Şimdi Ara

ACER ASPIRE 7741G KULÜBÜ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
2
Favori
37.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tasocu

arkadaşlar bu notebooku almayı düşünüyorum, yorumlarınız nelerdir?

http://www.vatanbilgisayar.com/acer-as7750g-2416g64mnkk-as7750g-core-i5-2410m-2.3ghz-6gb-ddr3-640gb-17.3-dvdrw-1gb-hd6650m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=54911

bizim laptopların üst serisi ekran kartıda güncel seriden ama hd5650den çok az farkla biraz daha iyi ekranı büyük istiyorsan ağır olmaz diyorsan alabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

quote:

Orijinalden alıntı: tasocu

arkadaşlar bu notebooku almayı düşünüyorum, yorumlarınız nelerdir?

http://www.vatanbilgisayar.com/acer-as7750g-2416g64mnkk-as7750g-core-i5-2410m-2.3ghz-6gb-ddr3-640gb-17.3-dvdrw-1gb-hd6650m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=54911

bizim laptopların üst serisi ekran kartıda güncel seriden ama hd5650den çok az farkla biraz daha iyi ekranı büyük istiyorsan ağır olmaz diyorsan alabilirsin

zaten özellikle büyük ekran istiyorum, fazla taşımayacağım çünkü. teşekkürler.

• Pişman olmazsınız fiyat gayet iyi ancak birebir görme fırsatınız varsa inceleyin mutlaka bazıları kasanın kalitesinde şikayetçiydi çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dakmor

Pişman olmazsınız fiyat gayet iyi ancak birebir görme fırsatınız varsa inceleyin mutlaka bazıları kasanın kalitesinde şikayetçiydi çünkü.

gördüm ben bizimkinden hiçbir farkı yok hatta sana bi tavsiye 300 tl koyarsan üstüne packrad bell var elektro world de 15.6 ekran i7 2640 6 gb gt540 ekran kartı çok iyi bilgisayar haberin olsun marka yı duymamış olabilirsin ama avrupa da tutluan bi marka burda piyasada yer edinmek için fiyatları diğerlerine göre uygun bu ayarda bi acer toshiba asus en az 2.200 den başlar tercih senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: fb_boys

quote:

Orijinalden alıntı: dakmor

Pişman olmazsınız fiyat gayet iyi ancak birebir görme fırsatınız varsa inceleyin mutlaka bazıları kasanın kalitesinde şikayetçiydi çünkü.

gördüm ben bizimkinden hiçbir farkı yok hatta sana bi tavsiye 300 tl koyarsan üstüne packrad bell var elektro world de 15.6 ekran i7 2640 6 gb gt540 ekran kartı çok iyi bilgisayar haberin olsun marka yı duymamış olabilirsin ama avrupa da tutluan bi marka burda piyasada yer edinmek için fiyatları diğerlerine göre uygun bu ayarda bi acer toshiba asus en az 2.200 den başlar tercih senin

packard bell de acerın yan firmasıdır ama acerdan biraz daha kalitesiz bi üründür

• Ben de AS7750g sipariş verdim.Zaten çoğumuz oyun oynuyoruz.17.3 inç güzel bir tercih bence.6650 ekran kartı da yeter gibi.Masaüstü pc ya satarım ya da satılmazsa da birileri mutlaka çıkar.Çook büyük bir inceleme yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stargate_0404

Ben de AS7750g sipariş verdim.Zaten çoğumuz oyun oynuyoruz.17.3 inç güzel bir tercih bence.6650 ekran kartı da yeter gibi.Masaüstü pc ya satarım ya da satılmazsa da birileri mutlaka çıkar.Çook büyük bir inceleme yapacağım.

bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezimuse -- 1 Haziran 2011; 0:35:51 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stargate_0404

Ben de AS7750g sipariş verdim.Zaten çoğumuz oyun oynuyoruz.17.3 inç güzel bir tercih bence.6650 ekran kartı da yeter gibi.Masaüstü pc ya satarım ya da satılmazsa da birileri mutlaka çıkar.Çook büyük bir inceleme yapacağım.

bekliyoruz

Arkadaşlar ürün gelsin ben de bekliyorum.

