Şimdi Ara

ACER ASPIRE AS5112WLMi AMD TURION 64 X2 MOBILE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
7.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ya bende acer 5112 ile toshiba a100-192 arasında kaldım. ama acer gozumde oldu test sonuclarından sonra. cunku 3d mark sonucları cok endıselendırıcı aynı ekran kartlarını kullanmalarına ragmen . acer 2416 alırken toshıba 3400-3500 degerı alıyor buda baya yuksek bır fark bence yuzdeye vurursak yaklasık %30 deger elde edılıyor. arkadasımdada acer vardı kasası bununla hemn hemen aynıydı bı cam yoku kasa bence saglam sık ve kalıtelı ozellıkle tuslarına hayranım ve ekran kalıtesı mukemmel (toshıbanınkını bılmıorm) ama bence bu makınanın ıslemcısı harıc her seyı mukemmel ama ekran kartındada kafamda soru ısretlerı var. işlemcının 1.6 olması bı dez avantaj ama on bellegın 256x2 olması tamamen olayı bıtırıyor cunku bu ıslemcının 1mb lık onbellıklı modellerıde var ama daha tr ye gelmedı core duo bakarsınız 2mb lık devasa bır on bellek gorursunuz ve bu core2 duo da 4mb ye olacakmıs!!! dolayısıyla benım kararım kesınlıkle toshıba not: agırlıklı olarak oyun oynamak ıcın alıyorum oyunla ısı olmayanlara acerı tavsıye ederım multımedya olarak mukemmel...

• tam msj ı attım arkadasımızın koydugu resmı gordum ve 2. kez yıkılıdım bu nasıl bır anlayıstır yaaa su anda bulunan en guncel notebook lar dan bırı olan alet 64 bıtlık bır verı yolu kullanıo resmen ıntıhar bu. ve kafama takılan sey x1600 un nasıl 64 bıt olacagı atiyi kınıyorum kınamısken bu kadar gusel bır makınayı oyun sever adına katleden acerıde kınıyorum

• Arkadaşlar verdiğiniz bilgilerden ötürü teşekkür ederim yeterince aydınlatıcı oldu...

Neden bu şekilde çıktığını bilmiyorum sonuçların ama bu şartlar altında almak pek

mantıklı görünmüyo...

quote:

Orjinalden alıntı: Nacon_7

quote:

Orjinalden alıntı: frzbjk

Bu cihazın test sonuçları nezaman çıkacak acaba hiçbiryerde incelemesi yok..

Alan yada alacak olan yokmu arkadaşlar kura çekelim birini kurban edelim

alsın test etsin diğerleride ona göre bi karar versin...

Acer 5112
    3DMark05 2416 - CPU Score 4116
    3DMark06 1222 - CPU Score 1184
    SuperPi 1- 0:55 min
    SuperPi 4- 4:36 min

bir alman sitesinde görmüştüm

• evet acerın yaptığı resmen adilik. Bizim orda mezarcılık derler buna. iyiki almamışım bundan sonrada acer ile başka marka arasında seçim yapmam gerekirse seçeceğim ürün kesinlikle acer olmayacak.
  • dostlar sanırım turkiyeye gelen x1600 ler hep 64 bit imzamdaki makinada x1600 var 64 bit fakat 3dm05 den 3000 puan alıyor acerin 2400 alması enteresan x700 o kadar alıyor
  • evet bunu sadece acer yapmıyormuş, laptopu ucuza getirmek için diğer üreticilerin de yaptığı bir uygulama, nvidia go 7600'da da yapılıyormuş (nvidia go 7400 zaten 64bit).
    quote:

Orjinalden alıntı: bscol

dostlar sanırım turkiyeye gelen x1600 ler hep 64 bit imzamdaki makinada x1600 var 64 bit fakat 3dm05 den 3000 puan alıyor acerin 2400 alması enteresan x700 o kadar alıyor

quote:

Orjinalden alıntı: azorer

evet acerın yaptığı resmen adilik. Bizim orda mezarcılık derler buna. iyiki almamışım bundan sonrada acer ile başka marka arasında seçim yapmam gerekirse seçeceğim ürün kesinlikle acer olmayacak.

