Şimdi Ara

ACER ASPIRE 7741G KULÜBÜ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
2
Favori
37.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm arkadaşlar laptopumun 1 tuşu kırıldı acaba sadece tuş satan yer nerden bulabilirim
  • Teknik Servis ile temasa geçin. Daha öncede böyle bir konu vardı sanırım tek tuş değil takım olarak değiştiriyorlar. Sonucu yazarsanız bilgilendirmek amacıyla iyi olur.
  • Evet tek tuş değişimi yokmuş. Takım olarak değiştirme ne kadar dediğimde "ortalama olarak 165 ile 230 tl arasındadır." dediler.
  • ben basic üstüne şifre girerek ultimate e yükseltme işlemi ile kullanıyorum şu an gereksiz programları falan kaldırmıştım. benim dikkatimi çeken şu konu .

canımı çok sıkıyor. herhangi bir filmi seyrederken bazen görüntüde titreme şeklinde bişeyler oluyor. yani görüntü akıcı hareket etmiyor bazen. buna benzer bir sorunla karşılaşan oldu mu?

dx 3d yani dx11 oluyor sanırsam onu kurdum kodekler kurulu anlamadım daha önce seyrettiğim diziler mesela mentalist seyrederken bazı sahnelerinde tekleme gibi durumlar söz konusu . bu neden olabilir?

umarım derdimi anlatabilmişimdir?

yani mesela adam kafasını sağdan soal doğru çevirirken akıcı biçimde değilde bazen bu tür saheneler tekleyerek gerçekleşiyor.
  • diğer kurulu tüm kodekleri kaldırın hocam k lite codec pack kurun ama artık son zamanlarda o da takılma yapıyor dikkatimi çekti splash pro kullanıyorum ben işlemci yerine gücünü ekran kartından alıyor.
    ayrıca film izlerken ekran kartını atiyi seçin intelde takılma yapıyor olabilir
  • k lite yüklü denemediğim video oynatıcı kalmadı ama hepsinde aynı hatalar var. film ya da dizi seyrederken donmalar oluyor. sonuçta kaliteli bir ekran kartı olan bir dizüstü.

ekran kartı ati yi seç demişsiniz de onu nasıl seçerim ?
  • Splayer yada Splash Pro dan vaz geçmemin nedeni dvd leri oynatamamdı. ani dvd yi taktığımda ekrandaki oynat yada dil seçeneği bölümlerine tıklayamıyordum. VLC kullanıyorum şimdi memnunum ancak Splash güçlü ve iyi bir oynatıcıdır. GPU kullanma olayı bi kaç oynatıcı hariç hepsinde var.
  • sağ tıklayınca değiştirilebilir grafikler yokmu sizde ? eğer yoksa tahminimce zten atiyi kullanıyordur.bazen çok codec fln kurunca çakışma yapabilir ben temiz kurulum yaptıktan sonra k lite codec kuruyorum bi sorunla karşılaşmadım vlc de iyi bi alternatifdir onu denediniz mi ?
  • km player kullanıyorum çün mkv uzantılı videolarda çoğu oynatıcıda eskiden donarak filmler oynuyordu ondan bu yana kmplayer kullanıyorum ama bana mı öyle geliyor anlamadım başka bir pc de deneyim diyorum ama bilmiyorum ki.
  • deneyin bakalım hocam
  • Arkadaslar öncelikle herkese merabalar. Aranıza bende 1 ay önce katıldım.Beniki i5-480 m hd 5650 ekran kartlı 4 gb ram 500 gb 5400 rpm harddiskli laptop.
    Benim bilgisayarda bir sorun var , oyun oynarken kendini kapatıyor. Bunun nedeni ısı olabilir 75 derece felan görüyor Blur adlı oyunu oynarken ve ilk başlarda kapanırken kapatılıyor diye kapanıyordu.Şimdi direk kapatmaya başladı.Ben win 7 ultşmate kurdum ve hiç sarjda kullanman sürekli prizde bataryası takılı değil zaten laptopda.Bu sorunu nasıl çöezebiliriz?
    Bir arada virüs blastı cok güclü bana hiç bir sey yaptırmıyordu kendi kendine virüs taraması yapıyor ve 7-8 tane virüsbuluyor ve silmke için kredi kartı no nuzu felan istiyor.Bunu sistem kurtarma onarmayla çözdüm. Ovirüsten de kaynaklanabilir i bilmiyom ?
  • arkdasslar birde unutmadan kapandıktan sonra hemen basınca açılıyor ve everest e giriyom derce 52 gösteriyor sonra yavas yavas düsüyor. Benim laptop zaten 42 derecede calısıyor
  • öncelikle kaspersky kur d ve c yi güzelce tarat daha sonra combofix kullan.
    daha sonra bataryasını tak cihazın fişte kullan o şekilde bataryasız kullanmak tehlikelidir.

ayrıca cihazı masanın üzerinde mi kullanıyorsun ? vede oyuna girerken performasn moduna alıyormusun
  • Ben bilgisayara direk format atmayı düsünüyorum win 7 ultimate kuracam. Bataryasız kullanıca niye tehlikeli oluyor arkadas?
    dengelide kullanıyorum performans modnu anlamadım?
  • Ouyndan atma dediğin crysis2 demi gerçekleşiyor?
  • MAfia 2 adlı oyunda oluyor blur da oluyor
  • 1.Elektrik kesildiği zaman batarya olmazsa ani voltaj dalgalanmalarında anakartın gümleyebilir
    2.d sürücünü kaspersky ile tarat ondan sonra kur windows7 yi d sürücüsüne bulaşmış ise sen kurduktan sonra yine bulaşır.
    3.sağ alttaki pil simgesi var orada diğer güç seçeneklerine tıklayarak açılan pencereden performans modunu seçersen daha fazla verim alırsın
  • Kodek sorunu yasayan arkadaslar, ben aldigim gunden beri shark isimli kodek paketini kullaniyorum, bir sıkıntı hic olmadi.
    Mobilden girdigim icin tam ismini yazamiyorum ama googledan win 7 shark codec diye aratin bulucaksiniz....

Laptopu batarya ile kullaniriz 2 ay sonra batarya sizlere omur, kullanmazsin tehlikeli....
    Yahu arkadas, yapin kucuk guc kaynakli bir adaptor, kocaman adaptor parcasina monte seklinde, 10 dakikalik enerjili, ne bu cektigimiz...

Walla yatirimci olcan kullanican bu fikri....yapican bunu, adaptore bisekilde monte edicen.... Sonra standart olucak.... Ne harika olur....
  • arkadaşlar 6550 ekran kartlı modeli ne kadar şimdi
  • Bugün driver güncellemesi varmı diye amdnin sitesine bi bakayım dedim ne göreyim

daha bugün yeni bi güncelleme çıkmış indiriyordum fakat sadece catalyst control center ı güncelliyor yani içinde display driver yoktu bende önceden bulduğum linkteki 11.3 ü 11.4 yaptım ve oldu

Buradan indirebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezimuse -- 27 Nisan 2011; 21:39:03 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.