Şimdi Ara

ACER ASPİRE 6935G DERNEĞİ (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.627
Cevap
21
Favori
427.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    pek doğru da olmayabilir belki.Bir deneyeyim bakalım 2013 yükleyerek.
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    hocam fraps adlı programı indirin fps nize ordan bakın ben 60 fpsde oynuyorum
  • 2008 yılında aldın bir kez servise gitti oda parmak okuyucusu ve batarya için orjinal çalımayan parca aksesuar.tıkıt tıkıt calışıyor win7 ile stabil calışıyor oyun vs.oynamadım için yetiyor artıyor bazen 4 gün civarı acık kalıyor torrent için.ve bir güne beni üzmedi.Bir daha bolyle pc şansım tutacağına emin değilim :) o yuzden bu cihaz 4 yıl daha götürü beni.Arada fanı temizliyor yetiyor.Bu arada makınamda cizik dahi yok :)
  • Laptobu 180 gb İntel SSD ile W7 'ye güncelledim. Sol taraftaki multimedia tuşları sorunsuz çalışıyor. Seste de sıkıntı yok.Pes 2013'ü sıkıntısız oynayabiliyorum. Hatta COD4 ortalama 30 fps, Crysis1 orta ayarlarda çok akıcı olmasa da oynanabiliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradox67 -- 15 Mayıs 2014; 23:41:48 >
  • ysfuygulama kullanıcısına yanıt
    http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=24&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false

win8.1 için burdan indir.
    32bit-64bit ona göre 1 ve 2. sıradaki 2.73lerden birini indir kur.
    1 seneyi geçik 8 ve 8.1 kullanıyorum. bir sıkıntıdan dolayı win 7'ye dönüş yapmayı dusunuyorum. belki bu pazar geri win 7 kurarım.
  • hocam ben de 8 var dediğin gibi indirdim yükledim olmuyor :(
  • Merhaba arkadaşlar bende 6935g kullanıcısıyım bir senedir 3 gb ram 512 ekran kartı olan modeli. Yalnız ısınma yaptığı zaman bezdiriyor beni onun haricinde çok memnunum. Size sorum bu bilgisayara yükseltmeler yapabilir miyim yani ram ekran kartı gibi. Çok ısınıyor çünkü oyunun ortasında beni çıldırtan derecede... (Örn LOL)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PraNgA4 P kullanıcısına yanıt
    öncelikle ben de 6g ram var 4+2 eğer 4gb bir ram alıp 1 gb ile değiştirirsen performans artışı söz konusu onun dışında işlemci değiştirmek vs bence ölü yatırım olur ısınma konusunda düzenli fan temizliği ve harici soğutucu koyarsanız altına bir nebze yararı olucaktır vaktin varsa RMclock utulity araştır onu da uygulayabilirsen pek sıkıntı yaşamazsın tabi sütcü beygirinden fazla da bişey beklememek lazım.batılfield 2 yi online oynuyorum sıkıntısız lol falan rahat oynatması lazım
  • Bu bilgisayarda ciddi ısınma sorunu var ve buna bağlı olarakta kendini sınırlıyor. Mesela oyuna girdiniz başta kasma yok 2-3 dk sonra çok kasıyor diye üzülüyorsunuz. Aslında performanslı bir makine fakat kendini sınırlamadığı sürece. ThrottleStop isimli uygulamayı deneyin belki faydasını görürsünüz.Bu uygulama sınırlamayı kaldırıyor diye biliyorum.
  • rmclock utulity de aynı problem için kullanıma uygun ayarlarını düzgün yapmak lazım sanırım cihazın biosunda yapılan bir ayarlama diğer bilgisayarlar 80dereceyi görürken ben 60 dan yukarı çıkamadım daha bilgisayar bu sıcaklığa geldiğinde hemen işlemcinin gücünü kesiyor ve cihaz oyunda teklemeye başlıyor başıma şöyle bir durum geliyor pes 2013 oynarken bir maç sonra takılmaya başlıyor sonra takılmalar atlamalar artıyor 15 dk sonra oyunu oynarken bilgisayar bir açılıyor takılma falan kalmıyor herşey düzeliyor süper bir akıcılıkla oyunu oynuyorsun hemde istediğin kadar bunu sebebini hala anlayamadım mesela
  • Yedek parça satan arkadaş varsa bana hangi parçaları olduğunu mesaj atsan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysfuygulama

