Sahibinden'de troll alıcılar var mı?
Laptop satmak için ilan açmıştım, iki kişi bana yazdı direkt. Birine "get" yerine İstanbul'daki akrabaya gönderip oradan almasını teklif ettim, ancak kabul etmedi. Diğerine ise abartılı teklifler sundum ve hemen kabul etti, fakat profil fotoğrafı sahte gibi görünüyor. Elden almayı kabul ediyor. Şu anda laptopu boş yere İstanbul'a göndermek istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım
aldıgım tv bozuk çıktı servis onayladı ama
Vatan pc bekletiyor hala genel merkez rapora bakacak diyor. "iade istiyorum kesinlikle" dedim, "raporda yazana göre süreç işleyecek" dendi. Bu rapora göre paramı alabilir miyim? Ben iade yaparlar diye başka bir tv aldım...
mağdur olmayım???
Samsung 990 pro ssd yavaş gibi geldi bana?
merhabalar 990 pro aldım sistemime taktım vaat ettiği hızı vermiyor yardım.
Üniversite 1. dönem okula gitmedim
Merhabalar B. Programcılığı okuyorum sağlık sorunlarından okula gidemedim. Nasıl ilk dönemin derslerini verebilirim?
Samsung M7 Monitör yanıp sönen cisim
Bu monitörü yeni aldım direkt kurdum ölü pikseli falan yok bulutlanma yok çok sevindim ama birden bu şey Fifa oynarken gözüme çarptı, sonra masaüstünde bile baktım böyle oluyor. Panel mi bozuk acaba?
Yoksa ekran kartı mı sıkıntı bir yardım :(
edit: ekran videosu cektim obs ile çektiğim video da gözükmüyor o cisimler %100 panel sıkıntılı değil mi arkadaşlar?
Samsung AR24TSHZHWK alınır mı?
|
1700tl sistem önerisi sadece lol oynanacak
|
49XG7096 Kullanan var mı?
|
i5 9600k voltaj ayarlarken pc bozuldu
|
I5 9600k stok fan is görür mu idareten
|
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 13 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.304
İkinci El Bölümü Mesajları: 140
Konularının görüntülenme sayısı: 65.128 (Bu ay: 1.310)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 180 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware