Şimdi Ara

ACER ASPIRE 7741G KULÜBÜ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
2
Favori
37.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar, mikrofonu karşıdan duyarak test etmedim, konuştuklarım da bugüne kadar bişey demedi de, benim sıkıntım kameradan, görüntü çok kötü... ayarlardan düzeltsemde hep ağır koyu bir renk var, harici bir program ile iyileştirme mümkünmüdür acaba? Hp G62 var bizimkilerde, Cam gibi görüntüsü var... benimki nerdeeeeee
  • quote:

Orijinalden alıntı: pieceofmoon

Ya arkadaşlar, mikrofonu karşıdan duyarak test etmedim, konuştuklarım da bugüne kadar bişey demedi de, benim sıkıntım kameradan, görüntü çok kötü... ayarlardan düzeltsemde hep ağır koyu bir renk var, harici bir program ile iyileştirme mümkünmüdür acaba? Hp G62 var bizimkilerde, Cam gibi görüntüsü var... benimki nerdeeeeee

malesef kameradan sınıfta kalıyor
    microsoftun harici hd kameraları var cam gibi çok iyiler hatta burada test edilmiş fiyatı uygunsa onu alabilirsin
  • Bugün laptopu temizlerken end tuşunu kaldırdım yerinden 3 tırnak tutuo tuşları dikkat edin çok basit ve tırnak demeye bin şahit ister sistem yapmışlar kendim hallettim taktım yerine ama dikkatli olun silerken
  • bende alt tuşunu kırdım ya çatt dedi içim gitti oturtmaya çalıştım oturmuyo yamuk yumuk duruyo öyle
  • Oturtmadan önce tuşun ortasında ayakları birleştirmen gerekiyor bu şekilde anlatmam imkansız ancak söküp biraz incelersen farkedersin o şekilde iki ayağı iç içe geçirip (bişey anlamamışsındır gerçi) o şekilde oturtursan dengeli şekilde durur. Ancak tuşların ayağı o kadar basitki hani ikinci defa sökerken kırılcak zannettim oturttum artık çıkmasın die gözünün içine bakıyorum, bu masraftan kaçmakta değil başka birşey mantar tuş kullanmak...
    Bu arada Ati-AMD 11.6 sürcüsü çıktı
    quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

bende alt tuşunu kırdım ya çatt dedi içim gitti oturtmaya çalıştım oturmuyo yamuk yumuk duruyo öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dakmor -- 17 Haziran 2011; 12:11:58 >

• valla hiçbişey anlamadım ama uğraştım biraz oturdu ancak üst tarafı kalkık duruyo biraz garantisi biterse klavyeyi değiştircem ya 70tlymiş yeni klavye tek tuş 20

edit: amd 10.6 değil 11.6 olcak

edit2:ayrıca önceki ati driverlarında herhangibi pencere tam ekran iken pencereyi kapatma tuşunun oralarda takılma yapıyordu amd türkiyeye mail atmıştım ya okudular yada okumadılar bilmiyorum ama şimdi o sorun düzelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezimuse -- 17 Haziran 2011; 3:34:32 >
  • 10.6 sürücüsünü çok severdim gibi bir manevra ile kurtaralım durumu
    quote:

edit: amd 10.6 değil 11.6 olcak
  • Merhaba arkadaslar ,
    Bende Acer 7736ZG Laptop var.Daha alali 1 sene olmadi.
    Sarj %0 da ve "Prize takili,Dolmuyor" yaziyor hep. Sorun ne Olabilir?
    Fisi cektigimde Makine kapaniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

Merhaba arkadaslar ,

pil arızalanmış garantiye göndermeniz gerekiyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

Merhaba arkadaslar ,

pil arızalanmış garantiye göndermeniz gerekiyor

Sorun kesin bu mudur Hocam ?
    Bazi arkadaslarda Sarzda sorun vardir demislerdi.
  • sadece pili göndermeyeceksiniz zaten laptopu ve şarj aletinide göndermelisiniz teksik serviste gereken testleri yapacaklardır ve pil arızalı ise değişir.
    tahminimce pilin şarjını tamamen bitirmişsinizdir ondan olabilir
  • BIOS ve camera driverlarının yeni sürümleri çıkmış ancak camera driverını yüklemeye çalışırken camera bulunamadı hatası veriyor.
    Yeni bios da bi değişiklik göremedim
  • Cam için sürücüye gerek yokki? windowsun kendi gömülü sürücüleri işini gayet iyi yapıyor. BIOS için açıklamayı okumadım ne gibi bir değişiklik yapmışlar güncellemeye değermi?
  • açıkcası bios için bi fark göremedim ama vardır bi bildikleri diyordum ki yazarken aklıma geldi normalde touchpad i kapatınca restart ile tekrar açılıyordu onu düzeltmişler.
    wifi için denemedim hep kapalıydı yine aynı sorundan dolayı
  • İyi günler arkadaşlar arkadaşımda var bu laptop bende de fazla ram var acaba bu laptopun 4 GB ram olan modeli 4x1 mi yoksa 2x2 ram slotlumu bilgisi olan söylerse sevinirim. 4x1 ise 2 GB lık ramim var onu takıcamda.
    Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: can6prmk

İyi günler arkadaşlar arkadaşımda var bu laptop bende de fazla ram var acaba bu laptopun 4 GB ram olan modeli 4x1 mi yoksa 2x2 ram slotlumu bilgisi olan söylerse sevinirim. 4x1 ise 2 GB lık ramim var onu takıcamda.
    Şimdiden teşekkürler

2x2 şeklinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dakmor

quote:

Orijinalden alıntı: can6prmk

İyi günler arkadaşlar arkadaşımda var bu laptop bende de fazla ram var acaba bu laptopun 4 GB ram olan modeli 4x1 mi yoksa 2x2 ram slotlumu bilgisi olan söylerse sevinirim. 4x1 ise 2 GB lık ramim var onu takıcamda.
    Şimdiden teşekkürler

2x2 şeklinde.

teşekkür ederim
  • 7741G modelinde hd 6550 ekran kartlı modele sahibim.
    benim sıkıntım touchpad.kullanırken daha önceden kullandığım dell'e göre daha zorluyor gibi. dizde de var mı?
    2. sorum şu: mozillada kaydırma yapmıyor. ama explorerda kaydırmayı kullanabniliyorum.
    yoksa sürücü mü lazım ?
  • Mouse ayarlarından hızı biraz daha artırırsanız daha rahat kullanırsınız ayrıca sürücüyü yüklemeniz gerekiyor iki parmakla kaydırma döndürme gibi şeyler için
  • mozillada iken kaydırma çubuğunu kullanamıyorum ama explorerda bu tarz bir durum yok neden?
    aynı sorunu yaşayan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.