rmclock utulity de aynı problem için kullanıma uygun ayarlarını düzgün yapmak lazım sanırım cihazın biosunda yapılan bir ayarlama diğer bilgisayarlar 80dereceyi görürken ben 60 dan yukarı çıkamadım daha bilgisayar bu sıcaklığa geldiğinde hemen işlemcinin gücünü kesiyor ve cihaz oyunda teklemeye başlıyor başıma şöyle bir durum geliyor pes 2013 oynarken bir maç sonra takılmaya başlıyor sonra takılmalar atlamalar artıyor 15 dk sonra oyunu oynarken bilgisayar bir açılıyor takılma falan kalmıyor herşey düzeliyor süper bir akıcılıkla oyunu oynuyorsun hemde istediğin kadar bunu sebebini hala anlayamadım mesela

aynı durum bendede söz konusu. 15 dklık maçın 70. dakikasından sonra iptal ekran kartı cehennem gibi yanıyor oyun takıla takıla devam ediyor. LoL de aynı şekilde oyunun sonlarına doğru yoğun kapışma esnasında çok donma yaşıyorum.

ThrottleStop Programı kullanımı hakkında bilgi verirseniz sevinirim indirdim şuan uygulamayı çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PraNgA4 -- 20 Nisan 2014; 23:36:58 >

• ram konusundaki deneyimimi paylaşayım

2 adet 4 gb lık kingston ddr3 1333 mhz ram taktım 8 gb olarak makina açılmadı.
    fakat her bir rami tek başına takarak makineyi açtım 4 gb şeklinde çalıştı her ram.
    elimdeki 2 gb ram ile birlikte taktığımda 4+2 = 6 gb şeklinde makina açtı ve sorunsuz kullanıyorum ramler 1066 mhz hızında çalışıyor ama işin garip yanı her slot 4 gb şeklinde tek parça çalıştırıyor ama dual olarak 4+4 çalıştırmıyor.
  • Arkadaşlar 6935g için parça ihtiyacı olanlar bana ulaşsınlar, uygun fiyata her parçasını (ekran, işlemci, ekran kartı, board, vs ) uygun fiyata verebilirim.
  • kullandıgınız ekran kartı sürücüsü nedir beyler ? benimki 2008 den kalma bişey uyumsuz diyor ne indirdiysem ..
  • BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    nvidia nın sitesinden indirdiğim sürücüyü kullanıyorum bir sıkıntı yok gt9600m lacak siz m olmayanı indirmiş olabilir misiniz?
  • Arkadaşlar merhaba.

2008 yazında 6930G almıştım acil parayı sıkıştığım için o ara satmak zorunda kaldım. O günden bugüne belki 6-7 laptop değiştirdim. Lenovo hariç başka hiç bir cihaz bu sesi ve stabilliği bulamadım.

Neyse...

Dün sahibinden de dolanırken 450 TL'ye 6935G gördüm T6400 CPU 9600GT GPU olandan 3GB'da RAM var üzerinde. Hemen bugün aldım. Cihaz kozmetik olarak tertemiz sadece batarya normal olarak yarım saat gidiyor ve ekranda sağ altta ısınmaya bağlı beyazlama oluyor aldığım adam 7-8 ay önce ikinci el ekran buldum 200 TL'ya taktırdım dedi, bende içimden "la iyi kazık atmışlar adama 2. el ekran 200 TL'ya diye) daha sonra ekranı araştırayım derken anladım neden 2.el 200 olduğunu.

