Şimdi Ara

ACER ASPIRE AS6935G-643G25MN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
2
Favori
24.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sxlsoft

bu üründe problem olduğunu duydum bende alcaktım acer da çalışan bir arkadaşım tavsiye etmediğini söyledi

şimdi ne problemi var onu belirtseydiniz çok iyi olacaktı şimdi sizin yaptığınız çomagı göze sokup kaçma gibi oldu
    ben bir sorun ile karşılaşmadım belirtinde olayı çözüme kavuşturalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilhan45_16

arkadaslar bende aldım pc de proplem var almayın yenı oldugun ıcın sorun lar olmus

madem makinayı aldınız ve elinizde ve sorunla karşılaştınız neden sorunun ne olduğunu belirtmiyorsunuz amacınız ne anlamadımki
  • donmalar yapıyor arasıra kıtlenıp tekrar acılıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: PeYLeR.

quote:

Orjinalden alıntı: ilhan45_16

arkadaslar bende aldım pc de proplem var almayın yenı oldugun ıcın sorun lar olmus

madem makinayı aldınız ve elinizde ve sorunla karşılaştınız neden sorunun ne olduğunu belirtmiyorsunuz amacınız ne anlamadımki
  • şimdi arkadaşım sizin elinizde bu makinanın aynısının olduğuna eminmisiniz bu kadar kısa ve ayrıntısız cevaplar insanı şüpheye düşürüyor n karalama kampanyası
    gibi geliyor
    lütfen ayrıntı
    bu arada bilgisayarın bir resmini çekip koyabilirmisiniz inandırıcı olması için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeYLeR. -- 14 Mart 2009; 15:19:13 >
  • Peyler hocam bende biraz önce makinayı aldım.Ve şarza koydum.Yaklaşık kaç saat şarzda tutacağız.Ve şarz bittikten sonra batarya pilini çıkartıp kendi fişini prize takıpda mı kullanayım?Yoksa her ikisinide kullanabiliyor muyuz?
  • Bende bugüm ürüne teknosada baktım.Ürün 9600 GS değil 9600 GT DDR3. Ürünün fiyatı donanınımına göre çok ucuz. eğer Acerla daha yeni kötü sürpriz yaşamasaydım direk atlardım. Fiyat mükemmel. Çok ucuz 3 aydır piyasalrı araştırıyorum. bu fiyata bu donanım imkanzıs. Zannedersiniz ki batan geminin malları. Ya kötü bir sürpriz var ya da Acer hakkında oluşan kötü imajı silmeye yönelik bir pazarlama taktiği. zamanla anlaşılır. Açıkçası almamak için kendimi zor tutum. 800 ytl fazla vererek farklı bir marka aldım. ACERa ve şansıma güveniyorum ve riski severim diyorsanız kaçırmayın. Ya da bekleyin, alan ve kullanan arkadaşların yorumlarını bekleyin, ancak o zamanda bilgisayar kalmayabilir stoklarda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: delton

Peyler hocam bende biraz önce makinayı aldım.Ve şarza koydum.Yaklaşık kaç saat şarzda tutacağız.Ve şarz bittikten sonra batarya pilini çıkartıp kendi fişini prize takıpda mı kullanayım?Yoksa her ikisinide kullanabiliyor muyuz?

dostum mümkün olduğunca pil takılı kullanma ihityaç duydukça pili takarsın (aslında pil dolu ise ve fiş takılı ise makina elektiriği direk prizden alıyormuş akım pilden geçmiyormuş ama 1.5 yıllık acer var 5520 ilk alındığında sarjı 1.5 saat gidiyordu şimdi yarım saati görmüyor pil sürekli makinanın üzerinde hiç çıkarılmadı)

bu arada ne kadar iyi koşullarda saklasanda bu batryalar ilk yıl % 40 deforme olacak güvenlik açısından üzerinde kalması iyi elektirikler kesildiğinde felan

ama sen mümkün olduğunca pilsiz kullan malum bataryaları 200 liradan aşağı değil

• quote:

Orjinalden alıntı: cuneyt1978

Bende bugüm ürüne teknosada baktım.Ürün 9600 GS değil 9600 GT DDR3. Ürünün fiyatı donanınımına göre çok ucuz. eğer Acerla daha yeni kötü sürpriz yaşamasaydım direk atlardım. Fiyat mükemmel. Çok ucuz 3 aydır piyasalrı araştırıyorum. bu fiyata bu donanım imkanzıs. Zannedersiniz ki batan geminin malları. Ya kötü bir sürpriz var ya da Acer hakkında oluşan kötü imajı silmeye yönelik bir pazarlama taktiği. zamanla anlaşılır. Açıkçası almamak için kendimi zor tutum. 800 ytl fazla vererek farklı bir marka aldım. ACERa ve şansıma güveniyorum ve riski severim diyorsanız kaçırmayın. Ya da bekleyin, alan ve kullanan arkadaşların yorumlarını bekleyin, ancak o zamanda bilgisayar kalmayabilir stoklarda.

