Şimdi Ara

ACER Aspire 9504WSMI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya çok sağol valla görünüş manyak bide şunun sorunlarını yani ısınma fan hard disk sesi gibi bunlar falan war mı batarya yüksek performanlı kulandığında ne kadar gidiyo yazarsan çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvthsgm -- 22 Ocak 2006 22:00:04 >
  • Isınma donma kilitle vs daha başıma gelmedi.ses desen hardisk sesi normal düzeyde öyle rahatsız edici bir sesi yok.Bakn şunu söylüyüm Hp pavilon toshiba m70 serisi vs..Ben bunlarla kıyaslamıyorum bile.Çok geriden geliyor bu modeller üzerindeki özelikler bunların hiçbirinde yok alınca memnuyetini göreceksiniz.Bende bu aralar twinhan usb 2.o dvb-s kartı çıkmış yeni versiyon mediacenter modeli onun çıkmasını bekliyorum normali var ama MCTR çıkarsa daha iyi olacak
  • Merhaba

Bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Belki 9502 de olabilir. Yardımcı olabileceğinizi düşündüğüm bir kaç sorum olacak. Cevaplarsanız sevinirim.

1-Ekran kartı 256mb. paylaşımsız alanı kaç megamayttır? 9502 de 128 mb x700 varmış. 9502 e paylaşımsız alan ne kadardır?

2-Kasanın kalitesi ve dayanıklılığı için ne diyebilirsiniz?

3-www.sikayetvar.com adresinden distribütör firma hakkında bazı olumsuz şikayetler okuyunca biraz canım sıkıldı. Mesela ölü piksel kontrolü yapıp mı aldınız bilgisayarınızı?

4-Sanıyorum artık kont bilgisayar da acer ditribütörü oldu. Siz hangi kanalı kullandınız. Hangi satış kanalını tavsiye edersiniz?

Teşekkür ederim.
  • Hayrlı olsun arkadaşım...bu modele bencer p.bell b modeli var..acaba pili nasıl gidiyor senin acerin...

# PACKARD BELL EASYNOTE W7600 SONOMA 1.73 NOTEBOOK
    # Model: EasyNote W7600
    # Platform: Intel Sonoma 1.73Ghz
    # İşlemci: İntel Pentium M 740 (Dothan)
    # L2 Cache: 2MB
    # FSB: 533 Mhz
    # Clock Speed: 1.73Ghz
    # Kablosuz Erişim: Entegre 802.11 b/g Intel® PRO/Wireless 2200BG
    # Chipset: Intel® 915PM Chipset
    # İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP Home İşletim Sistemi
    # Bellek: 2 x 512 MB (1 GB) DDR2 533 MHz (Max:2GB)
    # Sabit Disk: 100 Gb (5400 Rpm)
    # Optik Sürücü: DVD±RW +R9 Dual Layer
    # Ekran: 17"WXGA+ (1440x900) TFT LCD
    # Ekran Öz.: "Diamond View" Glare Ultra Parlak Ekran
    # Grafik İşlemci: Nvidia Geforce Go 6600 Turbo Cache
    # Grafik Hafıza: 128 MB(Paylaşımsız)
    # USB 2.0: 6 Adet
    # FireWire:(IEEE 1394) VAR
    # UZAKTAN KUMANDA ALICISI: VAR
    # Uzaktan Kumanda : VAR
    # TV TUNER: VAR
    # PCMCIA: VAR(1 Adet Type II)
    # TV OUT : VAR
    # VGA OUT : VAR
    # Ses: Realtek ALC260 HD Audio System
    # Kart Okuyucu: 4/1 Kart Okuyucu(SD, MS, MS PRO, MMC)
    # Fax-Modem: 56k V92 Fax-Modem
    # Ehernet: 10/100 Ethernet Kartı
    # Ağırlık: 3.5 Kg

fiyatı 1699$ ...

• Şu anda kont bilgisayar getiriyor.Ben tabiki aldığım yerde ölü pixel kontrolü yaptım zaten öyle zaten söylüyorum öyle alıyorum.256 mb ekran kartı ama özeliklerine baınca 256 görnüyor belki 128 hybermemory olarak kullanıyordur oyun merak olmadığı için dikkatimi çekmesi ekran kartı.Kasa oldukça şık.Packard bell önce alacaktım vaz geçtim biraz kaba geldi bana görünüşü yoksa özelikleri güzel.Gidip direk satış kanallarında alabilirsin mesala gold bilgisayar.
  • 9500 serisi almayı düşünenler aşağıdaki dosyayı yer alan 3.23 mb büyüklüğündekiki dosyayı indirsinler.görüntü şeklinde özelliklerini anlatıyor.

http://www.acer.com.sg/products/aspire9500/pm_aspire9500.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan54 -- 1 Şubat 2006 0:36:09 >
  • Gerçekten çok güzel... Düşünülebilinir bir model
  • çok beğendim güle güle kullan arkadaşım
    özellikleri gerçekten çok iyiymiş
  • Boyut, Ağırlık ve parasını düşünmeyenler için tek geçerim....
  • Bu ürün mavi bilgisayardan başka yerde yokmudur???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turkishsun

Bu ürün mavi bilgisayardan başka yerde yokmudur???

gold da var bugün sabah gazetesinde reklamı vardı ama internet sitesinde yok.İlanda 120 Gb harddisk yazıyordu dikkatimi çekti.Fiyatı 2249$+KDV 15 ay taksit imkanı var.

Ayrıyetten koçpa,techetek,güneş bilgisayarda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan54 -- 16 Şubat 2006 0:06:02 >
  • ne yapalım şimdi alalım mı almayalım mı?
    bu kadar para vereceğiz
    bir arkadaşım 64 bit windows 2-3 aya geliyor bu makinada o programı kullanamazsın dedi
    bir de disk i 4200 rpm galiba bu konuda da yorumlarınızı bekliyorum
    teşekkürler
  • makinanın önunde CIR diye ve arkada videoin ile DVI arasında küçük kulaklık girisi gibi bisey var o ne ise yarıyor bileniniz varmı ve HP de harici (sol tarafında) PCI E çıkışı var acerdede böyle bişey varmı?
  • beyler 17' çok büyük ya , bnde öyle alacaktım , pcgolx a gittim demin , baya bi büyük duruyor...sanırım 15.4' en iyisi

bu arada alet süper
  • alet supermis ama cok buyuk. zaten yurt disinda bunlara notebook degil desktop replacement diyorlar. evin icerisinde kullanmak icin yapilmis ama oraya buraya goturemezsin. yine de burdan sunu anliyoruz ki birkac sen sonra desktop diye bir olay kalmayacak bu tip aletler kullanacagiz evde, disarida ise 12 hatta daha kucuk ekranli tam mobil laptoplarimiz olacak.
    bunu neden soyluyorum. bazi arkadaslar pil suresinden falan bahsetmisler. bu aleti pili dusunen birisi almamali.
    benim sahsi kanaatim.
    tasinabilirlik te 14.1 den sonra cok sikinti.
    15.4 bile baya bir buyuk bence tasimak zor geliyor bazen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurbasar -- 6 Nisan 2006; 14:52:35 >

• Ben şimdi bütün partionları sildim bu malinada Daha önce bu makinada kapalıken Kumandaya bastığımda otamatikmen açılır film izleme resim bakma tv izleme gibi opsiyonlar devreye girerdir sanırım linux altında çalışan bir program Arcade ismi.Bende bütün partionları silmişdir Şimdi bilgisayarda sadece 2 bölüm var ve ben kendi recovery cd yükleme yaptım ama malasefe eskiden kapalıyken kumandada tuşuna bastığımda çalışan program çalışmıyor.Kaçkere kurulum yaptıysam düzeltemedim acaba kurulum yapmadan önce düzenleme falanmı yapmam gerekiyor.
  • En yiyisi yurt dışından getirmek ben de ACEr kullnıcısıyım BEN de ACEr e kafilim manyak bir ciha salam da bir şey fiyatı da o kadar da yüksek değil bence özellikler çok iyi ekran kartı diğer özellikler çok iyi ev de kulnılacaksa süreli taşımayacak olanlar için süper bir cihaz
  • Arkadaşlar merhaba.. 1 hafta once yurt dısından Acer aspire9500 getirttim. Ama aletin ozelliklerini tam bilmiorum.Butun sayfalarda arastırdım ama yok(9500 modeli). BU model hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi? Tv kartı varmı, ekran kartı nasıl, turkiyedeki fiyatı nedir? Yardımcı olursanız sevinirim..teşekkur ederim...
  • kesinlilkle 3500 ytl'haketmeyen bir notebook...dothan işlemcili bir bilgisayara şu zamanda bu kadar para verilmez...alan arkadaşa hayırlı olsun

ama şahsi fikrimdir...yazık olmuş paraya...
  • bende bu alet var simdiye kadar da cok memnunum fakat cok buyuk masada cok yer kapliyor tasima sorunu var ama onun disinda alemin krali
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.