Şimdi Ara

ACER ASPIRE 7741G KULÜBÜ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
2
Favori
37.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Stabilite testi bölümünde daha teste başlamadanda sıcaklık değerlerini görebilirsiniz. Ayrıca 5.50 ultimeta indirirseniz daha rahat kullanırsınız.
    quote:

Orijinalden alıntı: neverktulu

Everest home edition 2.20 indirdim ama sıcaklık ölçmüyor mu? Göremedim.
  • @dakmor kardesm, isiniyor diye zaten zeminden yuksekte, altina iki destek koyarak, düz olarak kullaniyorum kesinlikle...
    Game booster v2.3 ü de tavsiye ederim, guzel temizliyor oyundan once... Imkaniniz varsa premium bulun.... Tabi yinede isiniyor....
    Bu aksam recovery kullanicam... dvd takip laptop acikkenmi yoksa bot da ikenmi calisiyor?
  • @dakmor
    Ultimate kurdum. 3 saattir fm 2011 oynuyorum, şu an cpu sıcaklıkları 53-54 derece, normal mi sizce? Zira elle hissedilir bir abartı sıcaklık yok. laptop dizimin üstünde, şarj kablosu takılı ve altına gazete koydum :D

@pieceofmoon
    Recovery için önce biostan dvd yi primary yaptım. Birinci dvdyi sürücü içinde bıraktım. Sistem yeniden başlarken recovery kurulum işlemine başlıyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neverktulu -- 13 Mart 2011; 17:30:16 >
  • Teşekkürler @neverktulu kardeşim.
  • @pieceofmoon Recovery için partition u silmediğin sürece sorun yok dvd ye falan da gerek yok. Sildiyesen tabiki dvd ile başlatman gerekiyor.
    @neverktulu Sıcaklık normaldir. Asıl bunu kastıracak bir oyun yada programla anlayabilirsiniz. Grafikleri güçlü bir oyun seçmek lazım sonuçta laptop normal pc kasası gibi değil ekran kartı cpu ya paralel duruyor gpu ile cpu yakın biririne ki bu ister istemez kasa içindeki havanın durumunuda değişecek bakalım o zaman nasıl bir durum çıkacak ortaya...
    Bu arada imzandaki gitara takılıo hep gözüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dakmor -- 13 Mart 2011; 21:50:25 >
  • Hadi ya, geç girdim foruma dakmor ya, silmememe ragmen, dvd ile atiyorum, dvdsiz daha hizli olurdu.

Peki dvdsiz nasil yapiyoruz?
  • @dakmor
    Takılmayacak gitar değil ki. Süt kuzum o benim. 7741 ile aralarında tatlı bir rekabet var :)
  • @pieceofmoon BIOS ta d2d mode enabled olacak şekilde ekrana açılınca eacer logo lu post ekranı geldiğinde tam boot ekranına dönecekken alt+f10 a basın.
    @neverktulu bi iki gün önce bendede vardı bi jackson ama les paul sevdası ayırdı bizi, şimdi başka ellerde asumanım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dakmor -- 14 Mart 2011; 12:00:06 >
  • S.a Arkadaşlar
    Acer AS7741g laptop aldım.
    i5 2.8
    4gb ram
    Amd hd 6550M 1gb ekran kartı
    Windows 7 home basic

Dirt 2 detayları maximum yapınca fps 15-21 e düşüyor.
    Sizce Normal mi yoksa bi sorunmu var.

Detayları low yaptığımda fps 70 civarı oluyor.

Birde Gta 4 oynarken sağa sola dönünce takılmalar oluyor. Düz giderken hiç bi sorun yok. ayarlar minimumdada olsa maximumdada olsa birşey değişmiyor. Yön tuşlarıyla dönerken kasma olmuyor ama "A" ve "D" düğmeleri ile dönerken kasıyor. Sorun cracktemi acaba

Bu sitede ekran kartının değerleri yazıyor. 70. sırada hd 6550M
    http://www.notebook.gen.tr/notebook-genel-f24/notebook-ekran-kartlari-siralamasi-t16.html

Cevaplarınızı Bekliyorum

Teşekkürler...

• Gta 4' e göre daha az kasan fm 2011'de bile zaman zaman takılmalar yaşayabiliyorum. Bende de garip bir sorun var, bazen oyun gayet hızlı ilerlerken, bazen daha yavaş ilerliyor. Sıcaklık farkı falan da yok yani. Şu hdd'yi 7200'e çıkarmanın yolunu bulmak lazım sanırım.

