Şimdi Ara

Acer Aspire A315-41G-R5J4 AMD Ryzen 3 2200U 1999 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
15.453
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ryzen 5 2500 olani 375 USD amazonda..vergilerle ne eder bilmiyorum..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Break0ut

Sakın öyle bir hata yapmayın. Ne işlemci ne ekran kartı iyi değil.
    Ozaman 2000 civari bu konudaki acermi alınmalı?

• snl_ S kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin işiniz en kolayı. Madem tek istediğiniz GTA V alın bir konsol bir de GTA V alın rahat rahat oynasın gençler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haksancan H kullanıcısına yanıt
    herkese aynı şeyi açıklamak durumunda kalıyorum.. bilgisayar alma amacımız öğrenci derslerinde günlük kullanım için hatta birde wifi laser yazısıcısı var..
    oyun oynamayacak konsola para veremeyiz.. zaten pubg falan filan fazla oyun bağımlısı değil.. sadece gta 5 arada açar oynarım diyor o da yüksek kalite değil orta düzey olsa yeter.. bunun dışında oyun falan oynamaz biliyorum şükür bağımlılığı yok o konuda.. oyun bağımlısı olsak oyun bilgisayarı yada konsol bakarız..

masaüstü bilgisayar kasası alacaktım.. lakin liseye gidecek arkadaşları olacak ileriye dönük düşünmek gerekirse bir laptop ihtiyaç olacak..
    bu makinanın f/p ürünü olması ve +4gb +ssd takviyesi ilede ideal bir seviyeye getirebileceği dikkatimi çekti.. laptopmu alsam yarın öbürgün ordan oraya taşıma ihtiyacı doğacak düşüncesi geldi..

birkaç mesaj öncede dediğim gibi asıl bütçem 2000 ama zorlayıp maksimum 2500 e çıkarabilirim.. daha üstüne çıkamam..

sadece soruyorum oyun adı yazıyorum orta seviyede oynarmı diye.. oyun bilgisayarı istemiyorum yada oyun bağımlısı değiliz oyun oynanmayacak ara sıra gta5 o kadar.. orta seviye kasmadan kullanırmı? olay bu.. kolay basit bişey değil yani..

eğer 2500 e daha az daha iyisi varsa onu alayım? grafik işlemci vs anlamında.. (ram + ssd takviyesi sonradanda yapılır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 9 Şubat 2019; 19:12:14 >

Hayır kullanamaz. Bir kaç kerede cevap verildi zaten. orta seviye ayarlar gta5'i kasmadan oynatamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incubus -- 9 Şubat 2019; 18:46:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

Ryzen 5 2500 olani 375 USD amazonda..vergilerle ne eder bilmiyorum..
    HP olandan bahsediyorsanız 2600 TL'ye geliyor.
  • pemaxs P kullanıcısına yanıt
    İkisini kıyaslayarak düşünürsek evet konudaki alınır. Diğerine hiç bakmayın.

Hocam bu işler gtayla başlar ardından pubg olsun diğerleri olsun hepsine başlar haberiniz olsun elinizde bir pc varsa hl caunter vice city cod 1 2 4 hepsini rahatça oynar dolar bu seviyedeyken almayın yeni bilgisayarları bekleyin dolar düşünce 3bin seviyesine 1050 ve tili bilgisayar alıp ömür boyu kullanacağı bir şeye sahip edersiniz açıklama yapmanıza gerek yok

• salvery kullanıcısına yanıt
    yok hocam ben biliyorum adamı pubg vs oynamışlığı yok ben bile bu yaşta fm yada pes oynamak istiyorum ÇOK ŞÜKÜR ilgisi zayıf gündemin oyunlarına.. arkadaşları çevresi deli gibi mobilden oyun oynarken.. ilgi alanı futbol çizim tasarım model webtasarım android yazılım vs.. oyun ilgisi çok yok ben ŞÜKÜR diyorum bu duruma yeni nesilin çoğunluğu pubg ye sarmış durumda.. ben bile sabahlara kadar fm oynayan pes oynayan arkadaşlarla internet cafeci abiyi kafalayıp sabaha kadar cafede counter atan adamdım..
    oyun falan var yine yok değil ama ben ilgilendiği şeylere pek oyun diyemiyorum..