Evde boşta duran 32GB SanDisk SSD'yi taktım direk ve Windows 8.1 kurdum.

Bu cihaz Windows 8.1 kullanan var mı driver konusunda sıkıntı yaşayan var mı?

Ayrıca zamanında 6930G kullanırken Vista'dan XP'ye dönüş yaptığım zaman beni o tatmin eden sesi alamamıştım sanırım bir program desteklemiyordu XP'yi o ara sırf o ses için Vista Ultimate kullanmak zorunda kaldım. Şimdi yine o ses yok, acaba bunun driver veya programını nasıl temin edebilirim, acerin sitesine baktım ama çözmedim.

Var mı bilgisi olan.

• quote:

Orijinalden alıntı: annuity

Arkadaşlar 6935g için parça ihtiyacı olanlar bana ulaşsınlar, uygun fiyata her parçasını (ekran, işlemci, ekran kartı, board, vs ) uygun fiyata verebilirim.

LCD Ekran fiyatı ne kadar acaba? Birde durumu nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unalozturk

Arkadaşlar merhaba.

2008 yazında 6930G almıştım acil parayı sıkıştığım için o ara satmak zorunda kaldım. O günden bugüne belki 6-7 laptop değiştirdim. Lenovo hariç başka hiç bir cihaz bu sesi ve stabilliği bulamadım.

Neyse...

Dün sahibinden de dolanırken 450 TL'ye 6935G gördüm T6400 CPU 9600GT GPU olandan 3GB'da RAM var üzerinde. Hemen bugün aldım. Cihaz kozmetik olarak tertemiz sadece batarya normal olarak yarım saat gidiyor ve ekranda sağ altta ısınmaya bağlı beyazlama oluyor aldığım adam 7-8 ay önce ikinci el ekran buldum 200 TL'ya taktırdım dedi, bende içimden "la iyi kazık atmışlar adama 2. el ekran 200 TL'ya diye) daha sonra ekranı araştırayım derken anladım neden 2.el 200 olduğunu.

Ayrıca zamanında 6930G kullanırken Vista'dan XP'ye dönüş yaptığım zaman beni o tatmin eden sesi alamamıştım sanırım bir program desteklemiyordu XP'yi o ara sırf o ses için Vista Ultimate kullanmak zorunda kaldım. Şimdi yine o ses yok, acaba bunun driver veya programını nasıl temin edebilirim, acerin sitesine baktım ama çözmedim.

Var mı bilgisi olan.

acerın sitesinden ses sürücülerini tekrar yükleyin (veya realtekin sitesinden). bir de win7 kullansanız daha iyi değil mi? win7 ile kullanıyorum 3 yıldır ses konusunda bir sıkıntı çıkarmadı. bu arada bizim laptopların ekran panelleri artık üretilmiyor o yüzden sıfır panel 450tl den kaktırıyolar millete

• quote:

Orijinalden alıntı: armutcan

quote:

Orijinalden alıntı: unalozturk

Arkadaşlar merhaba.

Neyse...

Var mı bilgisi olan.

acerın sitesinden ses sürücülerini tekrar yükleyin (veya realtekin sitesinden). bir de win7 kullansanız daha iyi değil mi? win7 ile kullanıyorum 3 yıldır ses konusunda bir sıkıntı çıkarmadı. bu arada bizim laptopların ekran panelleri artık üretilmiyor o yüzden sıfır panel 450tl den kaktırıyolar millete

Cevabın için teşekkür ederim.

Daha sonradan Windows 7 kurdum ama neler yaptıysam o harika sesi alamadım. Acer'in sitesinde Windows 7 Driver altında Ses Driver yok. Şuan Vista'nınkini indiriyorum birde böyle deneyeceğim. Siz hangi Realtek'in hangi sürümünü kurdunuz?

• 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.