• hayır dostum hepsı 64 bit deilll. x1600 un 64 bitligini ilk defa goruyorum. ama hepsi oyle deılll. ben sadece ram farkını bılıordum(ddr drr2 gddr3 gddr4 lu modellerı var x1600 mobilitynin) senın makınanın cekırdek ıle ram hızını bılıomusun bscol? onlarlada oynama yapıo fırmalar bu kartın orjınal cekırdek/ram hızı yaklasık 470/940(470x2)tır.
    azorer bence burdaki secımde haklısın ama acerında cok gusel urunlerı var bence bır daha bole bısıyle karsılasırsan yıne bı ıncele derım acer i
  • hayır böyle bir şey tabiki yapabilirler ama özelliklerinde belirtirler o zaman amennah. ama 128 bit olan bi kartı sen kırp bir şey demeden en çok beklenen işlemci ve configurasyonlardan biri ile ilk olacak şekilde piyasaya sür. Bu makinanın bu konfigurasyonla tutulacağı bariz bişi zaten eğer kırpılmamış ekran kartı olsaydı. Bir sürü insan aldanıp aldı şimdi bu laptopu yazık değilmi. Kendimi düşünüyorum almış olsaydım sinirlenirdim.
  • haklısın ama kırpılmıs olan sadece ekran kartı deıl ıslemcısıde dıe bangır baggır BAGIRIYORUM duyun sesımı bu aletin işlemcisi 64 x2 lerın en dusugudur kırpılmıstır!!! performs ıcın oyun ıcın alanlar bence hıc almasınlar cok uzulurler ne emekle kazanılmıs olan belkıde 5-10 yılda 1 kere alabılecegınız bı seyı ıyıce arastırın lutfen paranız bosa gıtmesın uzulmeyın tek ıstegım bu....Bilgilerimi sizlerle paylasmaya devam edıcem yanlısım varsa duzeltın ama sızı yanlıs yonledıren olursada ben duzeltırım saygılar...
  • ışıkayhan'a da tesekkuru borc bılırım. Yaptıgı degerlı katkılardan dolayı. O kartın 64 bıt oldugunu bulmasa bız hala neden? dıe dolanıoduk etrafta +1
  • evet teşekkürler bizi bilinçlendirmiş oldu özelliklede beni az daha alıyordum bu laptopu :)
    gerçi halen başka alternatif yok gene beklicez :(

• evet arkadaşlar yine de bu fiyat ve sahip olduğu diğer özelliklerle şu an maalesef fiyat performans açısında en iyisi bu bilgisayar gibi gözüküyor
    keşke 5114'ü de getirselerdi
    http://www.amd-notebooks.de/produkte_detail_13.php

quote:

evet teşekkürler bizi bilinçlendirmiş oldu özelliklede beni az daha alıyordum bu laptopu :)

• 5114 getirirler onun da ekran kartında bi kıllık vardır yada çok daha pahalı olur.
    ben acer a sinir oldum, ama yine de amd64 X2 almak istediim için beklemeyi mantıklı buldum Core2 duo lar türkiyeye gelince belki amd deki çeşitler de artar seçme şansımız olur.
  • ben hala bu teste güvenemiyorum iyi bir inceleme lazım hiç alan yokmu aramızda ya

Bu saatten sonra 32bit'te almak istemiyorum
  • ewt ya benim de aklımda soru işartleri var
    özelikle bscol arkadaşın pbsinde de 64 lü X1600 olmasına rağmen performanslı olması beni düşündürüo
    belki aynı performansı bişekilde buda veriordur.
    ne biliim karıştım işte....

quote:

Orjinalden alıntı: Nacon_7

ben hala bu teste güvenemiyorum iyi bir inceleme lazım hiç alan yokmu aramızda ya

Bu saatten sonra 32bit'te almak istemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: isikayhan

evet arkadaşlar yine de bu fiyat ve sahip olduğu diğer özelliklerle şu an maalesef fiyat performans açısında en iyisi bu bilgisayar gibi gözüküyor
    keşke 5114'ü de getirselerdi
    http://www.amd-notebooks.de/produkte_detail_13.php

quote:

evet teşekkürler bizi bilinçlendirmiş oldu özelliklede beni az daha alıyordum bu laptopu :)

evet su anda fıyat performans ta cok ıyı bı alet ama ahhh keske 5114 gelsede kurtulsak su ızdıraptan bende alıcam ama beklıorm kararsızca ne alsam ne alsam dıe a100-192 var aklımda ama fıyatı bırascık dokunuo bana 400-500 mılyon kadar dokunuyo

• amerikanın hp sayfasına giriyorsun işte mis gibi aşağıdaki laptopu kuruyorsun bana gönder diyorsun oluyor bitiyor. Bide bizim hp nin sayfasına bak. peh. biz daha çok bekleriz.

price $1,539.99 *
    mail-in rebate − $50.00

price after rebate $1,489.99
    you saved 3.2%

as low as $46/mo+
    Apply now. Get up to 12 months no payments.

Estimated build date:
    August 28, 2006
    Accessories and add-ons are in stock and ship immediately.

Click "edit" to modify your customized pc order.

Operating System Genuine Windows XP Home Edition
    Processor AMD Turion(TM) 64 X2 Mobile TL-52 (1.60GHz/512KB)
    Display 17.0" WXGA+ BrightView Widescreen (1440x900)
    Graphics Card 256MB NVIDIA(R) GeForce(R) Go 7600
    Personalization HP IMPRINT Finish + Microphone
    Memory 1.0GB DDR2 SDRAM (2x512MB)
    Hard Drive 80 GB 5400 RPM SATA Hard Drive
    Primary CD/DVD Drive Super Multi 8X DVD+/-R/RW w/Double Layer Support
    Networking 802.11a/b/g WLAN & Bluetooth
    TV & Entertainment Experience No TV Tuner w/remote control
    Primary Battery 8 Cell Lithium Ion Battery
    Productivity Software Microsoft(R) Works/Money

• abi bıde bu 64 bıtlık kartlarda frame atlaması oluomus galıba bırısınden duydum baska model bı kartın 64 bıtlık ddr ramlısı ıle 128 bıtlık sd ramlısı aynı puanı alıomus ama 64 bıtlıgınde frame atlaması oluyomuss.... 5112 kullanan varsa oyun performansını paylasmasını onemle rıca ederımmm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seldom Seen Kid -- 15 Ağustos 2006; 22:15:34 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.