Şimdi Ara

ACER ASPIRE 7741G KULÜBÜ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
2
Favori
37.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dakmor

5650 ile 6550 arasındaki performans farkını inceledim ve şunu söyleyebilirim bazı oyunlarda aradaki performans farkı %10a kadar cıkabiliyor. genel olarak %3-5 arasında bir iyileştirme var. Bu durum genel olarak biz kullanıcılar için hissedilemeyecek bi fark. Ama şuan alınacaksa benim tercihim 6550 olurdu.

senin benim yok vatandaki model 6550 zaten sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: abdulkadir92

http://www.vatanbilgisayar.com/acer-as7741g-484g50mnkk-as7741g-core-i5-480m-2.66ghz-4gb-500gb-17.3-dvdrw-1024mb-hd6550-cam-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=52334

vatandan 14450 civarına aldım ürün nasıl kullanan varmı daha elime geçmedi benim

kardeşim seni fena kazıklamışlar !!!!!!

Ben 1450 aldım çünkü 10.000 tl'e

• yanlış yazmışım 1450 civarı dicektim ürün nasıl kullanıyomusun oyunlarda filan ısınıyomu bilgilendirirsen sevinirim
  • Canavar gibi laptop. Ben bugün vatan ile görüştüm. Ürün elime geçeli 8 gün olmuştu. 1 hafta içinde koşulsuz para iade veya değişim yapabileceklerini, bugün yani 8. günden sonra ise %10 farkla ürünü geri alabileceklerini söylediler. Ayrıca benim laptopum 5650 ekran kartlı, 6550 ile aralarında dağlar kadar fark yokmuş, biraz araştırdığım kadarıyla. Vatan bilgisayar bazen ilginçlikler yapabiliyor. Dün mesela fiyat 1700 küsür TL lere kadar çıkmıştı, bugün 1428 TL ye düştü. Herneyse, şu an alacak arkadaşlar 6550 ekran kartı ile alacaklar. Diyeceğim, sonuçta laptop alıyorsunuz, masaüstünün keyfini asla veremez. Ama fiyat performans olarak iyi alet. Düşünen arkadaşlar var ise tavsiye edebilirim. NFS Hotpursuit, FM 2011 ve PES 2011 oynuyorum. Isınma sorunu falan yaşamadım, maaşallah diyeyim(soğutucu almadım henüz). İsteyen olursa güncel bir sıcaklık testi de ekleyebilirim yukarıdaki oyunlara göre istek alabiliriz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: abdulkadir92

yanlış yazmışım 1450 civarı dicektim ürün nasıl kullanıyomusun oyunlarda filan ısınıyomu bilgilendirirsen sevinirim

dostum bende dün netten aldım muhtemelen yarın elimde olur sipariş takinden baktım bostancı da pc im yarın gelir bakar sölerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuffyBey -- 2 Mart 2011; 9:31:02 >
  • İyide ben vatan için konuşmadımki? Sadece 6550 modelimi satılıyor sanıyorsun? Durumu itibari ile 1.300tlden bir kuruş fazla veremeyecek kişi napcak? Ben bu araştırmayı bu para için nasıl bir performans sergilediğini yada değip değmeyeceğini anlamak için yaptım. Sonuçta kesinlikle vermeye değer bir laptop izlenimi edindim.
    quote:

Orijinalden alıntı: fb_boys

quote:

5650 ile 6550 arasındaki performans farkını inceledim ve şunu söyleyebilirim bazı oyunlarda aradaki performans farkı %10a kadar cıkabiliyor. genel olarak %3-5 arasında bir iyileştirme var. Bu durum genel olarak biz kullanıcılar için hissedilemeyecek bi fark. Ama şuan alınacaksa benim tercihim 6550 olurdu.

• kullanan arkadaşların hepsi olumlu diyor inş. sorun yaşamayız
  • i5 430M , hd5650 ekran kartli modeli var bende. Online film izlerim aksamlari, 1 tane sadece.
    Eninde sonunda laptop bigun yanicak demekten kendimi alamiyorum. İlla altina bisey koymam lazim. Ates gibi yaniyor.
    Ultimate yuzundenmidir anlamadim gitti
  • quote:

İyide ben vatan için konuşmadımki? Sadece 6550 modelimi satılıyor sanıyorsun? Durumu itibari ile 1.300tlden bir kuruş fazla veremeyecek kişi napcak? Ben bu araştırmayı bu para için nasıl bir performans sergilediğini yada değip değmeyeceğini anlamak için yaptım. Sonuçta kesinlikle vermeye değer bir laptop izlenimi edindim.
    quote:

quote:

tamam zaten bende vatanda şu an bulunan modeli söyledim ya, msj ı yazdığım tarihte vatan da 6550 vardı

• İşlemci sürekli sabit çarpanla çalışmıyor değilmi? Sıcaklığın bu kadar yükselmesi normal bi durum değil.
    quote:

Orijinalden alıntı: pieceofmoon

i5 430M , hd5650 ekran kartli modeli var bende. Online film izlerim aksamlari, 1 tane sadece.
    Eninde sonunda laptop bigun yanicak demekten kendimi alamiyorum. İlla altina bisey koymam lazim. Ates gibi yaniyor.
  • arkadaşlar makinem geldi süper bi alet görüntü olarakta hız olarakta

• quote:

arkadaşlar makinem geldi süper bi alet görüntü olarakta hız olarakta

hayırlı olsun aramıza hoşgeldin

• quote:

İşlemci sürekli sabit çarpanla çalışmıyor değilmi? Sıcaklığın bu kadar yükselmesi normal bi durum değil.
    quote:

i5 430M , hd5650 ekran kartli modeli var bende. Online film izlerim aksamlari, 1 tane sadece.