adam uçak similasyonu açmış
    woodcutter bilmemne 2013 diye similasyon açmış ağaç kesiyor
    car mechanic simulator oynarken görüyorum..
    bunlarlada 1 saatten fazla vakit geçirmiyor..

makinalara mekaniğemi ilgisi var göreceğiz..
    farklı biraz bizim ergen..
    gta ya ayrı bir ilgisi var ama onuda okuldan gelip oturayımda saatlerce oynayayım şeklinde değil..

bizi yemeğe çağrırlardı tamam geliyom kaydedicem siz yiyin COD2 babam küfür ede ede sofraya götürürdü beni..

bekleyelim bakalım biraz daha..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 9 Şubat 2019; 22:44:20 >

• 1tb harddiski kim ne yapsın yahu bu üreticileri anlamakta zor, harddiskleri heralde kiloyla satıyorlar tanesi 10 dolar falan olmalı
  • Hardware Plusyoutube
    Ryzen'lı dizüstü bilgisayar! - (Acer Aspire A315 inceleme)
    https://www.youtube.com/watch?v=c834XHA6MC0
    inceleme videosunu izlemenizi tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 10 Şubat 2019; 12:46:15 >
  • öncelikle tavsiyeleriniz için tekrar tekrar teşekkürler.. ürün f/p ürünü ama gtaV isteğimizi performansımızı karşılamayacak..
    bütçemiz bu diyipte ileriye dönük pişman olacağımız bir karar almak istemiyorum..
    maks. bütçem 2500 demiştim hep.. ram + ssd olayını sonraya uzun vadeye yaymak istiyorum yani geliştirilebilir performans arttırılabilir olması önemli cihazın..

şu cihaz için yorumlarınız nedir? gtaV i oynatırmı uzun yıllar rahat edermi?
    yada 2500 - 3000 tl arasında tavsiyeleriniz neler olur?
    şuan 2500-3000 arasında ödeyeceğim gibi fırsatları bekleyeceğim o da ayrı konu.. 3000 in altına inebilirsem benim için kardır..

bu makina 3000 vermeye değer mi?
    daha iyisini yada aynı performansı daha uygun almak mümkünmü?
    gerçekten çok bilgim yok.. almışken keşke demeyelim..

bizim şartlarımız isteklerimiz beklentimiz şunlar..

-yazıcı tarayıcı ödev ofis uygulamaları çok kullanıyoruz..
    -internet kullanımı herkes gibi en az 5-8 sayfamız açık arkada..
    -gta V orta nın az üstünde bir performans almak istiyoruz..
    -simülasyon oyunları carmechanic woodcutter uçak simulatoru tarzı yüksek grafik gerektirmeyen oyunlar.. (simulator nadiren olmasada olur)
    -solidworks skechup photoshop webtasarım film izleme kullanılıyor.. (bunlarda nadir temel düzey çalışmalar olmasada olur)
    -ip tv izliyoruz bilgisayarı bağlayıp yada film izliyoruz..
    -film,resim,program depolama olarak kullanıyoruz..

yani pubg vs vs bilmiyorum oyunları yüksek grafik gerektiren oynamıyor bizim ergen burda sanırım gtaV var o da aras sıra oynar.. oyun bağımlısı değiliz..
    onuda iyi kalite kaldırsın en azından orta düzey kaldırsa yeter dediğimiz bir cihaz arayışı içindeyiz..

ilerleyen dönemlerde 8gb ram + ssd takviyesi yapabileceğimiz bir altyapısı olursada memnun oluruz..
    yani gerekirse 12 gb hatta 16 gb ram e çıkabileceğimiz bir altyapısı olsun istiyoruz..
    illa verdiğim cihaz örneğine odaklanmayalım varsa takip ettiğiniz bildiğiniz benim için araştırma yapın demiyorum karşılaştığınız bişey olursa PM bile atabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 10 Şubat 2019; 14:19:35 >

Bu cihaz işinizi görecektir. GTA medium 40 fps rahat verir düşüncesindeyim.
    Fiyat konusunda bilgim yok ama fırsat bulunca bakacağım.

• Konu burası değil ama bütçesi yüksek olan için freedos olması önemli değil diyen için bence iyi fiyat hem işlemci hem ekran kartı yönünden.

