Şimdi Ara

Acer Aspire 7 17.3 intel i7(8750h) 1060 6GB Tavsiye ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İntel 8. Nesil i7 işlemci
    1060 6 gb laptop

5240 tl vergi ile 6183 tl oluyor. Fiyat çok uygun geldi.Soğutması nasıldır. Ürün hakkında bilgisi olan var mı?

m.newegg.com
    Acer Aspire 7 17.3" IPS FHD 60 Htz GTX 1060 6 GB VRAM 8th Gen Intel 6-core i7-8750H 16 GB Memory 256 GB SSD Windows 10 Home VR Ready Gaming Laptop A717-72G-700J - ONLY @ NEWEGG - Newegg.com
    https://m.newegg.com/global/tr/product/N82E16834316435?Description=1060&cm_re=1060-_-34-316-435-_-Product&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisi olan yokmu?

• Ben de şuan 1060lı 17inch bi laptop bakıyorum. Masaüstü toplayacaktım vazgeçtim laptop alıcam. Nasıldır acaba bu cihaz bi de gelmesi falan ne kadar sürüyor, klavyesi tr mi merak ediyorum.

• billybeat B kullanıcısına yanıt
    ALmayın ısınır.
  • Hocam ben dé çok beğendim aleti ama yorum larını okursan herkes isinmasindan bahsetmiş bende şüphede kaldım almak konusunda

• Yabancı sitelerdeki incelemeleri, yorumları okuduktan sonra sipariş verdim ben. Helios 300'le aynı kasa bu bilgisayar, sadece dış dizaynı farklı. Kronik sorunu yok, soğutma performansı ortalama. MSI kadar serin değil ama Asus gibi cayır cayır da yanmıyor. GPU da sorun yok, CPU 80'leri görüyor oyun oynarken ama throttle yapmıyor.

Ram 2666, 2400 değil. Newegg yanlış yazmış. Ekran kaliteli ve overclock kaldıran bir ekran. 90hz'e kadar frame atlama olmadan overclock yapılabiliyor. SSD pcie, sata değil daha hızlı. Hard disk takviyesi yapabilirsiniz, boş sata slotu var. Thunderbolt yok ama HDMI 2. nesil, 4k monitöre bağlıyabilirsiniz.

Ürün sayfasındaki fiyata kargo dahil değil, 149 daha ekleyin. Newegg 30 gün iade, değişim garantisi veriyor. 1 sene de uluslararası garantisi var. Zaten fiyatı da Türkiye'ye göre çok iyi, beğenmezseniz 2. elde aldığınız fiyata rahat satarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fpmsmonj -- 27 Kasım 2018; 6:38:33 >
  • valla ben de günlerdir bakıyorum bundan iyisi yok gibi ama newegg'den de bişey almışlığım yok. Bir çılgınlık yapıp alacağım gibi ama bazı sorularım var:

1) priz uyuyor mu (220V?)
    2) USB sadece 2 tane
    3) Hdd sadece 1 tane (o da ssd ve kapasite çok az) ayrıca 1 tb filan takmak isterim takılıyor mu kolayca?

Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fpmsmonj

Yabancı sitelerdeki incelemeleri, yorumları okuduktan sonra sipariş verdim ben. Helios 300'le aynı kasa bu bilgisayar, sadece dış dizaynı farklı. Kronik sorunu yok, soğutma performansı ortalama. MSI kadar serin değil ama Asus gibi cayır cayır da yanmıyor. GPU da sorun yok, CPU 80'leri görüyor oyun oynarken ama throttle yapmıyor.

Ram 2666, 2400 değil. Newegg yanlış yazmış. Ekran kaliteli ve overclock kaldıran bir ekran. 90hz'e kadar frame atlama olmadan overclock yapılabiliyor. SSD pcie, sata değil daha hızlı. Hard disk takviyesi yapabilirsiniz, boş sata slotu var. Thunderbolt yok ama HDMI 2. nesil, 4k monitöre bağlıyabilirsiniz.

Ürün sayfasındaki fiyata kargo dahil değil, 149 daha ekleyin. Newegg 30 gün iade, değişim garantisi veriyor. 1 sene de uluslararası garantisi var. Zaten fiyatı da Türkiye'ye göre çok iyi, beğenmezseniz 2. elde aldığınız fiyata rahat satarsınız.
    Hocam alıp kullandıktan sonra bizi bilgilendirir sen çok memnun olurum bende alabilirim senin yorumuna göre ama ısınma olayı mühim

• alan varsa deneyimini paylaşabilir mi acaba
  • ufo U kullanıcısına yanıt
    1) Adaptör 220V'ı destekliyor ama fiş Amarikan tip 3 dişli. Ya dönüştürücü alacaksın ya da adaptörden prize giden kabloyu değiştireceksin, komple yeni adaptör almaya gerek yok. Ben eski laptopun kablosunu taktım adaptöre.

2) 2 USB 2, 1 USB 3.0, 1 USB 3.1 gen 1, toplam 4.

