Felaket kötü bir leptop almayın/aldırmayın. Kuzenler aldı, 1 günlüğüne eve getirdim benim pc bozuk diye sağ olsunlar verdiler. Klavyesi çok kullanımda aşırı yoruyor, Touchpad aşırı derece kötü sağ ve sol klik yerleri belli değil o yüzden zorlanıyorsunuz. Zaten oyun oynanmaz bu bilgisayarda ekran normal güzel sayılır bir laptopa göre. İyi yanını göremedim sadece i3 olmasının verdiği avantajla normal office ve internet kullanımı oldukça stabil
Evimde ve iş yerimde 2 tane 1.5 gb ve 8 gb işlemcili bilgisayar var. Sadece seyahetlerim için, ACER E11 şekli çok şirin oluğu için aldım. Aldığım günden bu yana sadece onu kullanıyorum . Rengi pembe olduğu için adı prenses ve böyle mükemmel bir klavye ve böyle rahat bir makine yok. Harika bir prenses bu. Herkese tavsiye ediyorum. Üstelik taşıması çok kolay çünkü kuş kadar hafif.
arkadaslar aspire e 15 kullanıcısıyım arkadasım yandn bakınca ekranın yamuk oldugunu söyledi ben baktım yine aynı bir bilgim yok bu konuda cahilliğime verin birde uyku modu ve açma kapamada sıkıntı bilgisi olan yardımcı olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme