Şimdi Ara

ACER Aspire 9504WSMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bellek: 1024 MB

Bellek Türü: DDR2

Harddisk: 100 GB

Optik Sürücü: DVD+-RW

Ekran Boyutu: 17 inç

Ekran Kartı: 256MB ATI Mobility Radeon X700

Modem: 56K

Ethernet Kartı: 10/100/1000

Garanti Süresi: 24 Ay

Diğer Özellikler:

!!!17" CrystalBrite ekran teknolojisi ile artık daha canlı, görüş açıları daha geniş, çok daha kaliteli bir lcd karşısında çalışabileceksiniz. Ati Radeon X700 ekran kartı ile üstün oyun performansını yaşayacaksınız. Intel® high-definition Dolby Digital Live
    ses desteği ile sesler hiç olmadığı kadar canlı!!!

İşlemci, Chipset ve Bellek:
    Intel Pentium M760 (2.0)GHz İşlemci
    2MB L2 Önbellek, 533MHz FSB
    90nm üretim teknolojisi
    2x512MB DDR2 533MHz Bellek

Ekran:
    17"WXGA Acer CrystalBrite Dual Lamp (500nits)
    256MB ATI Mobility Radeon X700 Ekran Kartı
    Svideo

Depolama:
    100GB ATA HDD
    DVD-Dual Double Layer slot in

Ses:
    Intel® high-definition ses desteği
    S/PDIF (Sony/Philips Digital arabirimi) Digital hoparlör desteği
    Dolby Digital Live
    MS Sound uyumlu
    2.1- kanal subwoofer
    İki adet entegre stereo mikrofon

İletişim:
    Gigabit Ethernet
    Intel® PRO/Wireless 2200BG 802.11b/g
    5-in-1 kart okuyucu
    Bluetooth
    56K Fax Modem

Media Konsol Özellikleri:
    Aspire Arcade
    Acer Gridvista
    Media konsol özellikleri Acer Arcade tuşu; stop, play/pause, rewind, forward tuşları
    5-yönlü medya joystick

Voice Over Ip (Voip) Telefon Özellikleri:
    SkyPE, MSN, Yahoo messenger yazılımları ile çalışır bluetooth wireless olduğu için kablosuz olarak internet üzerinden Telefonla konuşma rahatlığı
    Bluetooth v 1.2 standardı
    AFH desteği ile WiFi sinyallerinde oluşabilecek etkileşimleri engeller
    Entegre hoparlör ve Mikrofon Eko engellemesi, mikrofon gürültü engelleme özelliği
    PCMCIA yuva üzerinden yeniden şarj edilebilir.
    Kolay taşınabilirlik: Kredi kartından daha büyük değil!!!
    Handsfree olarak da konferans konuşmayı destekler (3 ten 5 kişiye kadar)
    Batarya ömrü maks 2.4 saat konuşma süresi (Normal konuşma modu)
    120 saat bekleme süresi

Acer TV-tuner özellikleri:
    Analog TV dünya genelindeki analog TV standartlarını destekler (NTSC/PAL/SECAM)
    RF jack digital/analog TV anten kablo girişi
    AV-in port ses/video için Composite/S-video/line-in girişleri
    Hybrid TV Tuner + uzaktan kumanda

İşletim Sistemi:
    Microsoft Windows XP PRO

Batarya:
    8 cell, 3.5 saat pil ömrü

Fiyat:3.505ytl

http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/detayli_bilgi.php?s=Zae1KiZX8c4gGw801mLSTCZ7ZRa634&ad=tasinabilir&ur_no=602');

• bu alet kaç kilo acaba...
    hard disk seri ata mı ?
  • Ben bunun tv kartı olmayan modelini kullanıyorum alet gerçekten çok harika.Özelkle multimedya bil istiyorsanız kaırmayın derim dv-ı çıkışları bile var üzerinde yok yok
  • 1 sene sonra yarı fiyatına iner. Bu paraya 2 notebook alırsın ne gereği var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bimekan

bu alet kaç kilo acaba...
    hard disk seri ata mı ?

3.6 kilo
    hard disk ata
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizcan78

Ben bunun tv kartı olmayan modelini kullanıyorum alet gerçekten çok harika.Özelkle multimedya bil istiyorsanız kaırmayın derim dv-ı çıkışları bile var üzerinde yok yok