3) Boş SATA slotu var. Eski laptopun HDD'sini taktım, gördü. Ayrıca kızak, kablo falan almaya gerek yok, içinde var.
  • kaya26 K kullanıcısına yanıt
    Furmark GPU 70 civarı. Prime95 CPU 70 civarı. Furmark + Prime95 GPU 70-75, CPU 90'ı geçiyor. 3 oyunla denedim şimdiye kadar. FEAR, Darksiders 3 GPU 65-70, CPU 75-80. NFS - Payback GPU 70-75, CPU 80-85, arada 90'ı görüyor, turbo fan devreye girince düşüyor. Vsync'i açınca 85'i geçmiyor. Hocam ben bir yandan kara Cuma'yı beklerken bir yandan incelemeleri okuyordum. 8. nesil i7'lı makinalarda ısınmayan yok. MSI GP63 bile 90'ı görüyor stres testte. Peki en iyi soğutma performansı hangi laptopda diye sorarsan yeni nesil Lenovo Legion'lar (Y530, Y730). Ben 17 inch, 1060'lı laptop istediğim için bunu aldım yoksa Lenovo alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fpmsmonj

Furmark GPU 70 civarı. Prime95 CPU 70 civarı. Furmark + Prime95 GPU 70-75, CPU 90'ı geçiyor. 3 oyunla denedim şimdiye kadar. FEAR, Darksiders 3 GPU 65-70, CPU 75-80. NFS - Payback GPU 70-75, CPU 80-85, arada 90'ı görüyor, turbo fan devreye girince düşüyor. Vsync'i açınca 85'i geçmiyor. Hocam ben bir yandan kara Cuma'yı beklerken bir yandan incelemeleri okuyordum. 8. nesil i7'lı makinalarda ısınmayan yok. MSI GP63 bile 90'ı görüyor stres testte. Peki en iyi soğutma performansı hangi laptopda diye sorarsan yeni nesil Lenovo Legion'lar (Y530, Y730). Ben 17 inch, 1060'lı laptop istediğim için bunu aldım yoksa Lenovo alırdım.
    Cevap için teşekkürler anladığım kadarıyla abartı bir ısınma durumu yok yorumlarda bazıları klavyeye el değmeyecek kadar ısınıyor yazmışlardı hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

• aspergersendrom01 kullanıcısına yanıt
    Cuma günü sipariş verdim, tam bir hafta sonra, bir sonraki cuma elime geçti. Yalnız ben İstanbul'dayım, başka şehirde birkaç gün uzayabilir. Fedex getiriyor, Türkiye içi MNG dağıtıyor. Gümrüğü kendileri hallettiler, benden ekstra ücret veya vekaletname istemediler.
  • aspergersendrom01 kullanıcısına yanıt
    Cuma günü sipariş verdim, tam bir hafta sonra, bir sonraki cuma elime geçti. Yalnız ben İstanbul'dayım, başka şehirde birkaç gün uzayabilir. Fedex getiriyor, Türkiye içi MNG dağıtıyor. Gümrüğü kendileri hallettiler, benden ekstra ücret veya vekaletname istemediler.
  • fpmsmonj F kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun, cihaz hakkindaki dusunceleriniz neler memnun kaldiniz mi? Kisa bir inceleme yaparsaniz cok iyi olur. Bir de ust mesajlarda 1 yil uluslararasi garantisi var demissiniz, acer markasinin uluslararasi garantisi mi vardi?

• ben bu urunu 4 subatta aldim 7 subatta sorunsuz sekilde tarafima teslimati yapildi tnt kargo yapiyor teslimati bana toplam maliyeti kargo dahil 6280 tl ye mal oldu gumrukle filan ugrasmiyorsunuz zaten gumruk vergileri dahil hepsni pesin aliyor sizden .hatta siparisden 2 gun sonra 500 tl lik indireme girmisti iyi takip etmek lazim .icinden cikan priz amerikan tipi ben eski laptoun prizini takiyorum sorunsuz kullaniyorum.

kasa aluminyum kasa hos tasarami var
    ekran ips fhd 17.3 inch
    ssd cok iyi intel 600p 256 lik m2nvme ssd var okuma/yazma sirali 1536/569 cikti testlerde malasef kapasite yetmiyor takviye yapmaniz lazim bos 2.5' slot var
    klavye aydinlatmali beyaz renkte ve ingilizce klavye
    win 10 home ile geliyor office 365 var ama trial surumu
    simdye kadar gta 5 very high da ve fifa 18 de ayni sekilde oynadim cok abarti bir isinma sorunu yok
    ben bu cihazi cad programlari icin aldim solidworks vs .
    islemci ve gtx 1060 ekran kartini biliyorsunuz anlatmaya gerek yok
    genel anlamda cok memnunm makinadan

newegg sitesinden alisveris yapmanizi oneririm ben bir sorun ile karsilasmadim cok iyi sekilde paketlemesi vardi ve dedikleri tarihtede teslimati yaptilar.

hatta cok uygun masa ustu sistemleri var dusunulebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.