- 3861 TL

edit: - 4229 TL (Tek slotlu olması lazım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4RT4L -- 10 Şubat 2019; 14:45:35 >

• Ben aldim az önce sipariş verdim 50 tl maximum puan aldim. Çok aşırı derecede yüksek oyun oynayan kişiler saten oyun bilgisayarları en ucuzu 5000tl. Benim çocuklar genelde minecraft oynuyor ondada sorun çıkarmaz. Amd ryzen 2200u Gta 5 ve pubg oyunlarını izledim pubg yüksek ayarlarda oynuyor. Bence çoğu oyunlarda sıkıntı da çıkarmayacak tabi 4gb ram daha alacağım. Aldik bakalim hayırlısı en uygun fiyata araştır araştır artık başım döndü gelsin tekrar yorum atarim. Bu arada hepsiexpress seçeneğini seçtim ankaraya yarin 13:00 a kadar gelecekmi bakalim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pemaxs -- 10 Şubat 2019; 20:30:52 >
  • Evet 6 gündür ürün bende ama böyle bela görmedim sunsetin yaşadığı sorunlar bendede var. Bazi ürünü alan kişiler sıkıntı yaşamamış ama bende ciddi derecede kasma donma ve bilgisayardan tikir tikir surekli rahatsiz edici ses geliyor. Benim 10 sene onceki bilgisayarım 3 gb ram ve hd grafik karti var ve bu notebook kadar kasma donma ses gelme sorunu yok. Geri iade oluşturdum ürünün sorunlarını yazdim ve yarin yollayacağım. Hepsiburada bozuk ürünleri muhetemelen ucuzlatti bitirdi ve satistan kaldirdi. Bakalim bizineler bekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pemaxs -- 17 Şubat 2019; 17:18:0 >
  • Ürünü almadan önce keşke araştırsaydınız. M.2 SSD takmak için iki kere kasa kırıldı. Plastik kasası dandik ve kasayı bir kere açınca artık eskisi gibi sağlam durmuyor. Elinizle bastırınca içeri doğru gömülüyor ve yatak sesi gibi gıcık ses yapıyor. 12GB RAM yaptım fakat donmalar ve kilitlenme sorunu yine de yaşadım. Ekran kart sürücülerini güncelleme sorunu var bu da orijinal güncelleme gibi olmuyor. HDD kapanırken ÇAT ÇAT diye ses yapıyor eski bilgisayarımda HDD böyle bir şey duymadım. Mavi ekran hataları, Yeşil ekran, Siyah ekran sorunları yaşadığımı kanıtladım. Cihazı 4 ay elimde 2 ayı servisinde geçti. 5 kere servise gönderdim, bir kere alt kasa değişimi diğerlerinde donup kilitlenmesi falan diye göndermiştim fakat bir şey yok diyip geri yolluyorlar. Bu özellikte ve bu fiyatta alacağınız başka cihaz yok. Biraz iyi performanslı alacaksanız 3k dan başlıyor fiyatları. GT940MX ekran kartlı 4GB bilgisayarlar bazen 2600 falan iniyor bence onu alın daha iyi. Ryzen işlemci masaüstünde çağ atladı fakat dizüstü bilgisayarlar için bu söylenemez. Bende i5 7200U ve GT940MX e yakın performans verdiği için ve ucuz diye almıştım hevesle hüsrana uğradım. Arkadaşda benim tavsiyemle aldı fakat aldığınıda pişman kendiside. Cihazı araştırmadan sormadan almayın. Belki bir BIOS güncellemesi ile düzelebilir yazılım sorunuda. Teknoloji şans da herkes mi şansız? Cihaz çıktığında yazılım atmışlar daha da uğraşıp güncellememişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 18 Şubat 2019; 1:7:18 >

• Benim bi Laptop almam lazım.
    Oyun oynanmayacak, film seyredilir, internete girilir, müzik dinlenir.
    En zorlayacak şey photoshop.
    Bu pcyi almayayım mi?
    2000lira bile bütçe ayırmak istemiyorum ama bu laptopu gördüm, sonra sizin mesajı gördüm kafam karıştı. Evde hazırda 128gb m2 SSD var.

• Bu mesajları okuduktan sonra laptoptan soğudum bu modelle Hp 15-bs150nt arasındaydım sanırım onu alacağım

• değmez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.