Şimdi Ara

Acer Aspire A315-41G-R5J4 AMD Ryzen 3 2200U 1999 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
15.453
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alan arkadaşlara bir sorum olacak ekran fullhd mi bu notebookta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çepik Ç kullanıcısına yanıt
    Hocam ürün sıkıntılı indirim ayagina millete bindirdiler bende sıkıntı yaşıyorum kasmalar donmalar birde cihazın içinden çıtır çıtır sesler geliyor hb geri iadede almıyor. Servis raporu olması lazım diyor. Şimdi işin gücün yoksa uğraş dur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pemaxs P kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, o zaman a101 ve bime gelen ucuz pclerden alayım.

• Arkadaşlar bu cihazdan memnun kalan var mı? Gerekirse siparişimi teslim almadan geri göndericem, benimki kargoda , bu gün geliyor,

• mmxa M kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada yorumları falan iyidi ancak bu yorumları görünce bende almaktan vazgeçtim bilemiyorum..
  • enginozen E kullanıcısına yanıt
    Değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmxa

Arkadaşlar bu cihazdan memnun kalan var mı? Gerekirse siparişimi teslim almadan geri göndericem, benimki kargoda , bu gün geliyor,
    Ben memnunum.Alır almaz SSD taktım.Sistem 15 saniyede açılıyor.İnternet , film ve ofis uygulamalarında kasılma , takılma gibi bir sorun yaşamadım.Oyun denemedim.

İçinden çıkan 1 TB HDD'yi de PC'ye taktım.Ondan da memnunum.130 Mb/s okuma yazma ve oranı var.

SSD ve Ram için altta ayrı kapaklar olması büyük avantaj.İçinde olsa hemen açmayı göze alamazdım zira öncesinde de söylendiği gibi kasa kalitesi düşük.

4K videoları rahatlıkla açıyor fakat 4K 60 fps videolarda takılıyor.İçinde 2 adet ekran kartı var.Vega 3 ve Radeon 535.Video oynatırken düşük güç tüketimi için Vega devereye gidiriyor.Radeon girebilse 4K 60 fps'yi de oynatacak DXVA desteği ile.

• incubus İ kullanıcısına yanıt
    hocam internette satılan windows10 lisanslarında güncellemede sıkıntı oluyor? bu konuyu nasıl hallettiniz ?
  • bu ürün hala satılıyor mu almak istesek nereden alabiliriz?
  • Ürünün şuan hiçbir yerde satışı mevcut değil.

• Uzun araştırmalar sonucu 1 hafta önce aldım bu ürünü. Rahatsız edici bir sese rastlamadım. Ancak bu ürünü alırken mutlaka ama mutlaka ekstra 4gb ddr4 2400mhz ram (150tl ikinci el) almalısınız böylece çift kanal kullanmış olursunuz performansa ciddi artısı var. M.2 ssd slotu var bilgisayarın bu büyük avantaj. Ben 250gb Samsung 860 evo aldım 10 saniyede açılıyor gözle görülür performans artışı sağlıyor klasik harddiskler işlemci i7 bile olsa kasma donma yapabiliyor. Grafik anlamında mucizeler beklemeyin fakat benchmark testlerine göre Nvidia 940mx ayarında gözüküyor. Bütçeniz varsa mx150 ekran kartlı modellere bakın ama 2500tl bütçeye (2000tl pc + 500 ssd ve ram) ben daha performanslısını bulamadım. Yine söylüyorum Ram ve SSD şart.

• Peçka P kullanıcısına yanıt
    Ben windowsu başka şekilde temin ettim.

• Arkadaşlar satmak isteyen varsa irtibatlaşalım

• incubus İ kullanıcısına yanıt
    hocam güncellemede sorun yaşıyorum, nasıl temin ettiniz ?
  • Akademik lisansım var.

• faridun kullanıcısına yanıt
    Hocam video izlemek için şu işlemi yaptınız mı?
    Technopatyoutube
    Ekran Kartı ile Video İzleme Rehberi
    https://m.youtube.com/watch?v=F6Z6J-oAr2Y

• lomo L kullanıcısına yanıt
    12GB RAM ssd im var videoları tam ekran yapınca siyah ekran gibi sorunlar yaşıyorum. HDD kapanırken ÇAT ÇAT yapıyordu. Güncelleme desteği sıfır ancak BIOS güncellemesiyle sürücüleri rahat kurabiliriz. Ben de ilkde memnundum fakat 4 ay sonunda takıntı hale geldim. Kasa 2 kere kırıldı açarken ne kadar dikkatli olsamda ya tırnağı ya da vida yuvası kırılıyor alt kasanın. M.2 takmak için açmak zorunda kalmıştım servis benden ekstra ücret istediği için kendiniz takmamı önermişti o yüzden alt kasa kendim açmıştım. Ani kilitlenme ve siyah ekran sorunları olmazsa tadından yenmez. Keşke plastik kasa en az 20 kere açınca kırılsa anlarım ilk açılmada çat diye olması insanı deli ediyor. Daha nasıl açacam kasayı telefon açmak için kullandığım kart var onla tırnakları attırıyorum. Vidaları yama yapmayan güçlü mıknatıslı tornavida ila açıyorum. Bunun özel bir nedeni varsa söyleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 19 Şubat 2019; 20:23:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: joster35

Hocam video izlemek için şu işlemi yaptınız mı?
    https://m.youtube.com/watch?v=F6Z6J-oAr2Y
    MPC değil Pot Player kullanıyorum.Kodekleri içinde geliyor zaten.Dediğim gibi , ekran kartına çözdürüyorum zaten 4K videoyu ama işlemciye gömülü olan Vega 3 ekran kartını kullanıyor.Pot Player'da tab tuşuna basınca ne olup bittiğini , videonun hangi kodek ve donanımla çözüldüğünü gösteriyor zaten.

AMD'nin bu iş için kendi yazılımı var.Hangi uygulamanın hangi ekran kartını kullanacağını seçebiliyorsunuz.Maalesef video için bu ayarı değiştirsem de kabul etmiyor.

LAV kodek yükleyip bunu Pot Player'a harici kodek olarak göstererek bir ihtimal sorunu çözebilirdim ama daha fazla uğraşmak istemedim.Neticede ekran 720p , 4K 60fps ya da 1440p 60 fps arasındaki fark anlaşılmıyor.

Sonuç olarak 4K 30fps ve 1440 60fps akıcı şekilde oynatılıyor.

• m2 ssd slotu olması büyük avantaj.. bir arkadaş yazmış zaten mutlaka 4 gb takviye ve ssd alın diye..
    almazsanız zaten çokta iyi bir makina olduğu söylenemez..

---------------------------------------------------

ben tam almak üzereydim çok inceledim 2000 tl olması falan bütçeminde altındaydı.. 2500 bütçem vardı onu 3000 e çekmeye karar verdim.. lenovo ryzen 5 2500U kovalıyorum artık.. FHD olmasada olur.. ama almışken iyi bir işlemci olsun ve 8 gb ram olsun diye düşünüyorum.. ama alacağım makinada m2ssd yok yani normal hdd yi çıkarıp ssd takmam gerek tek sıkıntısı bu lenovonun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.