arkadşım kullandığın makine 9502 mi? bende 9502 ile 9504 arasında kaldım sen memnunmusun.makine kullanışlı mı.biraz anlatırmısın
  • Size daha önce kullandığım modelleri yazayım.Aynı zamanda bir elektronik market çalışayım ve sayısız notebook kullanma görme şansına sahibim ama ben bunu başka biryerden aldım.Özelikleri bir harika özelikle bütün geleceğe yönelik çıkışlar var dv-ı pcexpress vs... Kapalıyken uzaktan kumadasıyla istedğini yapıyor film izle müzik dinle vs..performas harika Farcry oyunu sorunsuz oynuyorum.Oyundan hiç anlamam ama test edeyim dedim bilgisayarı.Dana önce toshiba m30 tecra s1 m10 vs... kullandım ama baktımki ben sürekli bilgisayarı taşımıyorum ozaman bana şöyle geniş ekranlı iyi bir bilgisayar lazım hiç düşünmeden aldım.Siz sorun ben söylüyüm neyi merak ediyorsun mesala.alalı 15 gün oldu mesala.Aslında bundan önce sony alacaktım baktım tv out yok pcexpress yok o işletim sistemi yok vaz geçtim bunu aldım iyikide almışım Pil süre bukadar büyük ekran 1-2 saatti diye düşündüm valla 3.50 4.0 saat pil ömrü var

• Denizcan kardeş verdiğin bilgiler için sağol.Tv kartı ve görüntü kalitesi hakkında biraz bilgi verirmisin.Acer Bluetooth® VoIP Telefon ne işe yarıyor.bende almayı düşünüyorum.o kadar para verecez emin olmak lazım.sana da zağmet veriyoruz kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan54 -- 21 Ocak 2006 9:47:40 >
  • tv kartı medicenter uyumlu avermedi tv kartı var zaten hiç sorunsuz kullanıyorsun.Kablosuz olarak internet üzerinden telefon görüşmes sağlayan bir özelik Buettooth kulaklık alıp kullanmak iin Hiç kullanmış değilim
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizcan78

tv kartı medicenter uyumlu avermedi tv kartı var zaten hiç sorunsuz kullanıyorsun.Kablosuz olarak internet üzerinden telefon görüşmes sağlayan bir özelik Buettooth kulaklık alıp kullanmak iin Hiç kullanmış değilim

sağol.tvde görüntü net mi ve her yerde çekiyor mu.
    sen bilgisayarı nereden aldın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan54 -- 21 Ocak 2006 22:31:59 >
  • arkadaşlar bende bununla ilgili bi topic açmıştım ama bu bilgisayarı kulanan arkadaş bulamamıştım bi kaç sorum olacak yanıtlayabilirmisiniz?
    şimdi bu pc kalın duruyo mu yani zarif mi taşınması kolay mı nede olsa mobil dimi sonra sesizmi fan sesi hard disk sesi fazla geliyomu çok fazla ısınıyomu kasası kalitelimi dayanıklı mı kalvye kulanımı rahat mı bunları merak ediyorum.sen artılarını eksilerini yazabilirmisin bu laptop un senin çok hoşuna giden yanlarını hiç beğenmediğin yanlarını yazabilirmisin? şimdiden çok teşekürler bu benim için çok önemli pzt si almayı düşünüyorum HP EK976EA PAVILION DV4289EA modeli ile arada kaldım bu modelle ilgili pek çok yorum var kulanmış kadar oldum artılarnı eksilerini öğrendim ama bunu da bilirsem ona göre seçim yapcam

• bide fotoğraflarını çekme fırsatın olursa farklı açılardan bi kç fotğraf koyarsan çok sevinirim.daha önceden hiç dediğim hp i kulanma fırsatı buldun mu yani onla kulanımı bakımında incelersen nasılı hangisi daha ii duruyo ve çok mu ağır senin laptop
  • bunu tv tuner özelliğini denedin mi galiba karasal yayınları çekiyormuş yani belediye yayınları galiba sence görüntü nasıl tv modunda televizyondakinden bi farkı war mı bide kablosuz falan direk tv izleyebiliyormuyuz
  • dvb-t yayınları tereestik yayınlar Tr yok şu anda malesef ankarada deneme yayınları bunlar normal anten gibi digital ortamlı olarak yayınları alan sistemler ama şu anda malesef normal cable tv yada normal anten yayınlarına bakabilirsin
  • En güzeli arkadaşlar bunu görmenizi öneririm Ben gold bahçelievlerde buldum orda gördüm.Ürünün kasası şık.Ön Tarfında böyle ilginç oistik nemi öyle bir kısım var valla nedir anlamadım
  •  ACER Aspire 9504WSMI

ACER Aspire 9504WSMI

ACER Aspire 9504WSMI

ACER Aspire 9504WSMI

ACER Aspire 9504WSMI

ACER Aspire 9504WSMI

ACER Aspire 9504WSMI

• alet manyak da biraz tuzlu işte..
  • ya şu ekranı cepheden görsekkalitesini falan..
  • quote:

Orjinalden alıntı: electronics

ya şu ekranı cepheden görsekkalitesini falan..

hiç görmene falan gerek yok ben kefilim.. ben görmeden alırım bunu.. hala cephe diosun kalite diosun
  • HA dediğim gibi şu ön tarafındaki mavi düğme ne işe yarıyor bilmiyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.