arkadaşım evvela hayırlı olsun yeni bilgisayarınız iyi günlerde kullanın

hangi ürünü aldınız acaba ,keşke belirtseydiniz

bu arada acer nasıl bir kötü imaj oluşturduki misal verebilirmisiniz genel itibari ile forumda acer kullanıcıları memnun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeYLeR. -- 14 Mart 2009; 17:06:46 >

• Peyler hocam, birde bu bilgisayarı yeni aldığım için tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum.Bana 8 saat şarjda tuttuktan sonra bilgisayarı aç dediler.Açarken Türkçe kurulum gelecek ona bas dediler birde.Biraz evvel 6930 topiğine bakıyordum .Orada açılışta Acer logosu görüldüğü anda Alt+F10 tuşuna basılmalıdır diyor.Bizim içinde aynı gereksinim var mı?Yoksa Alt+ F10 tuşuna basmak gereksiz mi? Bu arada bu kadar soru sorduğum için kusura bakma bu ilk notebook 'um olduğu için ne yapacağımı tam bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delton -- 14 Mart 2009; 17:53:04 >
  • arkadaşlar 6930 modelinde bile sorun yaşayan oldu biraz şans işi dellde asus dada hepsinde olabilecek şeyler bırakın aceri ben önce asus f3sc kullanıyordum onda da çatlama sorunu oluyordu güya en sağlam notebook asus die aldamdım gittim aldım kasa çatlama sorunları duyunca sogudum üründen oluyo işte hatta 30 bin TL verip araba alıyorsun 50.km de yolda kalıyorsun formda otomabil kısmını takip eden varsa hak verecektir bana

kitlenme ve donma bendede oluyor ama acerdan degil ie den kaynaklanıyor bence marka karalamamak lazım bu fiyata piyasada gördügüm en iyi dizüstü diyebilirim
  • Peyler,
    Lenova Y530 aldım. Acer nasıl kötü imaj uyandırmasın. Özelliklede servisi. 1 haftalık acerı donma problemi nedeniyle servise gönderdim ve bana donanımsal hata yoktur diye geri gönderdiler. ve 1 gün sonra alet 1 saat içerisinde 3 defa dondu ve değişim için aldığım mağazaya tekrar gittim. Onlarda başka bir servise gönderdim uzuzn uğraşlar sonucunda değişim raporu aldım ve para iadesi istedim mağazadan. 45 günüm boşuna gitti. telefon paralarını ve çektiğim zahmeti saymıyorum. diyebilirsin ki bu elektronik; şans işi , evet kısmen doğru ama serviste şans değildir. hata yoktur denen ürüne başka servis arıza var diyorsa ben kime, nasıl güveneceğim? Şikayetvar. comu okuyun ACER diye araştırın.
  • Arkadaşlar bende bugün teknosadan aldım, Gerçekten süper cihaz Ekran kartını 9600 GS biliyordum fakat GT'miş süper oldu benim için. Bir arkadaş bellekler DDR3 dedi nasıl anlarız ddr3 olduğunu ilk defa VİSTA kullanıyorum Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • GPU-Z programını imdirerek ekran kartı hakkında tüm bilgileri öğrenebilirsin. boyutu 1 Mb az. google de aratırsan bulabilirsinn programı
  • indirin everesti herşeyini görün aletin
  • quote:

Orjinalden alıntı: kir-pi

indirin everesti herşeyini görün aletin

Nasıl birşeydir o
  • Google'de Everest Ultimate Edition yaz çıkar.
    Bu arada bugün teknosada inceledim özellikleri harika ama şahsen kasasını pek beğenmedim çok kalitesiz birşey yapmışlar.Ama F/p diyecek şey yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: delton

Peyler hocam, birde bu bilgisayarı yeni aldığım için tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum.Bana 8 saat şarjda tuttuktan sonra bilgisayarı aç dediler.Açarken Türkçe kurulum gelecek ona bas dediler birde.Biraz evvel 6930 topiğine bakıyordum .Orada açılışta Acer logosu görüldüğü anda Alt+F10 tuşuna basılmalıdır diyor.Bizim içinde aynı gereksinim var mı?Yoksa Alt+ F10 tuşuna basmak gereksiz mi? Bu arada bu kadar soru sorduğum için kusura bakma bu ilk notebook 'um olduğu için ne yapacağımı tam bilemiyorum.

Bilgisayarı aç ve türkçe kurulumu seç. Yapman gereken bu. ALT+F10 tuşlarını bilgisayarın çöktüğü zaman veya yeniden kurmak isterseniz kullanacaksınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: tcebeci

Bilgisayarı aç ve türkçe kurulumu seç. Yapman gereken bu. ALT+F10 tuşlarını bilgisayarın çöktüğü zaman veya yeniden kurmak isterseniz kullanacaksınız
    Çok teşekkürler.
  • Beyler ben 3DMARK06 Puanı çıkardım Paint yok ne biçim vista bu resimi alamıyorum

5682 3DMARS
    SM2.0 sCORE 2460
    HDR/SM3.0 SCORE 2308
    cpu score 1798

iyimidir bu score-
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.