Bu arada 7741 için kaliteli bir çanta arıyorum. Geçen gittiğimde vatanda kalmamış, 80 TL'ymiş fiyatı. 2. el temiz ve kaliteli 17.3" inch için yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neverktulu -- 19 Mart 2011; 18:43:27 >
  • ne kadara aldın ve nerden aldın kasa plastik mi yoksa metal kaplama mı?

quote:

Orijinalden alıntı: fatal mistake

S.a Arkadaşlar
    Acer AS7741g laptop aldım.
    i5 2.8
    4gb ram
    Amd hd 6550M 1gb ekran kartı
    Windows 7 home basic

Dirt 2 detayları maximum yapınca fps 15-21 e düşüyor.
    Sizce Normal mi yoksa bi sorunmu var.

Detayları low yaptığımda fps 70 civarı oluyor.

Birde Gta 4 oynarken sağa sola dönünce takılmalar oluyor. Düz giderken hiç bi sorun yok. ayarlar minimumdada olsa maximumdada olsa birşey değişmiyor. Yön tuşlarıyla dönerken kasma olmuyor ama "A" ve "D" düğmeleri ile dönerken kasıyor. Sorun cracktemi acaba

Bu sitede ekran kartının değerleri yazıyor. 70. sırada hd 6550M
    http://www.****/notebook-genel-f24/notebook-ekran-kartlari-siralamasi-t16.html

Cevaplarınızı Bekliyorum

Teşekkürler...

• iAtkos s3 v2 10.6.3ü kurdum ancak bazı sorunları çözmek gerekiyor. Uğraştırıcı ve gereksiz gördüğüm ve vizelerin araya girmesi nedeniyle şimdilik iptal ettim yaklaşık 10gün sonra tekrar denemelere başlıcam eğer kurmaya değer ise anlatımını ve linklerini veririm bizim laptop için ancak durum pek umutlu görünmüyor. Ses olmadan ekran kartını tanımadan komutlarla falan açarım yeter diyen olursada yardım ederim.
  • benide ekleyin arkadaşlar
  • inş 1 2 hafta içinde bende alıcam ama bizimkileri bi ikna edebilsem bide eski takoz acerı mı elimden çıkarsam
  • Siparişi verdim sabah beyler golddan aldım 1521tl ye inş yarın fln elime ulaşır
  • @ezimuse Cok sevindim kardesm, 1 gun sonra almissin
  • @ezimuse

Vatan'da biraz daha ucuza alabilirdin kampanyalı. Hayırlı olsun. Aramıza hogeldin.
  • vatanda kampanya bitmişti alamamıştım o zaman bi 100tlcik zarardayım ama olsun en ucuz goldda vardı diğerleri 1650de dolaşıyordu
  • gittim kargoya açtım orda baktım kutuda hasar yoktu aldım geldim eve şarja takmadım daha açtım yüklemesini yaptı hala kullanıyorum şarjı bitmedi tam olarak bitirip dvdye recoveryi alıp arka kapağını açıcam ve üzerindeki dandik hitachi marka hddyi sökcem seagate 7200 rpm disk takıcam ayrıca win 7 ultimate 64bit çaktım mı tadından yenmez eminim ayrıca hplerdeki gibi değiştirilebilir grafikler göremedim ben :S i5480m lerde dahili grafik çipi yokmu acaba everestlede baktım ama ati çalışıyordu pilde.sıcaklıklar çok iyi eski acerımda amd 50nin altına zor inerdi aynı kullanımda şu an 40derece acerın her zaman kasa kalitesini sevmemişimdir ve dandik oluyor bu bi gerçek casper almaktan bin kat iyidir diye düşünüyorum eksik noklaları ise blutooth numlock ve capslock ışıkları ayrıca eski acerımda optik çıkış vardı bunda yok ilerde z5500 alırsam benim için bi eksidir buda herneyse şu an itibariyle aşık oldum ona sevecem beslicem onu elektrikle

ayrıca hitachi diskin test sonuçları isteyen olursa 7200rpm dik takmak isteyenler varsa onun resiminide koyabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezimuse -- 22 Mart 2011; 17:26:10 >

• Şu 7200rpm hdd'ye terfi olayını çok merak ediyorum. Q6600 2 gb ramli masaüstümden daha düşük performansla kullanıyorum laptopu. FM 2011 de bile akıcı olarak akmıyor oyun. Nasıl oluyor, nerden buluruz nasıl takarız 7200'lük canavarı, kaç gaymedir?

Bir de taşıma çantası lazım, 17 inç üvey evlat muamelesi görüyor resmen, bulamadım adamakıllı bi çanta şöyle 40-50 liraya.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.