Burada İ7 ve 6850 olan modelini incelemişler.Yüzde 82 gibi iyi bir puan almış.

http://www.notebookcheck.net/Review-Acer-Aspire-7750G-Notebook.45861.0.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 1 Haziran 2011; 14:12:57 >

• ses kartı güncelleme buldum

http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=24&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false

ben aşağıdaki

Vista, Windows7 Driver(64bits) Driver only (Executable file) R2.60 2011/5/6 47070k CN2 CN1 US1

seçeneğini yükledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterkoc

ses kartı güncelleme buldum

http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=24&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false

ben aşağıdaki

Vista, Windows7 Driver(64bits) Driver only (Executable file) R2.60 2011/5/6 47070k CN2 CN1 US1

seçeneğini yükledim

seste fark var mı hocam bende kurdum ama kulaklıkta biraz garip gibi geldi sesler

• Arkadaşlar usb 3.0 girişli taşınabilir harddisk almak istiyorum
    express kart diye bişey gördüm araştırırken bizim laptopa takılırmı acaba?
    veya başka türlü usb 3.0 girişli taşınabilir harddisk nasıl takılır böyle bişey mümkünmü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatal mistake
    Arkadaşlar usb 3.0 girişli taşınabilir harddisk almak istiyorum
    express kart diye bişey gördüm araştırırken bizim laptopa takılırmı acaba?
    veya başka türlü usb 3.0 girişli taşınabilir harddisk nasıl takılır böyle bişey mümkünmü?

malesef express kart girişi bulunmuyor usb3.0 taksaniz bile 2.0 modunda çalişir
  • Arkadaşlar ilk mesaja yeni kullanıcıları ekledim gözüm kaçan varsa PM atsın ekleyeyim.
    Bu arada laptopa SL kuruluyor ekran kartı hariç hepsi sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Ancak HD5650 için iyi bir sürücü yazılmadıkça yada derlenmedikçe ekran kartı sorunu çözülemez gibi duruyor. Ubuntu 11.04 de hafif ısınıyor makina ki bu tarz şikeyetleri başka marka kullananlarda da duydum. openSUSe ve Fedora da ki performansı genel olarak çok hoşuma gitti.
    COD Black OPS için yeni sürücü ile oynayan varmı bilmiorm ama bende eski sürücü ile daha akıcıydı sanki oyun 11.5 kullanıyorum şuanda.
  • 17 " güzel olay, yalnız taşıma çantasını ben Ankara'da zor buldum. Bilginiz olsun.
  • bu arada tek sorunum skype da sesli görüşme yaparken kendi dahili mikrofondan karşıya ses çok kötü hışırtılı gidiyor msn ya da skype da deneyen oldu mu? yoksa sadece bende mi sorun var? denemek için kulaklıklı mikrofon almayı dahi düşünüyorum?
  • kimseler yok mu?
    bios güncellemesini indirdim. 1.20 sürümünü kurmak istedim ama hata verdi "driver WDM 0x137" şeklinde bir hata veriyor neden olabilir?
  • Son 1-2 haftadır bir sorun başladı benim makinada. Şöyle ki;
    Anlık şekilde çok hızlı biçimde ekran kararıp düzeliyor. Ancak durduk yerde değil. Ya bir tuşa basınca( özellikle 1 tuş değil. isterseniz hepsine basın ancak sadece canı istediğinde oluyor) yada -en çok böyle oluyor- webde gezerken bir yere tıkladığımda anlık goruntu gidip geliyor ancak çok hızlı tabiki ilk baslarda goz yanılasaması bile sandım.Ekran kartının driverını güncelledim ancak değişen birşey yok.

Başına böyle birşey gelen oldumu daha önce ?
    Bu arada benim makine i5 480m hd6550 olan model
  • skype da sesli görüşme yaparken farklı bir mikrofon denedim ordan ses kaliteli gidiyor ama dahili mikrofondan karşıya çok kısık ya ad bozuk (robotik gibi) gidiyor neden olabilir?

acaba dahili mikrofon kalitesizi mi?

aynı sorunu yaşayan var mı?
  • dahili mikrofonda herhangibi sorun yok msnde denedim ben realtek ayarlarından bi bakarmısınız gürültü engelleme fln var onları bi deneyin

@dangerousman yanlı işletim sistemi sürümünü seçmiş olabilirmisin ? 32 64 bit
  • quote:

dahili mikrofonda herhangibi sorun yok msnde denedim ben realtek ayarlarından bi bakarmısınız gürültü engelleme fln var onları bi deneyin

@dangerousman yanlı işletim sistemi sürümünü seçmiş olabilirmisin ? 32 64 bit

Win7 64bit Ultimate kullanıyorum. Bu aralar sorun azaldı gibi ancak toptan goruntu gitmesinden tırsmıyor değilim

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.