Şimdi Ara

ACER ASPIRE 7741G KULÜBÜ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
2
Favori
37.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok garip dünkü formattan önce benim wireless ışığı da yanıp sönüyordu downloada göre falan, artık yanıp sönmüyor, acer'in sitesindekiler haricinde driver kurmadım.Bu fark neden kaynaklanıyor acaba??

Bir de acer epower management gerekli bir uygulama mı?
  • Wireless ın ışığı driver ın verisyonlarının birinde yanıp sönüyor birinde sürekli yanıyorudu. Sürekli yananı buldum ben gereksiz takılıyordum gözüm
    e power managementın yaptığı işi windows güç ayarlarına hakimseniz oda yapar.
    quote:

Orijinalden alıntı: jturcoman

çok garip dünkü formattan önce benim wireless ışığı da yanıp sönüyordu downloada göre falan, artık yanıp sönmüyor, acer'in sitesindekiler haricinde driver kurmadım.Bu fark neden kaynaklanıyor acaba??

Bir de acer epower management gerekli bir uygulama mı?

• Hayırlı olsun hocam hoşgeldin aramıza
    quote:

Orijinalden alıntı: neverktulu

Beni de ekleyin listeye. Aşağıdaki laptop az önce elime geçti.

http://www.vatanbilgisayar.com/acer-as7741g-484g50mnkk-as7741g-core-i5-480m-2.66ghz-4gb-500gb-17.3-dvdrw-1024mb-hd5650-cam-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=52334#divDigerResimler

• Arkadaslar cpu-z yada ona benzer bir programla donanima baktimda, Bende i5 430m islemcili modeli var, Ram slotu dort tane gozukuyor, acaba dogrumudur?? 2 dolu 2 boş olarak
  • merhabalar benide dernege eklerseniz cok sevinirim. elimdeki laptopu amerikadan aldim sanirim Turkiye de bu model mevcut degil.http://www.walmart.com/ip/Acer-LX.PXB02.046/14906553
  • @pieceofmoon
    Ram slotlarına bakmadım hiç ama doğru olabilir.
    @ersan89
    İsmini listeye ekledim dostum
  • @ersan89 bu modelin i5 480lisi vardı vatanda, millet kapıştı bitti.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: jturcoman

@ersan89 bu modelin i5 480lisi vardı vatanda, millet kapıştı bitti.....

evet vatanın sitesinde de gözükmüyor. kullanıyorum şu an. maaşallah diyeyim. ps3 gibi pes 2011 oynuyorum plazmada :)
  • Fiyat baya da uygundu sanırım. Nediim acer a laf edenler utansın Şaka bi yana oyun oynarken neverktulu nun söylediği gibi oluyo, ben i3 işlemcili olanı kullanıyorum i5 kullananların performansı baya baya iyidir sanırım diğer uygulamalardada. Birde ssd olsaydı içinde tadından yenmezdi herhalde
  • Yahu arkadaslar, Bir haftadir laptop beni delirtecek. Donuyor surekli, firefoxu kullanirken firefox donunca pc komple donuyor. Kaspersky dandir diye sildim, avira yukledim yine ayni.
    Guest hesabini acip ordan kullandim hicbisey yok.
    Hangi program eklenti kasiyor anlamis degilim. Yuklu cok bisey olsa tamam dicem ama bi ofis, fotosop, bir-iki oyun.... Eski dual core da bile onlarca programim vardi. Tik yoktu.
    Formattan baska care varmidir? Denetleyip bilgi veren bir program varmidir?

i5 ten ben fazla performans alamadim. 430M olmasindandir belki. Bi oynadigim oyun aradasirada bad company2, onu da rahat oynayamiyorum. Bazen ultimateyi siilip basic'i tekrar kurayim diyorum, hic olmazsa windowsun gereksiz svchostlarindan kurtulurum..... Kararsizlik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynskzgl -- 25 Şubat 2011; 11:15:10 >
  • Merhaba arkadaşlar,

Ben de hard disk' i bölümlemeyi yapamadım. Alt+F10 ile recovery menusunden, "fabrika ayarlarına geri dön" ile denedım olmadı. Disk bölümlemeyi nasıl yapıyoruz?

7741G şu an için çok iyi. Bir sıkıntısını görmedim.
  • 1-2 hafta önce ethernetle nete bağlanabiliyordum, şimdi tanımlanıyor diyip kalıyor, ethernet sürücüsü ile ilgili bilgisi olan var mı?
  • Ethernet icin acer sitesinden surucuyu tekrar yukleyin ustune,o da olMazsa aygitlardan kaldirin tekrar yukleyin.
  • Windows 7yi kurcalarken bi yerde diski bolumle gibi bisey gormustum, gecen bende bolmek istedm ama bulamadim.

Onceki laptopumda, xp yuklu iken, Partition Magic programiyla bolmustum. Harici harddiskimi de boldum o programla
  • Partition magic programı sanal olarak mı bölüyor? yani formatta D' ye veya E' ye atılan bilgiler silinmeyecek mi?
  • Ben format esnasında disk bölümlemeyi soruyorum. eRecovery ile bu mümkün değil. 2. ya da 3. formatım bu.. aradım disk bölümleme diye birşey çıkmadı karşıma. Lütfen yardım edin. disk bölümleme yapmadan dosya almıyorum, program yüklemiyorum.. sadece bu foruma biri bişey yazmışmı diye bakıyorum, lütfen =)
  • Simdi dvd ile windows yuklerken, dvdyi boot edip, oradan diski bolumluyorsunuz, ayni Xp kurarkenki gibi. Onu soruyosan, o cok basit.
    Win7 dvd takiyosun, laptopu kapayip aciyorsun, dvd boot ise ekrana "CD den onyukleme icin bir tusa basin." yazisi cikiyor, basiyosun bir tusa, Win7 gerekli kopyalamalari yapip karsina bir ekran cikariyor, ekranda bolumu sil, yeni bolum ac gibi seyler yaziyor, Ordaki adimlari takip ediyorsun. HDD yi bolmus oluyorsun.

Yok eger sordugun şey, ben format attim, laptop acildi, windows yuklendi, hazir..... Simdi diski bolmek istiyorum diyorsan, win7 ً forumuna gir orda cevap bulursun. Eger bulamazsan dedigim gibi, partition magic programini kullan.
    Bu program Hdd yi bolerken, senin sectigin hafizayi, kullanilmamis kisimdan aliyor, yani, Sisteme hicbirsey olmuyor.
  • slm arkadaşlar vatanda bu modelin işlemcisi 480m görüüyor hepsiburada comdada ekran kartı 6550 görnüyor bu modelle o modeller aynımı
  • Arkadaşlar teşekkür ederim cevaplar için,
    Disk Yönetimi ile diskleri böldüm. Daha önce formatla kurmaya alıştıgımız için tereddüt ettim. Umarım bu şekılde sağlıklı olur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.