıyorsa destekliyordur, acılmazsa geri eski ramleri takarsınız
  • Dostlar ben benim 6935 revize ettim bir süredir

2gb 533 mhz
    4gb 600 mhz
    toplam 6gb ram

cdrom u söküp yerine 500gb hdd
    120 gb ssd'yi de hdd bölümüne taktım bu şekilde 2 hdd kullanıyorum
    usb 3.0 için pcmci card
    modelini hatırlamıyorum ancak wifi kartı da yeniledim.

cihaz her ihtiyacıma cevap veriyor. Oyun oynamıyorum onu belirteyim.
    Genelde photoshop ve indesing kullanıyorum. Yalnız video renderların da sıkıntı yaşıyorum. Bunun için işlemci ve ram'lerde revize şart görünüyor.

Alet pm45 chipset li olduğu için 1066 fsb destekliyor. Bunun için 1066 fsb bir işlemci düşünüyorum.
    daha önce forumda bu alete 1066 fsb işlemci takan arkadaş var mı? önerisi ne olur?
    benim inceleyebildiğim kadarıyla şu işlemcilerden biri işimi görecek;

Intel® Core™2 Duo Processor T9900 (6M Cache, 3.06 GHz, 1066 MHz FSB)
    Intel® Core™2 Duo Processor T9800 (6M Cache, 2.93 GHz, 1066 MHz FSB)
    Intel® Core™2 Duo Processor T9600 (6M Cache, 2.80 GHz, 1066 MHz FSB)
    Intel® Core™2 Duo Processor T9550 (6M Cache, 2.66 GHz, 1066 MHz FSB)
    Intel® Core™2 Duo Processor T9400 (6M Cache, 2.53 GHz, 1066 MHz FSB)

Intel® Core™2 Duo Processor P9700 (6M Cache, 2.80 GHz, 1066 MHz FSB)
    Intel® Core™2 Duo Processor P9600 (6M Cache, 2.66 GHz, 1066 MHz FSB)
    Intel® Core™2 Duo Processor P9500 (6M Cache, 2.53 GHz, 1066 MHz FSB)

Bu işlemcilerden elinde olan varsa pm atarsa ve uygun fiyat verirse almayı düşünüyorum.

birde işlemciyi yükseltince 8gb ram görüyor mu alet. Tecrübe eden var mı? Çünkü pm45 chipset 8gb'a kadar destek veriyor bildiğim kadarıyla. eğer desteklerse 2x4 olmak üzere dd3 1066 yada 1333 ram almayı düşünüyorum.

diğer taraftan cihazda windows 8 ve Macos Mountain lion olmak üzere çift işletim sistemi kullanıyorum.

Bu kadar para harcamaya ne gerek var diyen arkadaşlara bu iki sistemi stabil şekilde kullanabilen çok az cihaz olduğunu söylemek isterim. benim ikisine de ihtiyacım var. Tabi gönül ister bir tane macbook pro almak. ancak 4000tl gibi fiyatı var istediğim cihazın. Dolayısı ile emektar 6935 i kullanmaya devam bir süre daha :)

Fikir ve önerilerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cnsngr

merhaba beyler bende bu acer 6935 kullanıcısıyım sizden ricam bu laptopu en yüksek performansda nasıl kullanabilirz ben şu anda rami 6 gb a yükselttim ve windows 8 kullanıyorum bu laptopun için en mantıklı işletimn sistemi nedir ve en yüksek performans için ne yapabiliriz. şimdiden teşekkürler

hocam ankara içi satabilirim :D ama tek sorun ekranımın bir bölümü kırık :D bunu halledebilirsen satayım sana onun dısında bir problemi yok. Satamazsamda problem degil lcd monitöre baglayıp on numara kullanıyorum :D
  • Arkadaşlar pc'nin 3tane usb giriş yeri,var. Ve bende 2si çalışmıyor. Çalışanda pc'yi kullandıktan bir süre sonra devre dışı oluyor ve pc yi yeniden başlatmak gerekiyor.bunu bir çözümü var mıdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pes 2013 "14 degil ")) calistirabilen var mi bu laptop donaniminda )

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Pes 2013 "14 degil ")) calistirabilen var mi bu laptop donaniminda )

bende pes 13 rahat çalışıyor
  • Herhangi bir donanim eklediniz degisiklik yaptiniz mi

• quote:

Herhangi bir donanim eklediniz degisiklik yaptiniz mi

donanım eklemeden öncede oynuyordum donanım olarak t6400 işlemcimin yerine p 8700 işlemci tktım
  • Hmm o halde ben ram taktirirsam uyumlu olursa tabi daha iyi olur ben de calistirabilirim
    Sasirdim dogrusu )

• quote:

Hmm o halde ben ram taktirirsam uyumlu olursa tabi daha iyi olur ben de calistirabilirim
    Sasirdim dogrusu )

sizde çalışmıyormu?
  • 2012 takiliyordu.2013 denenedim yarin denerim

• Denemedim ama sistem özelliklerinden denetledim cpu yetersiz uyarısı verdi
    Ben bu anakarta hangi özellikli işlemci takabilirim ? ram 4 oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 19 Mart 2014; 20:07:40 >
  • bende cpu "ok" yazıyor
  • siz yükseltmişsiniz.ne kadara mal oldu acaba
    hocam bende yükseltmeden öncede ok yazıyordu şimdide ok yazıyor yani her türlü oynuyordum ben bir sorun yoktu sizde bir sorun var gibi. 50 tl gibi bir rakama işlemciyi almıştım
  • Siz hangi siteden kontrol ettiniz ? 50 lira iyiymiş.Çok fark oldu mu peki
    neyi kontrol ettim hocam?
    kastınız "ok" olayını ise oyunun yüklü olduğu yere girin pes2013.exe dosyasının olduğu yerde setting var onu açın yukarda sekmeler var en solda olması lazım sistemin durumunu gösteriyor ordan bakın derim
  • hani oyun performanslarının yer aldığı siteler olur , oyun isimini seçersin senin sistemine göre rapor verir falan.onlardan bahsettiim
    hocam ben okadarını bilemiyorum masaüstü deseniz ekran kartı karşılaştırmaları var fakat laptopta bilemiyorum

benim yazdıklarım tamamen kendi tecrübelerim.
  • 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.