Dakmor; kardeşim Sürekli sabit çarpan da ne demek? bilmiyormuki, bildiğin kendi kendine alışıyor, hiçbirşeyine ellemedim... anlatırmısın kontrol edeyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alis4

quote:

arkadaşlar makinem geldi süper bi alet görüntü olarakta hız olarakta

hayırlı olsun aramıza hoşgeldin

güle güle kullan dostum

• Dostum işlemciler(amd intel fark etmez) sürekli maksimum değerde çalışmazlar bildiğin gibi. Belki güç seçeneklerinden yada başka bir program aracılığı ile işlemciyi sürekli tam yükte çalıştırıyordur. Everest, cpu-z bi bakarsan değerlere hem sıcaklık değerlerini kontrol etmiş olursun sadece online film seyretmekle çok ısınmaz laptop, ama için rahat olsun zaten sıcaklık çok yükselince kendiliğinden kapanır.
    quote:

quote:

İşlemci sürekli sabit çarpanla çalışmıyor değilmi? Sıcaklığın bu kadar yükselmesi normal bi durum değil.
    quote:

Dakmor; kardeşim Sürekli sabit çarpan da ne demek? bilmiyormuki, bildiğin kendi kendine alışıyor, hiçbirşeyine ellemedim... anlatırmısın kontrol edeyim...

• Bende siparişimi geçtim bugun yarın elimde olur. Aslında gözüme bunu kestirmiştim ancak aynı özelliklerde 400 lira daha ucuza acer bulunca hemen satın aldım. Packerdı gidip mağazada inceledim, kasa kalitesi cidden çok kötüydü. Resmen esniyordu. Şuan acer aspire 5920g kullanıyorum. Ve acer timelinex kasalarından almak istiyordum ancak istediğim gibi bir modelini bulamadım bu yüzdende yeni aspire serisini tercih ettim.
    Ancak aklımda bir kaç soru işareti var?
    1- kasa kalitesi ne alemde? aliminyum gibi bir kaplama söz konusu, bu plastiğe aliminyum goruntusu verilerek mi yoksa gerçek aliminyum kullanılarak mı yaratılmış ?
    2- windows 7 puanları ne alemde, paylaşabilirmisiniz ?
    3- bluetooth varmı ? netten baktım yok gorunuyor gibi
    4- ağırlık ve incelik ne durumda
    5- pil ömrü ne kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangerousman -- 3 Mart 2011; 3:06:02 >

• Elimden geldigince cevapliyayim,

kasanin alt kismi plastik, her laptop gibi, ust kismi aliminyum. Gercek aliminyum. Ama ben pek begenmedim, dell n5010 kasasi daha saglam duruyor. Kasasi ince ve uzun, inceligi cok iyi, 17 inc ekrana gore agirlik 15.6 inc laptoplar kadar, ve bazilarindan daha hafif, pil agirligi dahil.
    Bluetooth yok, bazi turk sitelerde var gozukuyor. Ama yoktur. Bu hata baska ulkelerde satilan modellerin ozelliklerini kopyalamaktan kaynaklaniyor diye tahmin ediyorum.
    Benim i5 430 islemcili modelde, win7 64 bit ultimate yuklu puanim 5.9, tabiki HDD yuzunden bu puan.
    Ama laptopu uzaktan oturup izlerken inceligi cok guzel gorunuyor, cok rahat tasiniyor.
    Alirken vatan OEM canta vermisti. Tasirken cantada varmi yokmu anlasilmiyor, laptopu cikarinca millet sasiriyor :)
  • ben mersin vatan dan aldım 2 martta 1420 liraya düşmüş çantasına ayrıca para ödedim.

win7 basic yüklü 64 bit bazen takılma oluyor.

size sorum şu eğer 32 bit windows 7 home yüklersem hızında artma olurmu?

birde direkt dvd den format atarsam recovery bölümüne zarar getirir mi?

sonuçta bir sorun olursa geri dönmek açısından.

bir de norton ghost gibi bir cd lazım eski cd dostan açılıyordu ve ghost çalışıyordu bu sistemde çalışmadı kırmızı bir yazı geldi

benim amacım temiz win 7 32 bit kurup sürücülerini tanıtmak ve hdd yi bölmek .

bunlar için en iyi yol nedir?

performans açısından 32 bite geçmeme değer mi?
  • 4 gb ram kullanamazsın 32bit te
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.